כרטיס סטודנט
משתמש צעיר
יש בקישור כאן בחתימה למטהלמה אני לא מוצא טופס הרשמה באתר של מעיינות?
יש בקישור כאן בחתימה למטהלמה אני לא מוצא טופס הרשמה באתר של מעיינות?
נרשמתי.יש בקישור כאן בחתימה למטה
חבל מאד שאתם מטעים את הציבור.יותר נכון בקישור להלן
מחירים ברורים לכל סוגי החופשי
ועיקר הבשורה שאפשר לקנות כל מיני חופשי מקומי ואיזורי [מה שלא מתאפשר ברוב הארץ לבעלי פרופיל רגיל], כמו למשל למודיעין עילית פנימי ב-876 ש"ח לשנהרב-קו אונליין | השירות הרשמי למכירה וטעינה של חוזי נסיעה לרב-קו
טען את הרב-קו מהבית באמצעות האפליקציה או אתר האינטרנט ושלם בכרטיס אשראי.ravkavonline.co.il
לתשומת לבך @חיים גולדהבר
תכלס כמה יעלה חופשי שנתי בירושלים לסטודנט לעומת פרופיל רגיל ((1350 לעומת 2700?)חבל מאד שאתם מטעים את הציבור.
לע"ע בטל מן העולם חופשי מקומי גם לסטודנט וגם לאסטרונאוט.
בשום מקרה אין דבר כזה, יהיה אך ורק חופשי ארצי בעלות של כחצי מחיר לעומת בעל פרופיל רגיל (כלומר חופשי שנתי יעלה כ6 פעמים חופשי ארצי רגיל).
באתר של דרך שווה ראיתי שזה יהיה בהנחה של 45%תכלס כמה יעלה חופשי שנתי בירושלים לסטודנט לעומת פרופיל רגיל ((1350 לעומת 2700?)
זה שונה ממה שהיה לפני דרך שווה?
הבאתי קישור עם פירוט המחירים לקרוב ל-400 סוגי חופשי מיוחדים לסטודנטחבל מאד שאתם מטעים את הציבור.
לע"ע בטל מן העולם חופשי מקומי גם לסטודנט וגם לאסטרונאוט.
בשום מקרה אין דבר כזה, יהיה אך ורק חופשי ארצי בעלות של כחצי מחיר לעומת בעל פרופיל רגיל (כלומר חופשי שנתי יעלה כ6 פעמים חופשי ארצי רגיל).
זה עדכני?חבל מאוד שאתם לא יודעים לקרוא....
הבאתי קישור עם פירוט המחירים לקרוב ל-400 סוגי חופשי מיוחדים לסטודנט
למשל איזור מודיעין עילית 876 ש"ח בלבד, וכן איזור ביתר עילית
המכירה תפתח בתחילת החודש הבא
שמעתי מחבר שדיבר עם נציג שירות שזה מה שיהיהזה עדכני?
בטוח?
מקור?למי ששאל -
בית החסידות לא עובר השנה.
איך אפשר ליצור קשר?לנשים יש בסמינר פוירשטיין (הליכות בית יעקב) במודיעין עילית, 250 ש"ח.
היה תמיד,התקנות של אוניברסיטה הפתוחה שצריך להיות רשומים בשני קורסים וכו'
האם זה תמיד היה או שזה דבר חדש של השנה?
פורסם במ.ע. ב210מישהו מצא סטודנט בפחות מ280 שח?
אשמח לקבל פרטיםפורסם במ.ע. ב210
מחפשים בגוגל ומוצאיםאיך אפשר ליצור קשר?
אני הייתי נזהר ממישהו שמתבייש לפרסם את שם המוסד.פורסם במ.ע. ב210
תודהמחפשים בגוגל ומוצאים
08-9147100
אני הייתי נזהר ממישהו שמתבייש לפרסם את שם המוסד.
אוקי. תודה על העדכון. לא ידעתי במה מדובראני מכיר את הפרסום המדובר, אין שם שם מוסד, רק כתובת מייל ו'ההתכתבות מחייבת'.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: