הכמות שמן נראית לי מוגזמת, וגם הסוכר.
שמן אותה כמות,
סוכר מורידה לחצי כוס
יוצא מצוין בחלות!!
הכמות שמן נראית לי מוגזמת, וגם הסוכר.
סורי שרק עכשיו... לא ראיתי קודם...@רוחי בלבוחי חייבת את עזרתך- הכנתי את הבצק עד לשלב השמן (עוד לא הוספתי) והבצק פשוט ב-ל-י-לה,
זה נכון שצריך 3 כוסות מים או שזו טעות במתכון? :/
זו לא טעות,3 כוסות מים או שזו טעות במתכון? :/
אני חולה על המעדן הזה שנים אני מנסה לרדוף אחרי מתכון נורמלי והדרכה בסיסיתאז ככה -
העוצמה בקוראסון הזה זה התוצר המוגמר חוץ מזה שהוא טעיםם הוא נראה כמו במאפיה, וכל כך קל ליצור את הצורה , אחרי שקיבלתי את הסרטון רצתי להכין והרי התוצאה לפניכם, התמונות לא משהו, וגם אין לי חגורה של צילום מיקצועי , זה צילום בידיים אוהבות של אמא... מהר מהר לפני שזה חוסל.
בצק שמרים רגיל, אם יהיה צורך אפרט, והמילוי ממרח שוקולד של עלית.
מצרפת תמונות מהמטבח, וסרטון שקיבלתי.
תהנו ותעשו תוצאה ממש יפיפיה לדעתי.
לפני האפיה
צפה בקובץ המצורף 675278
ולאחריה
תודה, שמחה מאד!!אני חולה על המעדן הזה שנים אני מנסה לרדוף אחרי מתכון נורמלי והדרכה בסיסית
בכל הספרי מתכונים זה נראה משהו בשמים
סוף סוף הצלחתי לייצר את זה ב-ע-צ-מ-י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כל הברכות שרק קיימות!!!!!!!
אני עשיתי כמה פעמים עם מלית רגילה של עוגת שמרים, יצא מעולה!!!אין לי ממרח שוקולד, ילך עם מלית של עוגת שמרים? יש משהו מומלץ?
כל מלית שהיא תתאים פה.אין לי ממרח שוקולד, ילך עם מלית של עוגת שמרים? יש משהו מומלץ?
מישהי?שאלה נוספת, לאפות על טורבו או בלי?
כן .המלית של זה העוגות פה יתאים?
אפשר טורבו ואפשר בלי, על טורבו זה יהיה יותר מהר.שאלה נוספת, לאפות על טורבו או בלי?
רק עכשיו רואה....מישהי?
הסתדרתי, יצאו מושלמים!! תודה!כן .
אפשר טורבו ואפשר בלי, על טורבו זה יהיה יותר מהר.
רק עכשיו רואה....
סורי.
מקווה שהסתדרת.
הייתי מוסיפה לזה קצת מלח בשביל לחמניות שוםאפשר להשתמש בבצק הזה גם ללחמניות שום?
זה לא בצק שמתאים ללחמניות, הוא טעים דק כפיתה/ לאפה.אפשר להשתמש בבצק הזה גם ללחמניות שום?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: