לדעתי אם יש לה הפניה של אחות המוקד,אם לא אושפזה מיד אלא אחרי כמה שעות
או תכנס לביח שוב מעכשיו ותקבל מכתב שיחרור אחרי 12 בלילה (תאריך של יום הבא) האם זה נקרא אשפוז?
ואם לא תלד?
שמעתי (לא יודעת האם זה מאומת) שלא משנה כמה פעמים היה פינוי במידה וזה בתוך 72 משלמים הכל
השאלה האם זה נכון?
.
אחרי 40
אין לי איך לשאול את הקופח עכשיו
וזה דחוף לי לדעת עכשיו (לפני 12 בלילה)
איןלדעתי אם יש לה הפניה של אחות המוקד,
גם אם לא ילדה/אושפזה,
תקבל החזר.
מנסיון
לא, שחרור ממיון איננו אשפוזאם לא אושפזה מיד אלא אחרי כמה שעות
או תכנס לביח שוב מעכשיו ותקבל מכתב שיחרור אחרי 12 בלילה (תאריך של יום הבא) האם זה נקרא אשפוז?
ממש לא! תשלום אחד לאמבולנס אחד בלבד (ורבים טועים בזה)שמעתי (לא יודעת האם זה מאומת) שלא משנה כמה פעמים היה פינוי במידה וזה בתוך 72 משלמים הכל
השאלה האם זה נכון?
הפניה פוטרת רק ממיון, אלא אם כתוב במפורש הפניה באמבולנס ואז הקופה תשלם גם על האמבולנס.והפניה לא פוטרת רק מתשלום מיון?
גם מתשלום אמבולנס?
ואישפוז אחרי כמה שעות?לא, שחרור ממיון איננו אשפוז
ממש לא! תשלום אחד לאמבולנס אחד בלבד (ורבים טועים בזה)
הפניה פוטרת רק ממיון, אלא אם כתוב במפורש הפניה באמבולנס ואז הקופה תשלם גם על האמבולנס.
ולגבי שבוע ההריון- לא רלונטי לעניין תשלום באמבולנס
הכוונה שחרור ממיון ואז אשפוז או שהכוונה המתנה כמה שעות במיון ואז אשפוז?ואישפוז אחרי כמה שעות?
פוטר?
או רק אם היה אשפוז בפניה המיידית מהאמבולנס?
כןהכוונה שחרור ממיון ואז אשפוז
בלת"קהייתי צריך לנסוע בחג לבית חולים והזמנתי אמבולנס ורציתי לשאול אם צריך לשלם על הנסיעה?
חבר שלי נסע פעם עם אמבולנס והוא לא זוכר אם זה היה של מד"א או של ארגון אחר ואחרי יותר מחצי שנה הוא קיבל מכתב שהוא צריך לשלם עם רביות עקב אי תשלום עד עכשיו
אז רציתי לברר אם אני צריך לשלם כשנסעתי?
ואין לי מושג עם איזה אמבולנס נסעתי אם של מד"א או של ארגון אחר איך אני יכול לדעת את זה?
אני חייגתי ל101 זה של מד"א או של הצלה או של משהו אחר?
ואם יש פטור מתשלום כי נסעתי בחג?
ואיך אני יכול לשלם את זה?
תודה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: