מצב
הנושא נעול.

יהודאיטי

משתמש חדש
כפרה עליך..
אין מסחרה, יש ביקוש אדיר, ואין כרטיסים, רק החלפות !!!
יש לי שאלה
מישהו יודע מה האופציה שלי לקנות 2 כרטיסים למירון בלג בעומר?
יש לציין שאני גרה בבני ברק
אחים לצרה...
מישהו יודע איך אפשר להשיג כרטיסים מבני ברק????
יש את נתיבות חסד
יש להם מכירה מוקדמת בראבד 26
או ביום הילולה בחזון איש 3 ליד המומחה
טלפון 5787676

משה 05276

משתמש מקצוען
אז איך אפשר לקנות כרטיסים של הופמן, עכשיו, או מחר?
מחר
מב"ב אפשר לקנות הופמן 120 שח במעדניית קומזיץ ישמח משה פ' חזו"א
נתיבות חסד 120 שח בטל' 035787676
הכרטיס לא מוגבל לשעה מסוימת
ומהשעה שמגיעים יש 6 שעות שהייה

לפי מה שהבנתי הקצו לחברות הפרטיות 17000 כרטיסים שלא נמכרו באתר

צחיאל

משתמש מקצוען
שנה שעברה כל הציבור כעס כי היה הרבה מחסמים במירון וזה היה תחת מתן כהנא אז כולם כעסו אבל השנה אף אחד לא כועס אז הם לא יצלחו לעשות כולם שנה שעברה היה יותר מ1500 איש שניסו להרוס לדעתי האנשים ממאה שערים שנה שעברה לא עשו כלום רק הציבור שכעס

הורה מאושר

משתמש צעיר
מישו יודע אם גם השנה האוטובוסים בהגעה למירון ממרכז הארץ יגיעו בהלוך דרך צפת ויורידו במירון וימשיכו לפרוד ולא עולים מחנניה ומסתובבים בכיכר מירון ומורדים מה שכמובן מאריך מאד את הדרך והזמן ע"מ שיגיעו רק כעבור 4 שעות מהעליה ולא בפחות?
אכן זהו המסלול
עדיין אינו מאריך את הדרך ל 4 שעות אם התנועה זורמת

הורה מאושר

משתמש צעיר
אני הבנתי מהראיונות שהכמות של 52,000 איש לוקחת בחשבון גם את כמות האנשים שיגיעו בדרכים כאלו
בחשבון של 1500 איש ל-24 שעות הילולא זה יוצא פחות ממאה איש לשעה...
כדאי גם לזכור שאנחנו נמצאים פחות מ-48 שעות לפני תחילת ההילולא
יוסי דייטש התייחס לזה כמעט בפורש במסיבת העיתונאים כאשר הסביר את החישוב של 52 א'

הורה מאושר

משתמש צעיר
אנשי פרוש ודייטש טוענים שהם מתואמים עם הקהילות הירושלמיות הממוסדות.

קיצוניים תמיד יש, אבל כדי להקריס אירוע כזה צריך יותר מרבבה, או להתפרע ברמה קיצונית.
מכיר באופן אישי זה שישב איתם, גם עם אש דת המיתולוגית, ההגדרה שלו היתה כמה שעולם הפוליטיקה היא שקר, הקנאות פי אלף, כמובן בלי להכליל את אלו שהם לשם שמים. ויש כאלו.

אגב: במודעות הענק מ"נאמני הרשב"י על טהרת הקודש" כתוב התודה והברכה ל"נדיבי עם" שהרימו תרומתם הנכבדה לתשלום עבור סדרנים מאנ"ש

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה