לאינווסקו יש. [תשואה כהלכה]סליחה על הבורות
האם הקרנות האיריות של איישרס ואינבסקו מחקה מדד S&P 500 או עולמי האם זה צריך הכשר או לא
ואם כן לאיזה יש
אולי לדייק אין להם הכשר יותר מדויק שתשואה כהלכה אוחזים שלא חייבים הכשר, וגם הרב לנדו סבור שיש מקום גדול להתיר ובשעת הצורך (שאין חלופה נורמלית) ניתן לקנות אינוויסקולאינווסקו יש. [תשואה כהלכה]
זה מה שהם כתבו בחוברת לפני תקופה לא ארוכה (סיון האחרון).אולי לדייק אין להם הכשר יותר מדויק שתשואה כהלכה אוחזים שלא חייבים הכשר, וגם הרב לנדו סבור שיש מקום גדול להתיר ובשעת הצורך (שאין חלופה נורמלית) ניתן לקנות אינוויסקו
לא אני יסביר מה התכוונתיזה מה שהם כתבו בחוברת לפני תקופה לא ארוכה (סיון האחרון).
הם חזרו בהם?
(הם גם לא הורידו את התעודה מהדרייב שלהם)
צפה בקובץ המצורף 1780175
אם אינני טועה, ההכשר נעשה בבקשת אינווסקו ישראל, ובתשלום.לא אני יסביר מה התכוונתי
ממה שבדקתי ואם אני טועה אני אשמח שיתקנו אותי התעודה הזו ניתנה באופן חד צדדי, היא לא מופיעה באתר של אינוויסקו, אלא שתשואה כהלכה בדקו באופן חד צדדי את הקרן והודיעו שהיא כשרה, ולכן אמרתי שהסיבה שזה כשר זה כי לא צריך הכשר ולא בגלל שיש הכשר.
באתר שלהם זה לא מופיע, חיפשתי פרסום בנושא ולא מצאתיאם אינני טועה, ההכשר נעשה בבקשת אינווסקו ישראל, ובתשלום.
כל דבר שיש עליו הכשר זה בגלל שאופן ההשקעה משביע את דעתו של 'הרב המכשיר'באתר שלהם זה לא מופיע, חיפשתי פרסום בנושא ולא מצאתי
ובכל מקרה גם אם כן הסיבה שבגינה הם קיבלו הכשר זה כי לא צריך הכשר, והתשלום הוא על הפרסומת....
תשואה כהלכה זה לא ממש 'מקשה אחת'.
אתם יודעים לנקוב בשמות?כמדומה שחלק מרבניה מתירים לאדם הפרטי גם בלאקרוק.
ידועה לך דעתו של ר’ אריה דביר בנידון?תשואה כהלכה זה לא ממש 'מקשה אחת'.
כמדומה שחלק מרבניה מתירים לאדם הפרטי גם בלאקרוק.
מה הכוונה אין חלופה נורמלית. בעבר הועלה בשם הרב פל שגלאט הון לא מאפשריםוגם הרב לנדו סבור שיש מקום גדול להתיר ובשעת הצורך (שאין חלופה נורמלית) ניתן לקנות אינוויסקו
מה שאני שאלתי הרב לנדו ענה לי שמניה בחו"ל שעיקר עיסוקה הוא לא הלוואות בריבית כמו בנקים חברות נדלן וכדו' יש כמה סברות להתיר, ואומנם במסלולים גלאט הון הם לא נכנסים אבל בעיקרון אפשר להחזיק אותם, רק שזה לא גלאט גלאט כי זה נסמך על כמה סברות להיתר שהם אומנם טובות אבל בכ"א סברות.מה הכוונה אין חלופה נורמלית. בעבר הועלה בשם הרב פל שגלאט הון לא מאפשרים
כאן נראה שבהפסד מרובה מתיריםהשקעות - בשורה משמחת!! מסלולים מנייתיים בקרנות השונות שקיבלו הכשר!! כולל בחיסכון לכל ילד!!
נקודה למחשבה: אינפיניטי לא עובדת עם סוכנים, ולכן לסוכנים לא יהיה ענין להמליץ עליה. ואידך זיל גמור. היא עובדת עם סוכנים.www.prog.co.il
אשמח אם תוכל להביא את הוראת גלאט הון למשקיע הפרטי בצורה מדויקת.עזרה - בניית תיק השקעות בכשרות גלאט הון, אשמח לדעתכם!
אחרי בדיקה מעמיקה, (מתוך הקרנות שבאישור גלאט הון) נוטה לכיוון התיק הבא: סנופי מור 1165810 %57 סנופי מגדל 1150333 %15 הראל S&P Energy 1150036 0.5% אירופה הראל 1194244 12.5% שווקים הראל 1149301 10% עולמי הראל 1149335 %5 בעיקר בהשוואת דמי ניהול. כמה שאלות: 1. האם ההחלטה לחלק את...www.prog.co.il
ישר כח!
תודה רבה.מה שאני שאלתי הרב לנדו ענה לי שמניה בחו"ל שעיקר עיסוקה הוא לא הלוואות בריבית כמו בנקים חברות נדלן וכדו' יש כמה סברות להתיר, ואומנם במסלולים גלאט הון הם לא נכנסים אבל בעיקרון אפשר להחזיק אותם, רק שזה לא גלאט גלאט כי זה נסמך על כמה סברות להיתר שהם אומנם טובות אבל בכ"א סברות.
ומאותה הסיבה להחזיק מחקה מדד בעקיבה פיזית זה בעיה כיון שיש שם בנקים וכדו', אבל עקיבה סינטטית זה כמו מניה בחו"ל ולכן אם אין אפשרות אחרת ניתן להחזיק את זה. כל נאמר כתשובה אישית עבורי בהתחשב בפרטי השאלה והשואל ולא כהוראה לציבור, ולכן כל מי שרוצה להיות רגוע שירים טלפון בעצמו או ישלח מייל.
רק יצויין שכל מה שיש מקום להתיר זה בקניה באופן פרטי כיון שבקניה באמצעות גוף מוסדי (קרנות פנסיה וכדו') יש בעיה גדולה יותר כיון שיכולת ההשפעה שלהם גבוה יותר ללא קשר בהכרח לאחוז ההחזקה שלהם כיון שהם מייצגים את כלל הציבור, ואכמ"ל.
ואגב ממה שהבנתי בימים הקרובים אמור לצאת ספר תקנת הריבית הקצר (שזה שלושת החבורות שיצאו עד עכשיו) במהדורה מחודשת ומעודכנת, ואני מניח ששם יהיה התייחסות ברורה יותר ומעודכנת למניות חו"ל.
מה השאלה בדיוקתוכל לשאול אותו לגבי אזרחי ארה"ב?
לא זכיתי לקבל ממנו מענה ע"ז.
שאלתי אותו במייל מס' פעמים, ולא זכיתי למענה משביע רצון.מה השאלה בדיוק
ותנסה במייל שוב הוא עונה לפי הזמן שלו כמה שהוא מספיק
זה ציטוט מהספר שלו תקנת הרבית השלם (מעודכן לתשע"ט ונמצא באוצר החכמה) על מניות בחו"ל.שאלתי אותו במייל מס' פעמים, ולא זכיתי למענה משביע רצון.
לאזרחי ארה"ב האפשרות היחידה להשקיע, בקרנות סל אמריקאיות עם אחזקה פיזית.
והשאלה אם תוכלו להתיר זאת בשבילם.
לא קיבלתי מענה.
בעבר תשואה כהלכה רשמית התירו להשקיע בהם.האם בעבר הם היו כשרות?
@מקצועי בלבד נודה לתגובתך
אקדים שלא שאלתי אותו באופו ספציפי על קרנות אלוידועה לך דעתו של ר’ אריה דביר בנידון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: