מידע שימושי כרטיס סטודנט להנחה בתח"צ

avim10

משתמש מקצוען
אם אכן כל המוסדות האלו הם דרך הפתוחה, הם כפופים גם לכללים המיוחדים להנחת סטודנט דרך האוני' הפתוחה?

הנחות לסטודנטים הלומדים באוניברסיטה הפתוחה:
  • סטודנטים/ות הלומדים/ות באוניברסיטה הפתוחה זכאים/ות לקבלת פרופיל "סטודנט" או פרופיל "סטודנט מורחב" למשך ארבע שנים עוקבות בלבד, בתנאי שהם/ן רשומים/ות לשני קורסים תקינים לפחות בשנה שלגביה ניתן האישור.
  • סטודנט/ית הרשום/ה לקורס אחד בלבד בסמסטר א', אך מתכוון/ת להירשם לפחות לעוד קורס באותה שנה יוכל/תוכל להגיש בקשה לקבלת פרופיל סטודנט. התוקף של הפרופיל יהיה לסמסטר א' בלבד, ובמידה וירשם/תרשם לקורס נוסף בסמסטר הבא יוארך התוקף של הפרופיל. המשמעות היא שהסטודנט/ית במקרה זה לא יוכל/תוכל לרכוש חוזה סטודנטיאלי שנתי כי תוקף הפרופיל שלו/ה הוא לסמסטר אחד בלבד.
  • הזכאות לקבלת האישור בשנה העוקבת תהיה מותנית גם בעמידה בתנאיֵ ההרשמה לשני קורסים בשנה הבאה.
  • מידע נוסף ניתן למצוא באתר האוניברסיטה הפתוחה.
    מקור

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
הודעה שקיבלתי עכשיו מרב קו אונליין:
(אחרי שהפרופיל אושר;))
1663245017106.png

כרטיס סטודנט

משתמש צעיר

חושב נכון

משתמש צעיר
חברה תעשו סתופ !!!!!!!

מאוד מפריע לי אבל מאודדדדדדדד מפריע לי שאנשים כותבים דברים שהם לא יודעים!!
משהו לא מסתדר להם מתחילים להניח הנחות, ולקבוע עובדות!!!!
אז בוא נתחיל מזה....
גם ינר וגם מעיינות שניהם שלוחות של האוניברסיטה הפתוחה אז חברה אין הבדל אם אתם עושים במעיינות או בינר....
המחנה המשותף בין כולם זה שאתם עובדים עם מכונה אוטומטית ובכל מכונה אוטומטית יש בעיות!!!
אני עם הנציגים שלי העברתי כבר מאות ( !!! ) אנשים במעיינות והכל היה בסדר!!! לכולם עובר!!
אז קורה פשלות לא קרה כלום!! בכל מכללה יכול להיות פשלות!!
אגב שנה שעברה עבדתי עם מכללות הרבה יותר גדולות וגם שם היה בעיות וגם שם אמרו לי שזה לא מתקבל!!
אגב תלמיד סטודנט שמגיע או מינר או ממעיינות לעל קו והנציג שם לא מעביר אותו ( כזה דבר עוד לא שמעתי )
תזמינו לו על המקום משטרה!! הוא חייב להעביר לו!! הם שלוחות של האוניברסיטה הפתוחה!!
יכול להיות שלפעמים זה לא עובר גם במעיינות וגם בינר מכיוון שהמוסדות הללו לא רשומים בצורה מפורשת!!
( חברה תקלטו!! זה תוכנה ס"ה )
לכן הפתרון הוא פשוט שאתר רב קו אונליין שואל אתכם מה המכללה שנרשמתם תכתבו האוניברסיטה הפתוחה
ולא ינר או מעיינות ( כי כמו שאמרנו הם לא רשומים שם בצורה מפורשת ובאחריות זה יעבור ללא בעיה!!
ואני מבקש מכל אלה שהשמיצו ללא סיבה וללא ידיעה את מעיינות.... שיתנצלו....!
אם יש בעיה תשאלו!! לא ל'קבוע עובדות!!!
אגב במעיינות מאוד נוח להירשם כי זה מגיע ישירות למייל ומשם ניתן ישר להיכנס לאתר רב קו אונליין ולעלות את קובץ כרטיס הסטודנט וכן את אישור הלימודים! וכמובן לקבל זאת אצל הנציג הקרוב לביתך... לי אישית ב"ה יש נציגים בכל הארץ כן ירבו....

בהצלחה!!!
אני לא אומר איך נרשמים שלא ימחקו את הפורום...

נערך לאחרונה ב:

פצצת תאורה

משתמש מקצוען
חברה תעשו סתופ !!!!!!!

אז בוא נתחיל מזה....
גם ינר וגם מעיינות שניהם שלוחות של האוניברסיטה הפתוחה אז חברה אין הבדל אם אתם עושים במעיינות או בינר....
המחנה המשותף בין כולם זה שאתם עובדים עם מכונה אוטומטית ובכל מכונה אוטומטית יש בעיות!!!
אני עם הנציגים שלי העברתי כבר מאות ( !!! ) אנשים במעיינות והכל היה בסדר!!! לכולם עובר!!
אגב שנה שעברה עבדתי עם מכללות הרבה יותר גדולות וגם שם היה בעיות וגם שם אמרו לי שזה לא מתקבל!!
אגב תלמיד סטודנט שמגיע או מינר או ממעיינות לעל קו והנציג שם לא מעביר אותו ( כזה דבר עוד לא שמעתי )
תזמינו לו על המקום משטרה!! הוא חייב להעביר לו!! הם שלוחות של האוניברסיטה הפתוחה!!
יכול להיות שלפעמים זה לא עובר גם במעיינות וגם בינר מכיוון שהמוסדות הללו לא רשומים בצורה מפורשת!!
לכן הפתרון הוא פשוט שאתר רב קו אונליין שואל אתכם מה המכללה שנרשמתם תכתבו האוניברסיטה הפתוחה
ולא ינר או מעיינות ( כי כמו שאמרנו הם לא רשומים שם בצורה מפורשת ובאחריות זה יעבור ללא בעיה!!
אגב במעיינות מאוד נוח להירשם כי זה מגיע ישירות למייל ומשם ניתן ישר להיכנס לאתר רב קו אונליין ולעלות את כרטיס הסטודנט וכן את אישור הלימודים!

בהצלחה!!!
טוב,
אני מושך את כל מה שכתבתי למעלה ומתנצל בפני מכללת מעיינות...
שלחתי שוב, והפעם הבקשה אושרה!

בונה אתרים

משתמש פעיל
חברה תעשו סתופ !!!!!!!

אז בוא נתחיל מזה....
אגב במעיינות מאוד נוח להירשם כי זה מגיע ישירות למייל ומשם ניתן ישר להיכנס לאתר רב קו אונליין ולעלות את קובץ כרטיס הסטודנט וכן את אישור הלימודים! וכמובן לקבל זאת אצל הנציג הקרוב לביתך... לי אישית ב"ה יש נציגים בכל הארץ כן ירבו....

בהצלחה!!!
יש באמת בעיה לעשות יותר מארבע שנים עוקבות?
יש איזשהו מכללה כמו בית החסידות (שהשנה כתבו שלא קיים כבר) שלא קשורה לאונוברסיטה הפתוחה?

רינה דיצה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
תכל'ס, יש מישהו שלקח השנה קורס אחד דרך מעיינות, והצליח לעדכן פרופיל סטודנט ברב קו?

לא שנה שעברה, לא לפני שנתיים, אלא לשנת הלימודים תשפ"ג?
כל שנה צריך לעדכן מחדש?
ז"א בתחילת השנה פתאום אם אני יטעין את הרב קו זה יהיה לפי פרופיל רגיל ולא סטודנט?

A052

משתמש סופר מקצוען
ברור,
השנה האקדמית מסתיימת בחודש 10 (נראה לי שבסוף 9), ואז הפרופיל מתבטל לבד, והערך צבור נכלא, עד להפיכתו לרגיל באתר רב קו אונליין. או לחידוש הפרופיל שוב.

פישל לוי

משתמש מקצוען
יותר נכון בקישור להלן
מחירים ברורים לכל סוגי החופשי
ועיקר הבשורה שאפשר לקנות כל מיני חופשי מקומי ואיזורי [מה שלא מתאפשר ברוב הארץ לבעלי פרופיל רגיל], כמו למשל למודיעין עילית פנימי ב-876 ש"ח לשנה
לתשומת לבך @חיים גולדהבר

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
יותר נכון בקישור להלן
מחירים ברורים לכל סוגי החופשי
ועיקר הבשורה שאפשר לקנות כל מיני חופשי מקומי ואיזורי [מה שלא מתאפשר ברוב הארץ לבעלי פרופיל רגיל], כמו למשל למודיעין עילית פנימי ב-876 ש"ח לשנה
לתשומת לבך @חיים גולדהבר
מעניין שזה רק על פרופיל סטודנט מורחב
ולא סטודנט רגיל

אבא לוי

משתמש פעיל
התקנות של אוניברסיטה הפתוחה שצריך להיות רשומים בשני קורסים וכו'
האם זה תמיד היה או שזה דבר חדש של השנה?

בונה אתרים

משתמש פעיל
עדיין לא נפתחה האופציה
כמו בכל השנים זנ נפתח יותר קרוב לסיום שנת הלימודים באונוברסיטאות
שזה באוקטובר
כך שזה יפתח או ב 10\1 ויש אומרים ב 09\20
באמת יש בעיה לעשות סטודנט עם זה יותר מארבע שנים רצופות באונברסיטה הפתוחה?

אליז

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
למה אני לא מוצא טופס הרשמה באתר של מעיינות?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה