אמרתי לו שזה תחת האוניברסיטה הפתוחה והוא אמר שהוא יכול לנסותאולי את מעיינות הוא לא מכיר
אבל את האוניברסיטה הפתוחה הוא בטוח מכיר
אמרתי לו שזה תחת האוניברסיטה הפתוחה והוא אמר שהוא יכול לנסותאולי את מעיינות הוא לא מכיר
אבל את האוניברסיטה הפתוחה הוא בטוח מכיר
גם את כל הסמינרים שמנפיקים סטודנט הם לא ברשימהאז למה גם נציג של על הקו אמר שהם לא מקבלים את זה???
הוא צריך דווקא מסמכים מקורייםאמרתי לו שזה תחת האוניברסיטה הפתוחה והוא אמר שהוא יכול לנסות
גם ינר לא ברשימהניתן להרשם למכללת ינר - יש השנה קורס בנושא המוגנות בקהילה-280 שח
ניתן להטעין רבקו אחרי 48 שעות וכל המסמכים כבר סרוקים- לא צריך לסרוק כלום
במייל N7675688 בג'ימייל
או דרך האוני' הפתוחה, כמו שאמרו כאן.
גם ינר דרך האוניברסיטה הפתוחה,גם ינר לא ברשימה
נראה לי אפשר להטעין רק מה01.10תכל'ס, יש מישהו שלקח השנה קורס אחד דרך מעיינות, והצליח לעדכן פרופיל סטודנט ברב קו?
לא שנה שעברה, לא לפני שנתיים, אלא לשנת הלימודים תשפ"ג?
הבוקר נפתחה האופציהנראה לי אפשר להטעין רק מה01.10
לא בטוחה.
שנההסטודנט הוא לשנה אחת או שנתיים?
לא נכון, אחרי כמה דקות כתבו לי שהבקשה נדחתהרושמים האוניברסיטה הפתוחה וזה עובר.
אנחנו עושים זאת והבקשה אינה נדחית. כנראה טעות אחרת בהכנסת הנתונים.לא נכון, אחרי כמה דקות כתבו לי שהבקשה נדחתה
ניסיתם השנה?אנחנו עושים זאת והבקשה אינה נדחית. כנראה טעות אחרת בהכנסת הנתונים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: