מצב
הנושא נעול.

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
בהמשך לדיבורים על עומס רב.
בשבת אמר לי אחד מהעסקנים במאה שערים [מהקבוצות שמתנגדות למתווה], שהם עשו הרשמה לאוטובוסים בלי כרטיסים [כמו שנה שעברה], וכבר נרשמו אצלם 1500 איש.
אני הבנתי מהראיונות שהכמות של 52,000 איש לוקחת בחשבון גם את כמות האנשים שיגיעו בדרכים כאלו
בחשבון של 1500 איש ל-24 שעות הילולא זה יוצא פחות ממאה איש לשעה...
כדאי גם לזכור שאנחנו נמצאים פחות מ-48 שעות לפני תחילת ההילולא

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
יש שמעות שיתנו להם כדי לשמור על שקט
יות מטריד זה מה שפורסם באשכול אחר כאן על ביטול ההסדר של סדרנים חרדים שזה יכול לעורר מהומות - יש למישהו מושג להכחיש?? או לאמת?
אני מכיר אנשים שנרשמו כסדרנים ולא קיבלו הודעת ביטול

אליז

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
אני הבנתי מהראיונות שהכמות של 52,000 איש לוקחת בחשבון גם את כמות האנשים שיגיעו בדרכים כאלו
בחשבון של 1500 איש ל-24 שעות הילולא זה יוצא פחות ממאה איש לשעה...
1. הם מגיעים באותה שעה.
2. הם התחילו הרשמה רק לפני כמה ימים, במידה ובאמת יש מחסור אמיתי בכרטיסים ההרשמה אליהם תלך ותגבר.
3. הם מגיעים בשביל לפוצץ.

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
3. הם מגיעים בשביל לפוצץ.
במידה ויהיו סדרנים חרדיים הם יורים לעצמם ברגליים
תמונות של קיצוניים מכים סדרנים חרדיים ירא"ש יעמידו בצל תגרות שהיו במגזר החרדי וד"ל...
העובדה שהם מנהלים הכשר מרתיעה אותם מלפעול נגד המגזר עצמו

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
סתם שאלה מי שקנה כרטיס נסיעה באוטובוס לשעה מסויימת יכול לעלות להר ??או שצריך כרטיס מיוחד בשביל לעלות להר עצמו??

shubi

משתמש רשום
שמתם לב לאתר הזה שבו אפשר לשלם אם טעיתם בתשלום? אולי אפשר לשלם עם זה ולהראות להם את זה? כמה עולה כרטיס?

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
שמתם לב לאתר הזה שבו אפשר לשלם אם טעיתם בתשלום? אולי אפשר לשלם עם זה ולהראות להם את זה? כמה עולה כרטיס?
זה הקישור, ולא מקבלים בתשלום שם כרטיס אלא רק אישור למייל שהוספתם תשלום
בעלייה לאוטובוס צריך להציג כרטיס אמיתי עם ברקוד

ההדר שבהדר

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
לפני שנתיים פחות יומיים בשעות האלה עם ישראל עמד בהלם וטראומה של חייו, 45 איש קיפחו את חייהם באסון נורא..
והיום שנתיים אחרי אנשים לא נראה שמפנימים וקולטים את המצב רוצים להגיע בכל מצב עם כרטיס בלי כרטיס, ואיך זה שיש הרבה שאין להם כרטיס?
הדבר ברור שיש מגבלות של כמות על ההר ולכן יש מגבלות על כמות הכרטיסים
יש מגבלה על כמות האנשים בהדלקה
וברוך ה' המתווה נראה מעולה ודבר שיחזיק יפה מעמד, אלא אם כן אנשים שרוצים דוקא לדפוק את האירוע, לדאוג שהם יהיו איפה שהם לא צריכים להיות, ואם זה יכשל
שנה הבאה לא יהיה פרויקטור חרדי ולא ימשיכו לפתח את המקום, אלא הכל יעצר

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
זושא דרבנן
ציין כאן בבקשה במידה וידוע לך
היכן האשכול של ההחלפות כרטיסים?

• תודה
Reactions: ynf

משה 05276

משתמש מקצוען
אתה בודאי מכיר את המשל על אותו אחד שנתנו לו פעם אחת לנהל מחלקה בבית חולים, ואמרו לו שאם יש עומס שיזעיק עזרה, אבל הוא ניסה לבד ובסוף קרה אסון.
חלילה וחס שלא יהי'ו אסונות, אבל מרגיש לי שאם המצב הוא שכיום יומים לפני האירוע, הביקוש לכרטיסים כ"כ גדול, ויש על זה 45 עמודים של 'פרוג', וכל כרטיס נמכר בכל תנאי ובכל שעה ומכל מקום בארץ, אז עם כל הרצון הטוב, משהו כנראה לא תוכנן כראוי...
זה לא קשור לרצון והשקעה, זה תלוי בכשרון מיוחד שמי שיש לו את זה, בס"ד מצליח, מקווה מאוד שאני טועה...
משום מה זה נשמע שאתה פשוט יותר מוכשר מפורוש ודייטש
וארגנת אירועי ענק זה לשנה הבאה תגיש את עצמך לארגון הילולא
כפרה עליך..
אין מסחרה, יש ביקוש אדיר, ואין כרטיסים, רק החלפות !!!
אין מחסור אף אחד לא מפריע לך לנסוע בהופמן
אם אני אעלה על אוטובוס למירון בלי כרטיס מה יקרה בדיוק?? בכניסה למירון לא יתנו לי להכנס? בודקים אחד אחד כבני מרון?
איך תעלה לאוטובוס
בהמשך לדיבורים על עומס רב.
בשבת אמר לי אחד מהעסקנים במאה שערים [מהקבוצות שמתנגדות למתווה], שהם עשו הרשמה לאוטובוסים בלי כרטיסים [כמו שנה שעברה], וכבר נרשמו אצלם 1500 איש.
מעניין מי העסקן כי עכשיו ביררתי ולאף אחד לא ידוע על זה
הם נוסעים או בהתארגנות פרטית ו דרך החיים או הופמן

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  102  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה