חישוב של 1000 ש"ח בחודש ל20 שנה מגיע בכל מקרה ל500,000 ש"ח.עשיתי את החישוב ולא הגעתי. ולא כאן המקום להתווכח.
מה לא נכון כאן?
חישוב של 1000 ש"ח בחודש ל20 שנה מגיע בכל מקרה ל500,000 ש"ח.עשיתי את החישוב ולא הגעתי. ולא כאן המקום להתווכח.
את יכולה להיעזר במחשבון הזהעשיתי את החישוב ולא הגעתי. ולא כאן המקום להתווכח.
התכוונתי כמובן ל20K לצד אחד.אשמח להפגיש אותו עם עסקן שעוסק בנושא.
כפי שהבנתי - מאות אנשים חשבו כך, עד שאילצו אותם לעשות חשבון. המבוכה הייתה ענקית.
זה ברור. אם 'כולם' עושים אז ה'כולם' האחרים מוכנים לשלםאנחנו מנסים לבדוק מהשורש את השאלה מה גרם לאנשים לרצות לשלם עליהם את הסכומים הללו.
לא דיברתי על החשבון הזה.חישוב של 1000 ש"ח בחודש ל20 שנה מגיע בכל מקרה ל500,000 ש"ח.
מה לא נכון כאן?
סכום לא מציאותי. כך לטענת מומחים ששוחים בנושא.התכוונתי כמובן ל20K לצד אחד.
אבל מה לעשות שרמת חיים של חתונה היא נגזרת ישירה מרמת החיים הכללית?!זה ברור. אם 'כולם' עושים אז ה'כולם' האחרים מוכנים לשלם
הפיתרון: לקצץ במה שכולם חושבים שמיותר ועושים כי כולם עושים
ולא לצמצם ברמת החיים ובצרכים של משפחות למשך שנים כציבור. (על רמת חיים של פרטי זה לא הבמה)
לדוגמא: כולם קונים שעון זהב דק פשוט ולא יפה שרב הכלות לא לובשות כי כולם קונים שעון זהב, או שרשרת זהב דקה וקלילה שלא שווה את מחירה - במקום לצמצם את הנושא הזה עוד ועוד עד שהופך למגוחך צריך לחתוך אץ תכשיטי הזהב והיהלומים לאנשים שביום יום מחפשים לחסוך בבגד השבתי.
או: כולם לובשים סטים של שמלות כולל הנשואות באותו הצבע פאר והדר שלא מתחילים להתאים לסטטוס הלובשים - כי כולם לובשים. במקום לחתוך בנושא זה ושכל אחד ילבש את בגדיו בהתאם לרמת חייו. ולא לנסות לחתוך בכל בגד ובגד להרגיש ויתור.
אני אברר לך יותר במדויק.סכום לא מציאותי. כך לטענת מומחים ששוחים בנושא.
אני לעומתם לא בקי בשחיה.
אני באמת לא יודעת איך הורייך חסכו כ.כשסוף פסוק של הוצאות החתונה ע"פ התקנות, היה יקר יותר ממה שהורי הוציאו בלי התקנות.
את מדברת כנראה על כלל ההוצאות כולל הנדוניהאני באמת לא יודעת איך הורייך חסכו כ.
אם תרצי אשלח באישי פירוט הוצאות לכל סעיף -
לפני תקנות כמאה אלף ש"ח,
אחרי -חיסכון של 75%
כמה עולה אולם?, זמר, צלם, הלבשה ועיצוב, הסעות ולא זוכרת כרגע מה עוד.ואני דברתי על ליל החתונה לבד.
שוב,כמה עולה אולם?, זמר, צלם, הלבשה ועיצוב, הסעות ולא זוכרת כרגע מה עוד.
קצת יותר מ20 א'...
כן בדיוק. אני אומרת אל תשנו את כל החיים בשביל שבחתונות תעשו דברים רק כי כולם עושים.אבל מה לעשות שרמת חיים של חתונה היא נגזרת ישירה מרמת החיים הכללית?!
אם כל נערת סמינר לובשת שעון ממותג,
מה את רוצה שיקנו לכלה? את אותו שעון?!
דבר ראשון לחסוך במתנות שאיבדו כל פרופורציה,100,000 מתנות, דמי שדכנות, נדוניה וביגוד למשפחה.
לא הייתי מתחילה לקצץ בתכשיטים.אם זו רמת החיים מה גורם לאנשים לחשוב שבגיל 20 מתחלים לענוד יהלומים?
את ה'פוביה הזו בדיוק צריך להתחיל לחסוך בגיל 20דבר נוסף שחובה לחסוך בו זו הפוביה של "כולם" ו"מה יגידו"
אנשים פוחדים לעשות מה שטוב להם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: