@רוחי בלבוחי המתוקה,
אוהבת את המתכונים שלך, (פרקטיים, חומרים זמינים, וכתובים בצורה פשוטה וחמודה )
מחכה לעוד!
אוהבת את המתכונים שלך, (פרקטיים, חומרים זמינים, וכתובים בצורה פשוטה וחמודה )
מחכה לעוד!
תודה , תודה.@רוחי בלבוחי המתוקה,
אוהבת את המתכונים שלך, (פרקטיים, חומרים זמינים, וכתובים בצורה פשוטה וחמודה )
מחכה לעוד!
רוחי, את מתפיחה את הקרואסון שוב, לפני האפיה?בצק שמרים
קילו קמח
2 וחצי כפות שמרים
שלוש וחצי כוסות מים פושרים (ח''פ)
3/4 כוס סוכר (ח''פ)
כוס שמן (ח''פ)
בקערה נפרדת קטנה - שמה את השמרים עם כוס מים ומעט סוכר , נותנת לזה להתרומם מעלה מעלה גבוה,
לאחר מכן יוצרת בור בקערת הקמח, שופכת לפנים את השמרים שתפחו , מתחילה להפעיל את המיקסר מוסיפה את הסוכר,
את המים ובסוף את השמן שנותן לבצק מעטה שמנוני ומשובח.
ממשיכה עם המיקסר עוד כמה דקות עד שהבצק מקבל מרקם טוב טוב ונעים למגע ,
עוטפת בניילון נצמד היטב היטב, מעליו מגבת, ונותנת לזה בערך חצי שעה ,
זה תופח במהירות בחם של היום.
לאחר שתפח אני מחלקת את הבצק לחתיכות קטנות של בערך 65 גרם.
ויוצרת את הקוראסונים המטריפים האלו, לפי ההוראות שצרפתי בסרטון.
אני אישית שמתי שוקולד של עלית האדום.
מלמעלה סוכריות עוגה משוקלדות חומות ע''ג ביצה שאני שמה בה מעט חומץ ומעט סוכר.
לא ברשמי - אבל ממילא עד שאני ממלאה תבנית הראשונים שוהים קצת עד שמגיעים הקוראוסונים הנוספים.רוחי, את מתפיחה את הקרואסון שוב, לפני האפיה?
כן לגמרי, הסוכריות משדרגות במראה ובטעם אבל לא הכרחי.ויש מצב לשומשום במקום הסוכריות?
רוחי, אין מלח בבצק הנ"ל?בצק שמרים
קילו קמח
2 וחצי כפות שמרים
שלוש וחצי כוסות מים פושרים (ח''פ)
3/4 כוס סוכר (ח''פ)
כוס שמן (ח''פ)
בקערה נפרדת קטנה - שמה את השמרים עם כוס מים ומעט סוכר , נותנת לזה להתרומם מעלה מעלה גבוה,
לאחר מכן יוצרת בור בקערת הקמח, שופכת לפנים את השמרים שתפחו , מתחילה להפעיל את המיקסר מוסיפה את הסוכר,
את המים ובסוף את השמן שנותן לבצק מעטה שמנוני ומשובח.
ממשיכה עם המיקסר עוד כמה דקות עד שהבצק מקבל מרקם טוב טוב ונעים למגע ,
עוטפת בניילון נצמד היטב היטב, מעליו מגבת, ונותנת לזה בערך חצי שעה ,
זה תופח במהירות בחם של היום.
לאחר שתפח אני מחלקת את הבצק לחתיכות קטנות של בערך 65 גרם.
ויוצרת את הקוראסונים המטריפים האלו, לפי ההוראות שצרפתי בסרטון.
אני אישית שמתי שוקולד של עלית האדום.
מלמעלה סוכריות עוגה משוקלדות חומות ע''ג ביצה שאני שמה בה מעט חומץ ומעט סוכר.
את יכולה להקפיא ולהוציא ולחמם מעט במיקרוגל ולשלוח את זה חם לשכנים זה יוצא מהמם!!!@רוחי בלבוחי
אני חיפשתי מתכון אחר שלך ואז ריאתי את זה, לא התאפקתי והכנתי מיד כשהילדים נרדמו.
הבצק יצא מהמם ותפח היטב והטעם יותר מהכל!!!!!!
אני מלאתי עם ממרח השחר יצא מושלם!
תודה על המתכון הזה ועוד רבים!
אני חושבת אולי להכין זאת למשלוחי מנות , נראה לך שאפשר להכין את הבצק עם המילוי ובערב חג רק לאפות?
או שלהקפיא אפוי?
נראה מושלם!!
מה עוד אפשר להכין מהבצק הזה?בצק שמרים
קילו קמח
2 וחצי כפות שמרים
שלוש וחצי כוסות מים פושרים (ח''פ)
3/4 כוס סוכר (ח''פ)
כוס שמן (ח''פ)
בקערה נפרדת קטנה - שמה את השמרים עם כוס מים ומעט סוכר , נותנת לזה להתרומם מעלה מעלה גבוה,
לאחר מכן יוצרת בור בקערת הקמח, שופכת לפנים את השמרים שתפחו , מתחילה להפעיל את המיקסר מוסיפה את הסוכר,
את המים ובסוף את השמן שנותן לבצק מעטה שמנוני ומשובח.
ממשיכה עם המיקסר עוד כמה דקות עד שהבצק מקבל מרקם טוב טוב ונעים למגע ,
עוטפת בניילון נצמד היטב היטב, מעליו מגבת, ונותנת לזה בערך חצי שעה ,
זה תופח במהירות בחם של היום.
לאחר שתפח אני מחלקת את הבצק לחתיכות קטנות של בערך 65 גרם.
ויוצרת את הקוראסונים המטריפים האלו, לפי ההוראות שצרפתי בסרטון.
אני אישית שמתי שוקולד של עלית האדום.
מלמעלה סוכריות עוגה משוקלדות חומות ע''ג ביצה שאני שמה בה מעט חומץ ומעט סוכר.
בצק שמרים
קילו קמח
2 וחצי כפות שמרים
שלוש וחצי כוסות מים פושרים (ח''פ)
3/4 כוס סוכר (ח''פ)
כוס שמן (ח''פ)
בקערה נפרדת קטנה - שמה את השמרים עם כוס מים ומעט סוכר , נותנת לזה להתרומם מעלה מעלה גבוה,
לאחר מכן יוצרת בור בקערת הקמח, שופכת לפנים את השמרים שתפחו , מתחילה להפעיל את המיקסר מוסיפה את הסוכר,
את המים ובסוף את השמן שנותן לבצק מעטה שמנוני ומשובח.
ממשיכה עם המיקסר עוד כמה דקות עד שהבצק מקבל מרקם טוב טוב ונעים למגע ,
עוטפת בניילון נצמד היטב היטב, מעליו מגבת, ונותנת לזה בערך חצי שעה ,
זה תופח במהירות בחם של היום.
לאחר שתפח אני מחלקת את הבצק לחתיכות קטנות של בערך 65 גרם.
ויוצרת את הקוראסונים המטריפים האלו, לפי ההוראות שצרפתי בסרטון.
אני אישית שמתי שוקולד של עלית האדום.
מלמעלה סוכריות עוגה משוקלדות חומות ע''ג ביצה שאני שמה בה מעט חומץ ומעט סוכר.
הכל בכל מכל כל,מה עוד אפשר להכין מהבצק הזה?
וחשבתי לעשות פסי שמרים,
יעבוד גם עם הבצק הזה?
הכל בכל מכל כל,
לחמניות עוגות רוגעלך פסי שמרים, מה שבא לך זה בצק מעולה ברמות על!!!
אין לי מושג בזיפחסום לי הסירטון
אולי אפשר לקבל בקובץ זיפ בבקשה?
rivkyop₪gmail.comאין לי מושג בזיפ
את יכולה לרשום לי מייל ואשלח לך בשמחה.
שלחתי לך למייל, תהני.תודה
מה לגבי חלות?הכל בכל מכל כל,
לחמניות עוגות רוגעלך פסי שמרים, מה שבא לך זה בצק מעולה ברמות על!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: