והיא מרגישה באינקויזיציה שככה המורה נותנת לה עובדה מוגמרת על החשד שלה
[לא היו לאותה מורה שום הוכחות]
.. ולא, לא פנו הורים, מידיעה.
אנונימיות זה הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות, ולא משנה מי המוען ומי הנמען ומה המדובר. למה שהמורה תתייחס ברצינות למשהו אנונימי, גם אם זה נכון במליון אחוז???אם כן אפשר לשלוח לה ממייל שהיא לא מכירה (אפשר לפתוח מייל חדש) את הסיפור ושהתלמידה מאד נפגעה וכו'
אם היא לא העושה את זה מיוזמת האישית כל מורה או אמא של התלמידה צריכה לומר לה את זהכן, ברור שהמורה חייבתת לבקש סליחה!!! אבל מי יפנה אליה ויגיד לה את זה?
אם אפשר לדעת איזה שירשור?לדעתי המורה כבר ראתה את השרשור.....
ומחר תבקש סליחה!!
את צודקתאנונימיות זה הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות, ולא משנה מי המוען ומי הנמען ומה המדובר. למה שהמורה תתייחס ברצינות למשהו אנונימי, גם אם זה נכון במליון אחוז???
מי שלא מוכן לעמוד מאחורי המילים שלו, אני לא רואה לנכון לקחת אותם ללב, להתייחס אליהם ולפעול על פיהם.
לא כל אחד נמצא בפרוג...לדעתי המורה כבר ראתה את השרשור.....
ומחר תבקש סליחה!!
לא מחייבסליחה על חוסר האימון.
אבל קשה לי לחשוב שמורה (ועוד כזו שטועה טעות כזו על בחורה ומודיעה לה בפנים...) תגיד: טעיתי.
יותר הגיוני שתתרץ בשיקולים חינוכיים. תצדיק את עמדתה. ותוציא את התלמידה טינאייגרית שנעלבה.
ראוי להערכה. וגם מתבקש ואנושי, יש איזה עולם סמינרי שבו הכללים משום מה שונים מעולם רגיל.לא מחייב
היה לי פעם מקרה שהייתי עם חברה והמנהל צעק עליה על משהו הזוי שלא קשור אליה ואח"כ הוא תפס את זה והתקשר אליה הביתה(!) להתנצל (מה שבטוח לא היה לו נעים...)
זה כן יעזור שהיא תתנצל, גם אם זה רק לאחר שיבקשו ממנה מפורשות שתתנצל.אבל אני חושבת שזהלא באמת יעזור שהמורה תגיד סליחה אני מצטערת, לאחר שההורים או מישהו אמר לה לעשות את זה... היא צריכה להבין שזה לא הגיוני לחשוד ללא הוכחות ולפגוע בנפש של בחורה!!!! ואז לבקש סליחה.
היא פגועה כי חשדו בה לשווא- זו המציאות. זה לא שצריך להכריע מי צודק.וכי נראה לכם שבחורה טובה ככל שתהיה(אין ביטוח לאף אחד) אם נפלה חלילה ואכן יש לה אייפון(מוגן!!)והיא משוטטת בפרוג בשיעור- היא תודה בקלות?? אולי אכן עשתה חשבון נפש וחזרה בתשובה ולא מעוניינת שהדבר יפורסם ושמה הטוב יוכפש?וכי למה שתודה???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: