מאפים לאפות בצהרים - - אבל אין כמו קרואסון חם ועסיסי על הבוקר...

שלווה בחווה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
@רוחי בלבוחי המתוקה,
אוהבת את המתכונים שלך, (פרקטיים, חומרים זמינים, וכתובים בצורה פשוטה וחמודה :))
מחכה לעוד!
 

*טובית*

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
בצק שמרים
קילו קמח
2 וחצי כפות שמרים
שלוש וחצי כוסות מים פושרים (ח''פ)
3/4 כוס סוכר (ח''פ)
כוס שמן (ח''פ)

בקערה נפרדת קטנה - שמה את השמרים עם כוס מים ומעט סוכר , נותנת לזה להתרומם מעלה מעלה גבוה,
לאחר מכן יוצרת בור בקערת הקמח, שופכת לפנים את השמרים שתפחו , מתחילה להפעיל את המיקסר מוסיפה את הסוכר,
את המים ובסוף את השמן שנותן לבצק מעטה שמנוני ומשובח.
ממשיכה עם המיקסר עוד כמה דקות עד שהבצק מקבל מרקם טוב טוב ונעים למגע ,
עוטפת בניילון נצמד היטב היטב, מעליו מגבת, ונותנת לזה בערך חצי שעה ,
זה תופח במהירות בחם של היום.

לאחר שתפח אני מחלקת את הבצק לחתיכות קטנות של בערך 65 גרם.
ויוצרת את הקוראסונים המטריפים האלו, לפי ההוראות שצרפתי בסרטון.
אני אישית שמתי שוקולד של עלית האדום.

מלמעלה סוכריות עוגה משוקלדות חומות ע''ג ביצה שאני שמה בה מעט חומץ ומעט סוכר.
רוחי, את מתפיחה את הקרואסון שוב, לפני האפיה?
ויש מצב לשומשום במקום הסוכריות?
תודה!
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
רוחי, את מתפיחה את הקרואסון שוב, לפני האפיה?
לא ברשמי - אבל ממילא עד שאני ממלאה תבנית הראשונים שוהים קצת עד שמגיעים הקוראוסונים הנוספים.
ויש מצב לשומשום במקום הסוכריות?
כן לגמרי, הסוכריות משדרגות במראה ובטעם אבל לא הכרחי.
 

*טובית*

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
בצק שמרים
קילו קמח
2 וחצי כפות שמרים
שלוש וחצי כוסות מים פושרים (ח''פ)
3/4 כוס סוכר (ח''פ)
כוס שמן (ח''פ)

בקערה נפרדת קטנה - שמה את השמרים עם כוס מים ומעט סוכר , נותנת לזה להתרומם מעלה מעלה גבוה,
לאחר מכן יוצרת בור בקערת הקמח, שופכת לפנים את השמרים שתפחו , מתחילה להפעיל את המיקסר מוסיפה את הסוכר,
את המים ובסוף את השמן שנותן לבצק מעטה שמנוני ומשובח.
ממשיכה עם המיקסר עוד כמה דקות עד שהבצק מקבל מרקם טוב טוב ונעים למגע ,
עוטפת בניילון נצמד היטב היטב, מעליו מגבת, ונותנת לזה בערך חצי שעה ,
זה תופח במהירות בחם של היום.

לאחר שתפח אני מחלקת את הבצק לחתיכות קטנות של בערך 65 גרם.
ויוצרת את הקוראסונים המטריפים האלו, לפי ההוראות שצרפתי בסרטון.
אני אישית שמתי שוקולד של עלית האדום.

מלמעלה סוכריות עוגה משוקלדות חומות ע''ג ביצה שאני שמה בה מעט חומץ ומעט סוכר.
רוחי, אין מלח בבצק הנ"ל?
לא מוכר לי בצק שמרים ללא מלח.
 

פילפילון

אתרוגיסטית חדשה
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
יוצרי ai
זה מתאים לי בול
הולכת להעמיד בצק
 

חשבתי כתבתי

משתמש פעיל
@רוחי בלבוחי
אני חיפשתי מתכון אחר שלך ואז ריאתי את זה, לא התאפקתי והכנתי מיד כשהילדים נרדמו.
הבצק יצא מהמם ותפח היטב והטעם יותר מהכל!!!!!!
אני מלאתי עם ממרח השחר יצא מושלם!
תודה על המתכון הזה ועוד רבים!

אני חושבת אולי להכין זאת למשלוחי מנות , נראה לך שאפשר להכין את הבצק עם המילוי ובערב חג רק לאפות?
או שלהקפיא אפוי?
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
@רוחי בלבוחי
אני חיפשתי מתכון אחר שלך ואז ריאתי את זה, לא התאפקתי והכנתי מיד כשהילדים נרדמו.
הבצק יצא מהמם ותפח היטב והטעם יותר מהכל!!!!!!
אני מלאתי עם ממרח השחר יצא מושלם!
תודה על המתכון הזה ועוד רבים!

אני חושבת אולי להכין זאת למשלוחי מנות , נראה לך שאפשר להכין את הבצק עם המילוי ובערב חג רק לאפות?
או שלהקפיא אפוי?
את יכולה להקפיא ולהוציא ולחמם מעט במיקרוגל ולשלוח את זה חם לשכנים זה יוצא מהמם!!!
אין סיבה לאפות סמוך לשליחה.
 

english

משתמש סופר מקצוען
יצא מושלם!!
תודה על המתכון
1677972554666.png
 

פיר

משתמש סופר מקצוען
בצק שמרים
קילו קמח
2 וחצי כפות שמרים
שלוש וחצי כוסות מים פושרים (ח''פ)
3/4 כוס סוכר (ח''פ)
כוס שמן (ח''פ)

בקערה נפרדת קטנה - שמה את השמרים עם כוס מים ומעט סוכר , נותנת לזה להתרומם מעלה מעלה גבוה,
לאחר מכן יוצרת בור בקערת הקמח, שופכת לפנים את השמרים שתפחו , מתחילה להפעיל את המיקסר מוסיפה את הסוכר,
את המים ובסוף את השמן שנותן לבצק מעטה שמנוני ומשובח.
ממשיכה עם המיקסר עוד כמה דקות עד שהבצק מקבל מרקם טוב טוב ונעים למגע ,
עוטפת בניילון נצמד היטב היטב, מעליו מגבת, ונותנת לזה בערך חצי שעה ,
זה תופח במהירות בחם של היום.

לאחר שתפח אני מחלקת את הבצק לחתיכות קטנות של בערך 65 גרם.
ויוצרת את הקוראסונים המטריפים האלו, לפי ההוראות שצרפתי בסרטון.
אני אישית שמתי שוקולד של עלית האדום.

מלמעלה סוכריות עוגה משוקלדות חומות ע''ג ביצה שאני שמה בה מעט חומץ ומעט סוכר.
מה עוד אפשר להכין מהבצק הזה?
 

אמאל'ה יהודייה

משתמש צעיר
הדמיות בתלת מימד
בצק שמרים
קילו קמח
2 וחצי כפות שמרים
שלוש וחצי כוסות מים פושרים (ח''פ)
3/4 כוס סוכר (ח''פ)
כוס שמן (ח''פ)

בקערה נפרדת קטנה - שמה את השמרים עם כוס מים ומעט סוכר , נותנת לזה להתרומם מעלה מעלה גבוה,
לאחר מכן יוצרת בור בקערת הקמח, שופכת לפנים את השמרים שתפחו , מתחילה להפעיל את המיקסר מוסיפה את הסוכר,
את המים ובסוף את השמן שנותן לבצק מעטה שמנוני ומשובח.
ממשיכה עם המיקסר עוד כמה דקות עד שהבצק מקבל מרקם טוב טוב ונעים למגע ,
עוטפת בניילון נצמד היטב היטב, מעליו מגבת, ונותנת לזה בערך חצי שעה ,
זה תופח במהירות בחם של היום.

לאחר שתפח אני מחלקת את הבצק לחתיכות קטנות של בערך 65 גרם.
ויוצרת את הקוראסונים המטריפים האלו, לפי ההוראות שצרפתי בסרטון.
אני אישית שמתי שוקולד של עלית האדום.

מלמעלה סוכריות עוגה משוקלדות חומות ע''ג ביצה שאני שמה בה מעט חומץ ומעט סוכר.

הכנתי את הקוראסונים למשלוחי מנות ויצא מושלם!!!
אני צריכה עוד נגלה וחשבתי לעשות פסי שמרים,
יעבוד גם עם הבצק הזה?
(אהבתי שההתפחה קצרה והוא תופח עוד בתנור וואווו....)
 

חשבתי כתבתי

משתמש פעיל
הכל בכל מכל כל,
לחמניות עוגות רוגעלך פסי שמרים, מה שבא לך זה בצק מעולה ברמות על!!!
מה לגבי חלות?
הכמות שמן נראית לי מוגזמת, וגם הסוכר.
יש לך מתכון אחר?

ד"א עשיתי את הקרואסונים למשלוחי מנות וקיבלתי המון מחמאות ואת הגלידת וניל שלך לסעודה וכמובן יצא גם מושלם.
תודה על המתכונים המשובחים , מדויקים יפים טעימים והכי מהכל גם קלים!!!!!!!!!!!!!
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה