אכן,
רוב החבילות מגיעות במטוסי נוסעים, לא לכל חנות זניחה בסין יש מטוס שלם להעביר.
נכון.
אבל אין מציאות של חנות ששולחת במשלוח פרטי.
החנויות שולחות דרך מספר חברות משלוחים ענקיות המשתמשות במטוסי התובלה.
אכן,
רוב החבילות מגיעות במטוסי נוסעים, לא לכל חנות זניחה בסין יש מטוס שלם להעביר.
זה לינק לעגלה ולא למוצר..אני קניתי סט ליויו חולצה של בנטון ותיק הגיע מושלם
Wildberries — интернет-магазин модной одежды, обуви и аксессуаров
Коллекции женской, мужской и детской одежды, обуви, а также товары для дома и спорта.wildberries.co.ilWildberries — интернет-магазин модной одежды, обуви и аксессуаров
Коллекции женской, мужской и детской одежды, обуви, а также товары для дома и спорта.wildberries.co.il
סט נוסף לעגלה בצבע חוםזה לינק לעגלה ולא למוצר..
התכונתי להזמנה שלך ולא למוצר שרכשתסט נוסף לעגלה בצבע חום
לא נפתח לי הקישור עכשיו זה בסדר. תודה@ינח שימי לב שבקישור של הסט ליויו כל העגלה בצבע בהיר ורק הבד כהה- זה הסימן שמוכרים רק את הבד ולא את העגלה.
אני הזמנתי 42 וזה תואם ל36 בארץ@אביגילולה
איך המידות של הקפוצון קטיפה?
השמלה הלבנה עלתה לי 7 דולר וגם הסוודר האפור עלה 6 דולרהיום קיבלתי דברים מהממים, אני ממש מרוצה
Коллекции женской, мужской и детской одежды, обуви, а также товары для дома и спорта.wildberries.co.il
אני רואה שהמידות שם S M וכואני הזמנתי 42 וזה תואם ל36 בארץ
תשלחי קישורשמחה לדווח:
ביצעתי הזמנה של קרוקס מקורי לפני שבוע!
ההזמנה הגיעה היום עד הדלת, הקרוקס נראה מקורי וחדש לחלוטין, ארוז היטב, ובקיצור - חווית קניה מושלמת.
יכולה להמליץ עכשיו בלב שקט.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: