עדיין לא פורסם כמה יעלה חופשי לסטודנט, אז מה הלחץ להירשם?
@ליטאי פשוט
חברה תעשו סתופ !!!!!!!
מאוד מפריע לי אבל מאודדדדדדדד מפריע לי שאנשים כותבים דברים שהם לא יודעים!!
משהו לא מסתדר להם מתחילים להניח הנחות, ולקבוע עובדות!!!!
אז בוא נתחיל מזה....
גם ינר וגם מעיינות שניהם שלוחות של האוניברסיטה הפתוחה אז חברה אין הבדל אם אתם עושים במעיינות או בינר....
המחנה המשותף בין כולם זה שאתם עובדים עם מכונה אוטומטית ובכל מכונה אוטומטית יש בעיות!!!
אני עם הנציגים שלי העברתי כבר מאות ( !!! ) אנשים במעיינות והכל היה בסדר!!! לכולם עובר!!
אז קורה פשלות לא קרה כלום!! בכל מכללה יכול להיות פשלות!!
אגב שנה שעברה עבדתי עם מכללות הרבה יותר גדולות וגם שם היה בעיות וגם שם אמרו לי שזה לא מתקבל!!
אגב תלמיד סטודנט שמגיע או מינר או ממעיינות לעל קו והנציג שם לא מעביר אותו ( כזה דבר עוד לא שמעתי )
תזמינו לו על המקום משטרה!! הוא חייב להעביר לו!! הם שלוחות של האוניברסיטה הפתוחה!!
יכול להיות שלפעמים זה לא עובר גם במעיינות וגם בינר מכיוון שהמוסדות הללו לא רשומים בצורה מפורשת!!
( חברה תקלטו!! זה תוכנה ס"ה )
לכן הפתרון הוא פשוט שאתר רב קו אונליין שואל אתכם מה המכללה שנרשמתם תכתבו האוניברסיטה הפתוחה
ולא ינר או מעיינות ( כי כמו שאמרנו הם לא רשומים שם בצורה מפורשת ובאחריות זה יעבור ללא בעיה!!
ואני מבקש מכל אלה שהשמיצו ללא סיבה וללא ידיעה את מעיינות.... שיתנצלו....!
אם יש בעיה תשאלו!! לא ל'קבוע עובדות!!!
אגב במעיינות מאוד נוח להירשם כי זה מגיע ישירות למייל ומשם ניתן ישר להיכנס לאתר רב קו אונליין ולעלות את כרטיס הסטודנט וכן את אישור הלימודים!
בהצלחה!!!
אני לא אומר איך נרשמים שלא ימחקו את הפורום...
טוב,
אני מושך את כל מה שכתבתי למעלה ומתנצל בפני מכללת מעיינות...
שלחתי שוב, והפעם הבקשה אושרה!
זה מה שרשמתי ובכ"א בהתחלה לא לא אישרולכן הפתרון הוא פשוט שאתר רב קו אונליין שואל אתכם מה המכללה שנרשמתם תכתבו האוניברסיטה הפתוחה
יש באמת בעיה לעשות יותר מארבע שנים עוקבות?חברה תעשו סתופ !!!!!!!
מאוד מפריע לי אבל מאודדדדדדדד מפריע לי שאנשים כותבים דברים שהם לא יודעים!!
משהו לא מסתדר להם מתחילים להניח הנחות, ולקבוע עובדות!!!!
אז בוא נתחיל מזה....
גם ינר וגם מעיינות שניהם שלוחות של האוניברסיטה הפתוחה אז חברה אין הבדל אם אתם עושים במעיינות או בינר....
המחנה המשותף בין כולם זה שאתם עובדים עם מכונה אוטומטית ובכל מכונה אוטומטית יש בעיות!!!
אני עם הנציגים שלי העברתי כבר מאות ( !!! ) אנשים במעיינות והכל היה בסדר!!! לכולם עובר!!
אז קורה פשלות לא קרה כלום!! בכל מכללה יכול להיות פשלות!!
אגב שנה שעברה עבדתי עם מכללות הרבה יותר גדולות וגם שם היה בעיות וגם שם אמרו לי שזה לא מתקבל!!
אגב תלמיד סטודנט שמגיע או מינר או ממעיינות לעל קו והנציג שם לא מעביר אותו ( כזה דבר עוד לא שמעתי )
תזמינו לו על המקום משטרה!! הוא חייב להעביר לו!! הם שלוחות של האוניברסיטה הפתוחה!!
יכול להיות שלפעמים זה לא עובר גם במעיינות וגם בינר מכיוון שהמוסדות הללו לא רשומים בצורה מפורשת!!
( חברה תקלטו!! זה תוכנה ס"ה )
לכן הפתרון הוא פשוט שאתר רב קו אונליין שואל אתכם מה המכללה שנרשמתם תכתבו האוניברסיטה הפתוחה
ולא ינר או מעיינות ( כי כמו שאמרנו הם לא רשומים שם בצורה מפורשת ובאחריות זה יעבור ללא בעיה!!
ואני מבקש מכל אלה שהשמיצו ללא סיבה וללא ידיעה את מעיינות.... שיתנצלו....!
אם יש בעיה תשאלו!! לא ל'קבוע עובדות!!!
אגב במעיינות מאוד נוח להירשם כי זה מגיע ישירות למייל ומשם ניתן ישר להיכנס לאתר רב קו אונליין ולעלות את קובץ כרטיס הסטודנט וכן את אישור הלימודים! וכמובן לקבל זאת אצל הנציג הקרוב לביתך... לי אישית ב"ה יש נציגים בכל הארץ כן ירבו....
בהצלחה!!!
אני לא אומר איך נרשמים שלא ימחקו את הפורום...
כל שנה צריך לעדכן מחדש?תכל'ס, יש מישהו שלקח השנה קורס אחד דרך מעיינות, והצליח לעדכן פרופיל סטודנט ברב קו?
לא שנה שעברה, לא לפני שנתיים, אלא לשנת הלימודים תשפ"ג?
יותר נכון בקישור להלן
מעניין שזה רק על פרופיל סטודנט מורחביותר נכון בקישור להלן
מחירים ברורים לכל סוגי החופשי
ועיקר הבשורה שאפשר לקנות כל מיני חופשי מקומי ואיזורי [מה שלא מתאפשר ברוב הארץ לבעלי פרופיל רגיל], כמו למשל למודיעין עילית פנימי ב-876 ש"ח לשנהרב-קו אונליין | השירות הרשמי למכירה וטעינה של חוזי נסיעה לרב-קו
טען את הרב-קו מהבית באמצעות האפליקציה או אתר האינטרנט ושלם בכרטיס אשראי.ravkavonline.co.il
לתשומת לבך @חיים גולדהבר
כמו בכל שנהמעניין שזה רק על פרופיל סטודנט מורחב
ולא סטודנט רגיל
אבל הוא לא נותן לי לקנות את החוזים האלו...כמו בכל שנה
ברגע שאתה קונה אחד מהחוזים המפורטים - הסטודנט רגיל הופך לסטודנט מורחב
עדיין לא נפתחה האופציהאבל הוא לא נותן לי לקנות את החוזים האלו...
באמת יש בעיה לעשות סטודנט עם זה יותר מארבע שנים רצופות באונברסיטה הפתוחה?עדיין לא נפתחה האופציה
כמו בכל השנים זנ נפתח יותר קרוב לסיום שנת הלימודים באונוברסיטאות
שזה באוקטובר
כך שזה יפתח או ב 10\1 ויש אומרים ב 09\20
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: