תחשבו שוב...
זה מה ששלחו לי לאחר הגשת הבקשה:
עריכה:
טעות. פרופיל הסטודנט הסתדר.
זה מה ששלחו לי לאחר הגשת הבקשה:
עריכה:
טעות. פרופיל הסטודנט הסתדר.
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כן, הם עשו לך בדיוק את התהליך ש @ליטאי פשוט עשה, פשוט במחשב שלהם.שנה שעברה הם עדכנו לי בעצמם-אצל הנציג שאצלו עשיתי
מידיעה ומנסיון של שנים:
א"א ב"על הקו"?ולכן צריך לגשת לנציגי מעיינות ברחבי הארץ שיסדרו את ההטענה.
כל השנים ההוראה הייתה לבחור האוניברסיטה הפתוחהנרשמתי דרך מעיינות... ואין את השם שלהם ברשימה של מוסדות הלימוד....
מה אני אמורה לעשות ???
נרשמתי דרך מעיינות... ואין את השם שלהם ברשימה של מוסדות הלימוד....
מה אני אמורה לעשות ???
מעיינות זה שלוחה של האוניברסיטה הפתוחהכל השנים ההוראה הייתה לבחור האוניברסיטה הפתוחה
הם היו כותבים זאת באופן מודגש
רוצה לעשות כרטיס סטודנט ולקבל הנחה ברב קו בדרך הפשוטה והזולה ביותר?מה המחיר דרך מעיינות?
סליחה, אבל אם זה לא עובד, אז למה לשלם??????רוצה לעשות כרטיס סטודנט ולקבל הנחה ברב קו בדרך הפשוטה והזולה ביותר?
כנ/סי לאתר מעינות בקהילה ופע/לי ע"פ השלבים הבאים:
1. לח/צי על טופס הרשמה לסטודנט
2. מל/אי את פרטייך האישיים ( הכיני תמונה מראש)
3. הזי/ני קוד נציג: 2233
4. הזי/ני בהערות קוד נציג: 291 והכרטיס כבר בדרך למיל שלך כו"כ הכרטיס מקנה לך קורס במכללה והטבות נוספות, בהצלחה לכולם המחיר הינו 280 ש"ח בלבד לפרטים
אז למה גם נציג של על הקו אמר שהם לא מקבלים את זה???מעיינות זה שלוחה של האוניברסיטה הפתוחה
הכל בסדר
אל תילחצו זה מוסד מוכר
ועובד כבר שנים הסטודנט שלה
אולי את מעיינות הוא לא מכיראז למה גם נציג של על הקו אמר שהם לא מקבלים את זה???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: