23
וזה מהמםםם, כבר הזמנתי גדול יותר
הזמנתי באלי קרוקס והגיע לי גדול (תואם מידה 25) חשבתי שנעשה החלפה...
23
וזה מהמםםם, כבר הזמנתי גדול יותר
Date | Country | City | Q-ty of places | NOTIFICATION / DETAILED NOTIFICATION |
---|---|---|---|---|
2021-01-05 21:01:42 | RU | 1/1 | POSTING / COLLECTION | |
2021-01-14 12:27:50 | UKRAINE | Lviv | 1/1 | ARRIVED AT INTERNATIONAL SORTING CENTER |
2021-01-14 12:31:38 | UKRAINE | Lviv | 1/1 | DEPARTED THE INTERNATIONAL SORTING CENTER |
2021-01-15 08:00:53 | PL | 1/1 | LEFT TRANSIT HUB |
תמדוד את האורך של כף הרגל ותדע את המידהאיך אני יכול לדעת מה המידה שלי בקרוקס,
אף פעם לא הלכתי עם קרוקס,
יש לי "סאס" (שלא ראיתי שיש באתר...) במידה אמריקאית
מה כוונה?תמדוד את האורך של כף הרגל ותדע את המידה
שאת בוחר מידה רשום שם שולחן תלחץ על זה ורשום שם שם את כל המידות שמגבילות לס''מ של הרגל למשל 24.5 זה 38/38מה כוונה?
האורך בס"מ, זאת המידה?
תואם נקסט תסתכלי לפי סנטימטרים ואז זה הכי מדויקמישהו הזמין בגדי ילדים ויכול לאמר איך המידות? תואם לארץ? לנקסט?
איזה מידה אני צריכה להזמין לילד בן 2.5 בפוטרים וסריגים?
תודה
הזמנתי חולצה של גאפ מידה 5 ועוד קפוצון עם פרווה בפניםיש לך בגדים שהזמנת מהם והגיעו?
ממליצה?
לילדה בת 5 אבל לא היה מזיק מידה 6 פשוט התבלבלתי במידה אבל זה מצוין עליה היא ילדה גדולההחולצה של גאפ לאיזה גיל הזמנת מידה 5?
רק להשים לב שרוב הביקורות לאתר הזה נוטה לשלילי:
צפה בקובץ המצורף 808803Wildberries is rated "Bad" with 1.4 / 5 on Trustpilot
Do you agree with Wildberries's TrustScore? Voice your opinion today and hear what 6,479 customers have already said.www.trustpilot.com
אבל מישהו אלה שאתרים אמזון ואי בי מקבלים דירוג יותר נמוך מאתר הזהמרפרוף קל נראה שהתלונות ברובן הגדול נסובות על נושא החזרות שכנראה פחות מוצלח.
כמו בהרבה אתרים נוספים.
ציינתי שהבעיה עם האתר הזה היא כנראה בנושא החזרות. ולכן הניקוד ה(אולי) נמוך.אבל מישהו אלה שאתרים אמזון ואי בי מקבלים דירוג יותר נמוך מאתר הזה
התלונות גם על המשלוחים חבילות וכו' אבל זה לא רלוונטי כי רובם כאן טוענים שהכל דופק כשורה!מרפרוף קל נראה שהתלונות ברובן הגדול נסובות על נושא החזרות שכנראה פחות מוצלח.
כמו בהרבה אתרים נוספים.
כן.ואם זה היה כרטיס דיירקט, זה אפשרי בכלל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: