כמו מקרנציק?צחוקים תראו מה מצאתי שם
כמובן ללא נסיון
Wildberries — интернет-магазин модной одежды, обуви и аксессуаров
Коллекции женской, мужской и детской одежды, обуви, а также товары для дома и спорта.wildberries.co.il
נראה ממש תואם אפילו הצבעים אותו דברכמו מקרנציק?
ממש לא נכון גם אני חפרתי היטב והרבה יותר מאחד היו מרוצים מאד
אני מסכים שחלק גם לא היו מרוצים אבל בהחלט שווה את הסיכון כשזה שליש מחיר
ביקורות משאבת מדלה
אפשר קישור לקנות אותו באתר.אני חיפשתי על המשאבה הזאת...Молокоотсос электрический двойной Freestyle Flex с комплектом для транспортировки молока Medela 11395272 купить в интернет-магазине Wildberries
Молокоотсос электрический двойной Freestyle Flex с комплектом для транспортировки молока Medela 11395272 в интернет-магазине Wildberries. Бесплатная доставка и постоянные скидки!www.wildberries.ru
את מה שאנחנו הזמנו? משאבה מהאתר המחיר עלה אנחנו קנינו אתמול ב82 $ היום זה כבר 97$אפשר קישור לקנות אותו באתר.
וגם מה ההבדל בין שתי המשאבות?
הקרוקס הכפיל את עצמו כבר לא שווה להזמין אותוהקפיצו להכל את המחיר
לא הכל יש דברים שנשא אותו דבר אבל יש דברים שעדיין שווה לקנות קרוס עלה ב5דולר והדולר עלה בחזרה 3.18הקרוקס הכפיל את עצמו כבר לא שווה להזמין אותו
גם במשאבות הם הקפיצו נורא
ברוך ד', הגיע בסוף עם שליח עד הדלת.אני עשיתי הזמנה- מתוך שלושת הדברים שהזמנתי, הגיע משהו אחד עד דלת הבית. (נראה מקורי, יפה וטוב.) לגבי שני הדברים הנוספים- קיבלתי כמה הודעות קוליות שזה נמצא איפשהו בירושלים וניתן לאסוף תוך שלושה ימים. למשהו/הי זה קרה. אשמח שישתף. תודה
קיבלתי הבוקר את ההזמנה , הזמנתי ב- 31.12
קרוקס- קטן מהמידות הרגילות
בגדים של מיוראל- אחד לאחד מהממים
אני הזמנתי קרוקסים מידות כמו בארץ הגיע מצויןתוכלי לתת קישורים?
אמאזון מקבלת שם 2.1רק להשים לב שרוב הביקורות לאתר הזה נוטה לשלילי:
צפה בקובץ המצורף 808803Wildberries is rated "Bad" with 1.4 / 5 on Trustpilot
Do you agree with Wildberries's TrustScore? Voice your opinion today and hear what 6,479 customers have already said.www.trustpilot.com
זה במידה 6
23איזה מידה זה בארץ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: