ועוד כמה תבלינים.
פריך ממש מבחוץ
רך מבפנים
טעמים נהדרים
הכנה קלה
מה עוד צריך?
להכין אותו!
3 כרעיים מחולקים
2 כוסות פירורי קורנפלקס גסים- טחינה חלקית
מעט מלח
פלפל שחור
1/2 כפית אבקת שום
1 כף פפריקה מתוקה
מעט קארי הודי [כן, ראיתם אותו הרבה אצלי לאחרונה. אמת. פשוט גיליתי אותו ומאז....אנחנו חברים טובים]
רוזמרין טרי או מיובש
רוטב צ'ילי מתוק- בערך 1/2 כוס או מיונז.
מעט שמן זית לזילוף
הכנה:
מסירים את העור מחלק העוף, או משאירים- איך שמקובל אצלכם.
מורחים ביד את חלקי העוף הצ'ילי מתוק או מיונז
מערבבים בשקית הקפאה או פסגור גדולה את הפירורים והתבלינים למעט הרוזמרין ומנערים לערבוב מושלם.
מכניסים חתיכת עוף לשקית ומנערים לכיסוי מושלם בתערובת הפירורים והתבלינים.
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה
כך מצפים את כל חלקי העוף.
מזלפים מעט שמן זית על חלקי העוף המצופים ומפזרים רוזמרין
כך זה נראה לפני האפיה:
יוצקים 1/3 כוס מים בתחתית התבנית.
מכסים בניר כסף ואופים ב 200 מעלו כשעה ורבע.
מסירים את הניר הכסף ואופים עוד כרבע שעה.
זהו.
קל, לא?
פריך ממש מבחוץ
רך מבפנים
טעמים נהדרים
הכנה קלה
מה עוד צריך?
להכין אותו!
3 כרעיים מחולקים
2 כוסות פירורי קורנפלקס גסים- טחינה חלקית
מעט מלח
פלפל שחור
1/2 כפית אבקת שום
1 כף פפריקה מתוקה
מעט קארי הודי [כן, ראיתם אותו הרבה אצלי לאחרונה. אמת. פשוט גיליתי אותו ומאז....אנחנו חברים טובים]
רוזמרין טרי או מיובש
רוטב צ'ילי מתוק- בערך 1/2 כוס או מיונז.
מעט שמן זית לזילוף
הכנה:
מסירים את העור מחלק העוף, או משאירים- איך שמקובל אצלכם.
מורחים ביד את חלקי העוף הצ'ילי מתוק או מיונז
מערבבים בשקית הקפאה או פסגור גדולה את הפירורים והתבלינים למעט הרוזמרין ומנערים לערבוב מושלם.
מכניסים חתיכת עוף לשקית ומנערים לכיסוי מושלם בתערובת הפירורים והתבלינים.
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה
כך מצפים את כל חלקי העוף.
מזלפים מעט שמן זית על חלקי העוף המצופים ומפזרים רוזמרין
כך זה נראה לפני האפיה:
יוצקים 1/3 כוס מים בתחתית התבנית.
מכסים בניר כסף ואופים ב 200 מעלו כשעה ורבע.
מסירים את הניר הכסף ואופים עוד כרבע שעה.
זהו.
קל, לא?