במבה נוגט:)
משתמש פעיל
כרגע מה שיש בבית הוא של חברת "מימנוס" בהכשר בד"צ בית יוסף, אם כי אני חושבת שיש לקנות גם של בד"צ העד"חאיזה כשרויות?
כי לא מצאתי בכשרות שאנחנו אוכלים
כרגע מה שיש בבית הוא של חברת "מימנוס" בהכשר בד"צ בית יוסף, אם כי אני חושבת שיש לקנות גם של בד"צ העד"חאיזה כשרויות?
כי לא מצאתי בכשרות שאנחנו אוכלים
שאלתי פעם את הרב זריצקי אם בכלל צריך הכשר לזה (כי זה 100% סירופ מייפל ומה יכולה להיות הבעייה) והוא אמר לי שאם זה מגיע מקנדה (כמו של מימונס) זה בסדר, כי הוא 100% (אני לא זוכר אם הוא אמר לי שאפשר לסמוך על בית יוסף, או שפשוט במקרה כזה לא צריך הכשר בכלל, כי אין בו שום בעייה של כשרות כי זה שרף של עץ המייפל בלי תערובת).כרגע מה שיש בבית הוא של חברת "מימנוס" בהכשר בד"צ בית יוסף, אם כי אני חושבת שיש לקנות גם של בד"צ העד"ח
יש לי שאלה:עוגיות שוקו צ'יפס דל פחמימה:
גם אם זה בלי סוכר, קוגל על בסיס אטריותקוגל בלי סוכר
חסר במתכון, כף סילאן.לערבב בקערה
4 ביצים
חצי כוס ח"פ טחינה גולמית
כפית סודה לשתיה
כפית מלח
תנסי שוב עם כף סילאן.הכנתי היום, התוצאה מבחינת המראה ממש מפתיעה! נראה מגרה מאוד!!
אבל באמת הטעם לא היה משהו...
רק אחד אצלנו אמר שזה טעים!
ההתנסות היתה חוויה מעניינת! אז תודה על זה!!
אני לא הוספתי בצל או זיתים, אולי זה חובה בטעם?!
סילאן=פחמימהחסר במתכון, כף סילאן.
זה לא יוצא מתוק בכלל, אבל מאזן את הטעם, ומשבח אותו.
אפשר להפוך את זה לעוגה
לשים יותר סילאן, ולגרד גזר ותפוחים.
והרי לכם עוגת גזר ללא קמח, שברכתה שהכל...
תנסי שוב עם כף סילאן.
הבדל מהותי!!!
עוגיות של פסחאני רוצה מתכון לעוגיות מפיצוחים
[שקדים אגוזים וכו]
בלי פחמימות בכלל
יש למישהי?
בלי סוכרעוגיות של פסח
עם ביצים סוכר, ואגוזים
מה הכשר המוצרים שלהם?וואו, לא שמתי לה לפודינג וניל.
זה מעולה.
עכשיו אני רק צריכה למצוא איפה אני יכולה לקנות.
תודה!
הם מפרסמים באתר שלהם- עד"חמה הכשר המוצרים שלהם?
סילאן כןצודקת.
ממתיק?
ריבת פירות ביתיתאנחנו צריכים ריבה לא כדי למרוח אותה על פרוסת לחם אלא לקישוט עוגיות דיאטטיות. נכון שלא מומלץ לאכול מהן בלי הגבלה, אבל הדיאטן אמר ששתיים-שלוש ביום זה בסדר. עדיף לנו עוגיות מאפה בית (המכילות שמן קנולה) מאשר קנויות, העתירות בשומן רווי.
מישהו מכיר מתכון לריבה דיאבטית?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: