אופסעל הרווקות להציע לכם את המיטות
מעידה
אולי תזמינו לי סוויטה על חוף הים?
אני עובדת נורא קשה לפני ואחרי באמת!
עה?
נשמע לי ממש מעולה
אופסעל הרווקות להציע לכם את המיטות
אני מוסיפה למשפט שלך את המילה "מדוע" בתחילתו וסימן שאלה בסופו.הרווקות צריכות להציע לכם את המיטות
אני לא חושבת שלרווקות יותר עמוס מלנשואות.מצטרפת לכל מילה
בתור בת הזקונים בבית
שנורא אוהבת את כולם
אבל גם אוהבת את עצמי
מאוד, אבל מאוד מעניין אותי אם הנשואים מודעים לזה
זה שיש לי שבוע עמוס, אבל הוא לא עמוס בלדאוג לילדים ולרוץ אחריהם ולרחוץ ולהשכיב ועוד...
זה אומר שאתם עובדים יותר ממני?
אין לאף אחד את הזכות לקבוע מה קשה למי
אתם מגיעים לשבת להורים
נכון, ההורים הם שלכם ושלי יחד
את מדברת מהמקום של האחות או של הנשואה?אני עובדת נורא קשה לפני ואחרי באמת!
!!!הרווקות צריכות להציע לכם את המיטות
ממש מגניבה.. לא כולן כאלה גם אם ממש ירצווהם לא הנשואים היחידים, פשוט הם זוג נורא זורם ומרגישים בבית ועוזרים כשהם רואים שצריך לעזור חופשי, לדוגמא שכשהם היו אצלנו כמה ימים והרצפה הייתה מלוכלכת מיום אחרי נכדים אז חופשי גיסתי התחילה לשטוף (הם היו זו"צ בשנה הראשונה! הנכדים לא היו שלה)
אחותאת מדברת מהמקום של האחות או של הנשואה?
לגמרי לא חושבת שיש השוואהאני לא חושבת שלרווקות יותר עמוס מלנשואות.
אני נשואה, מסכימה עם המקום של הרווקה.את מדברת מהמקום של האחות או של הנשואה?
נכון, גם אני לא כזאת נראה לי אבל רציתי להראות שגם זה קייםממש מגניבה.. לא כולן כאלה גם אם ממש ירצו
הרווקות (הכוונה לאחיות לא נשואות, בחורות לאו דוקא מגיל 20)אני מוסיפה למשפט שלך את המילה "מדוע" בתחילתו וסימן שאלה בסופו.
(אלא אם כן עדיף לך שנמשיך בשרשור של סימני שאלה וציטוט).
כמובן.קצת הערכה מעולם לא הזיקה לאיש
את הצעת פעם 8 מיטות ביום שישי כשבניסים הספקת לשטוף איכשהו את הבית ולדחוף איזו עוגה לתנור?הרווקות (הכוונה לאחיות לא נשואות, בחורות לאו דוקא מגיל 20)
מארחות את הזוג שמגיע וראוי שהם, המארחות יציעו את המצעים, זה לא עבודה מפרכת
סליחה!הרווקות (הכוונה לאחיות לא נשואות, בחורות לאו דוקא מגיל 20)
למה? אני מרגישה ממש לא נעים כשאחותי/ אימי/ גיסתי פורסת לנו מצעים,הרווקות (הכוונה לאחיות לא נשואות, בחורות לאו דוקא מגיל 20)
כשהייתי בחורה- כןאת הצעת פעם 8 מיטות ביום שישי כשבניסים הספקת לשטוף איכשהו את הבית ולדחוף איזו עוגה לתנור?
סתם שואלת מהתעניינות כנה
אז לא יקרה כלום אם הם יציעו כמה מיטות ואם זה מידי הרבה-סליחה!
הן הזמינו את הזוג, או ההורים שלהן? מאיפה הקביעה שהן המארחות? ידוע לכם כמה פעמים זה נופל עליהן בלי יכולת להתנגד? בכמה בתים אפילו לא שואלים אותן? (גילוי נאות, אצל ההורים שלי תמיד מתחשבים. ההורים שלי טוענים שהבנות בבית קודמות במקרה הצורך. דיברתי תיאורטית)
אחיות שלי מקבלות את זה גם בלי לפרוס לנו מצעים.אצלינו בבית סתם הכל היה מסודר ומאורגן ועוגות היו נאפות תמיד ביום רביעי והספונגה תמיד ביום חמישי
לא אומרת שתמיד היה קל אבל השתדלנו מאוד וקיבלנו על זה הכרת טובה מאוד גדולה מצד הנשואים שהגיעו.
פעם מחזיק מפתחות יפה עם תמונות של הילדים, פעם עוגה שווה לשבת וכו'..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: