4 כרעיים
1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק
1/2 כוס רוטב טריאקי
3 כפות דבש או סילאן
1/3 כוס קטשופ
מעט פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
2 שיני שום מעוכות
שומשום- המון
מים
מערבבים את רכיבי הרוטב לרוטב אחיד.
מסדרים את הכרעיים בתבנית ויוצקים את הרוטב מעליהם באופן שיכוסו בשלימות
שוכי מעט מים לתבנית, לא על העוף.
מפזרים המון שומשום על הכרעיים
מכסים בניר כסף ואופים שעתיים בתנור בטמפרטורה של 180 מעלות.
אחרי שעה וחצי בודקם שיש מספיק נוזלים בתבנית. אם חסר מוספים מעט מים.
לאחר שעתיים מסירים את הכיסוי.
מגבירים את הטמפרטורה ל 200 מעלות ואופים עוד 5 דקות להשחמה ומעט צריבה
1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק
1/2 כוס רוטב טריאקי
3 כפות דבש או סילאן
1/3 כוס קטשופ
מעט פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
2 שיני שום מעוכות
שומשום- המון
מים
מערבבים את רכיבי הרוטב לרוטב אחיד.
מסדרים את הכרעיים בתבנית ויוצקים את הרוטב מעליהם באופן שיכוסו בשלימות
שוכי מעט מים לתבנית, לא על העוף.
מפזרים המון שומשום על הכרעיים
מכסים בניר כסף ואופים שעתיים בתנור בטמפרטורה של 180 מעלות.
אחרי שעה וחצי בודקם שיש מספיק נוזלים בתבנית. אם חסר מוספים מעט מים.
לאחר שעתיים מסירים את הכיסוי.
מגבירים את הטמפרטורה ל 200 מעלות ואופים עוד 5 דקות להשחמה ומעט צריבה
נערך לאחרונה ב: