של עלית יוצא עסיסי, נוזלי, וטעיםםםםםםראיתי שבהסרטה היא ממלאה בשוקולד אחר,
מה מומלץ??
האם מספיק של עלית-יוצא טעים?
רשמתי למעלה מתכון של הבצק שאני עושה.אשמח למתכון המלא!!
תודה רבה.
חן חן! אני שמחה בשבילך.הכנתי לשבת, ויצא מעולה!
תודה.
נראה טעים ויפיפה , אהבתי שזה מתעגל בצדדים מדהים!!!יצא שלמות!!!!
אמנם לא יפים כמו שלך, אבל טעימים אשששש
הבצק יצא לי קצת דביק לא כמו בסרטון אבל בסוף יצא בסדר נראה לי...
אני מתפיחה קודם בכלי נפרד שמרים עם כוס מים ומעט סוכר, לחכות שזה יתפח ויתנפח זה ניהיה כמו הר גבוה ואוורירי,אבל לא הבנתי, השמרים בנפרד מהקמח? (שונאת בעיקרון בצקי שמרים)
לא המים הם מתוך הכמות ז''א שאם כוס נמצא עם השמרים נשאר עוד שתים וחצי כוסות .והמים שעם השמרים זה בנוסף לשתיים וחצי כוסות?
לאחר שהבצק מוכן חצי שעה בערך התפחה.וכמה זמן התפחה?
תודהבא לי הרגע לנסות..
אני שמחה! תודה על השיתוף....@רוחי בלבוחי תודה רבה!!
עשיתי ביום שישי יצא בצק מדהים ורך (אף אחד לא האמין לי שאין שם מרגרינה)
עשיתי עם קמח 80% ועוד כוס של 100% יצא מדהים צפה בקובץ המצורף 681649
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: