דווקא לי נראה שתושבי ירושלים לחוצים להוכיח שכל מי שלא גר בירושלים מפסיד, והם פשוט "לא מסוגלים לעזוב את ירושלים"...באמת זה מבדח
תושבי בי"ש מנסים להוכיח שהכל טוב אצלם,מי שטוב לו לא לא כותב מגילות להוכיח זאת בכל אשכול אפשרי
דווקא לי נראה שתושבי ירושלים לחוצים להוכיח שכל מי שלא גר בירושלים מפסיד, והם פשוט "לא מסוגלים לעזוב את ירושלים"...באמת זה מבדח
תושבי בי"ש מנסים להוכיח שהכל טוב אצלם,מי שטוב לו לא לא כותב מגילות להוכיח זאת בכל אשכול אפשרי
מי שאין לו את היכולת וממשיך לגור בירושליםדווקא לי נראה שתושבי ירושלים לחוצים להוכיח שכל מי שלא גר בירושלים מפסיד, והם פשוט "לא מסוגלים לעזוב את ירושלים"...
ממש לא.זה אולי הבניה החדשה ברמות--- או הבניה החדשה ברמת שלמה
קניון השדרה בבית שמש. הוא בדיוק בגודל של קניון רמות (קניון רמות היה המודל לבנייתו). נפתחו כבר אולי 10% מהחנויות-רק עכשיו התחיל להיפתח (תמיד דברים כאלו מתעכבים, גם קניון רמות בהתחלה).@די אם את מדברת על חנויות ברמות, תבקרי בקניון רמות, ותגידי איפה יש כזה בבית שמש
חכו שכל השכונה תתאכלס, הילדים יגדלו, כל החנויות והקניונים יפתחו... (אלא אם כן אתם גרים בקצה השכונה)בבית שמש אצלנו ב7 בערב דממה אין אנשים ברחוב. מדרת על ד'
לא מכירה דירה ברמה ד במחיר כזהדירה ארבעה חדרים חדשה במקום מרכזי בבית שמש (שדרות האמוראים) עולה 2 מיליון.
לעומת דירת ארבעה חדרים חדשה במקום מרכזי בירושלים (שמגר) עולה 6 מיליון.
פי 3.
נכון מאוד.הנושא זה לא למי יש יותר חסרונות או מעלות
הנושא בעיני הוא בעיקר היכולת לצאת מהבועה העצמית ולהבין שרוב הנתונים נתונים לנקודת מבט אישית, וכל אחד מחליט לעצמו אם מדובר ביתרון או חיסרון.
(הרבה אוכלוסיה- יכול להחשב לפיצוץ אוכלוסין ויכול להחשב למעלה, כנ"ל אוטובוסים עד אמצע הלילה, כנ"ל מזג אוויר וכו' וכו')
כן? וואי.זה מזכיר את הויכוח איזה קופת חולים טובה יותר...
יש!תכלס אין איפה לעוב בב"ש ולהשתכר גבוה
דנו, ויצא שכן.ולגבי החצי שעה נסיעה כבר דנו בזה באשכולות פה ארוכות מאד
אין שום אפשרות לצאת משהבית בבית שמש ולהגיע למקום העבודה בי-ם תוך חצי שעה הלוך וחזור
כבר כתבו לך פה ומגוחך לכתוב שוב.כבר כתבו לך פה ומגוחך לכתוב שוב
למה עושה רושם שתושבי בית שמש ככ מגנים על עירם וחוששים ככ לכתוב שיש בה חסרונות?
אני ירושלמית וכן יש בה חסרונות לצד הרבה מעלות
מה ככ מורכב להודות שגם בב"ש יש חסרונות- ומקומות עבודה למשל- זו בעיתה המרכזית?
פשוט קשקוש.ןכנל לגבי מיון- מה משנה מה יהיה בעתיד? כרגע אין בב"ש שירותי רפואה מעבר לקופח בסיסית
לא דברו על לעבור לבש עוד 10 שנים אלא מה קורה בה היום
כדאי לעיין במילון על ההבדל בין עובדות לפרשנות.אני חושבת שאלו עובדות, לא דברים שנתונים לפרשנות
גם וגם וגם.זה אומר שיש יותר גנים ומעונות
לא יותר סמינרים, תיכונים, ישיבות קטנות וכוללים
יש לבית שמש ישיבות קטנות מצוינות משלה, כוללים מצוינים משלה, וסמינרים מצוינים משלה.אתה מכיר בחור אחד שנוסע מי-ם לב"ש בשביל ישיבה קטנה מצוינת שאין כמותה בי-ם?
ואברך כולל?
ובחורת סמינר?
נו, מחכים לשמוע מהו.אבל אין טעם להצהיר שוב ושוב שאין שום דבר שיש בים ואין בב"ש
כי עובדתית- יש ויש
מדויק.אתם מתחפרים שוב ושוב במחסום הפסיכולוגי הזה של "עיר אחרת"
אין לזה שום משמעות ואפשר להגיע מבית שמש לירושלים (הר חוצבים) גם בשעות העומס ב45 דק' (לעומת 30 דק' מנווה יעקב).
אין בבית שמש שירותי רפואה מעבר לקופ"ח בסיסית זה פשוט שקר.
יש בבית שמש שלוחה של הדסה (בנעימי-נפתח כבר), יש מכון מור, טרם. בסדר בשביל לידה צריך לנסוע חצי שעה לעין כרם.
קשה למצוא בבית שמש בית כנסת שאין בו כולל.אני לא מגזים. נכון לא כולם ענקיים (ויש כמה כוללים גדולים) אבל מדובר במאות "כוללים" (כל המגזרים).
אלא מי יכתוב, מי שרע לו?תושבי בי"ש מנסים להוכיח שהכל טוב אצלם, מי שטוב לו לא לא כותב מגילות להוכיח זאת בכל אשכול אפשרי
קניון ביג החדש, קניון ביג הישן, קניון נעימי, קניון השדרה, מתחם הרובע, ועוד.@די אם את מדברת על חנויות ברמות, תבקרי בקניון רמות, ותגידי איפה יש כזה בבית שמש
למה את קוראת קצה? בשביל תושב הדרום, הצפון זה קצהאיך רמה ד' נהייתה מרכז? היא קצה הקצה,
ב ד בונים 2 מרכזים כאלה@די אם את מדברת על חנויות ברמות, תבקרי בקניון רמות, ותגידי איפה יש כזה בבית שמש
דיברתי על מיקום ספציפי, (וקניון נעימי? זה בערך מרכז מסחרי בשכונה צדדית)קניון ביג החדש, קניון ביג הישן, קניון נעימי, קניון השדרה, מתחם הרובע, ועוד.
אבל אני מדברת על רחוב ספציפי,כל זה רק בשכונה אחת!
מה הכוונה?קניון השדרה הוא דבר בעייתי בשל המודל העיסקי בו נמכר
לשנה-שנתיים הקרובות.כי מבחינת השוואה רמות היא שכונת ענק (הקדולה בארץ, הידעתם?)
את זה יש כבר כיום בשפע ברמה ד'. עוד לפני האכלוס המלא.ויש בה ה-כ-ל (מגזרים, קהילות, בנקים, חנויות)
לא חושב שמישהו התכוון שהיא גיאוגרפית המרכז.אינה טבורה של בית שמש,
רמה ד הולכת להיות הגדולה בארץדיברתי על מיקום ספציפי, (וקניון נעימי? זה בערך מרכז מסחרי בשכונה צדדית)
אבל אני מדברת על רחוב ספציפי,
קניון השדרה הוא דבר בעייתי בשל המודל העיסקי בו נמכר, ולכן לא משותווה לקניון רמות ולא ברור אם זה יקרה.
אז אל תביאו לי מקום עם 10% תפוסה של חנויות בהשוואה.
ובדיוק לכן גם רמה ד' מושווית אולי לרמות ולא לשמגר,
כי מבחינת השוואה רמות היא שכונת ענק (הקדולה בארץ, הידעתם?)
ויש בה ה-כ-ל (מגזרים, קהילות, בנקים, חנויות)
אבל היא לא מרכז ירושלים.
גם רמה ד' על אף גודלה העתידי,
ועל אף החלום על מרכז קניות ענק
אינה טבורה של בית שמש,
על אף שכל אחד חושב שהוא גר בטבורו של עולם.
לא, תחזרי להודעה הראשונה, דיברתי ע"כ שרמה ד' היא לא מרכז בית שמש,רמה ד הולכת להיות הגדולה בארץ
חושבת שהשכונה האחרונה בהתרים כבר
ודיברת על קניון רמות שאין בכל בית שמש כמוה
אז הבאתי לך.
אם כבר, כאישה חרדית, אין לי הרבה מה לחפש בקניון רמות ככ.
לעומת חנויות שיש ב ד או בסמיכות אליה שאין לי שם
קידישיק/רייצל(לא עודפים)שמיז, הדס, פפיה, מלנג, ועוד
ועוד חנויות של גברים
והחנויות שכן יש שם, יש גם פה, כולל רחל סיטבון.
ואני לא באה לשכנע אותך בשום דבר
דיברת על רמות
ואני מסבירה לך שאין שם שום דבר שחסר בבית שמש.
זה הכל
אז רק הרובע היהודי בעיר העתיקה נחשב ירושלים?שכחתם
לא רמות ולא רמת שלמה
לא נווה יעקב ולא פסגת זאב
לא בית וגן ולא הר נוף
לא גבעת שאול ולא קרית משה
לא רוממה ולא סנהדריה
לא בית ישראל ואפילו לא מאה שערים
מבחינתי אין שום משמעות לזה ש"המדינה" החליטה שקוראים לכל השכונות הנ"ל ירושלים.
מצידי אפשר לקרוא גם לבית שמש וגם לבני ברק-ירושלים (בארה"ב יש ערים עם שטח יותר גדול מהמרחק בין ירושלים לבני ברק).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: