יש אנשים שהתלבטו וקנו כרטיסים לכמה שעות ויחליטו רק בל"ג בעומר עצמו מתי לנסועכמה קנו ולא באו??? לזה לא תקרא הצלחה בישום פרויקט..
זה שהם נהגו בחוסר הגינות לא הופך את האירוע לכישלון
אין דרך אחרת לוודא את מגבלת המקומות של אנשים כאלו
יש אנשים שהתלבטו וקנו כרטיסים לכמה שעות ויחליטו רק בל"ג בעומר עצמו מתי לנסועכמה קנו ולא באו??? לזה לא תקרא הצלחה בישום פרויקט..
כפרה עליך..אין לי אישית.
חפש באשכול שהבאת, נסה בחברות הפרטיות, מישהו העלה לעיל קו של החלפות.
אני רואה מה השיח סביבי, ומבין שיש 'מסחרה' בתחום.
אמן.כפרה עליך..
אין מסחרה, יש ביקוש אדיר, ואין כרטיסים, רק החלפות !!!
הנתונים האלו תמוהים במקצת לאור העובדה שבשנים רגילות לא עלו להר יותר מ-200 אלף, שזו בדיוק כמות הכרטיסים שהוקצתה לשנה הנוכחיתאין מסחרה, יש ביקוש אדיר, ואין כרטיסים, רק החלפות !!!
כןאמן.
בחברות הפרטיות, למשל, הכל מלא?
אחים לצרה...יש לי שאלה
מישהו יודע מה האופציה שלי לקנות 2 כרטיסים למירון בלג בעומר?
יש לציין שאני גרה בבני ברק
אחרי שתנסו תעדכנו כאן.....אם אני אעלה על אוטובוס למירון בלי כרטיס מה יקרה בדיוק?? בכניסה למירון לא יתנו לי להכנס? בודקים אחד אחד כבני מרון?
מי לא יתן לי? הנהג??אם יתנו לך לעלות לאוטובוס מסתמא תצליח להכנס להר בקלות
השאלה אם יתנו לך לעלות לאוטובוס
הפקח, תלוי באיזו עירמי לא יתן לי? הנהג??
אם יבוא הפקח אני אראה לו את הרב קו.... וחוץ מזה נראה לך שהפקחים יגיעו לכל האוטובוסים??הפקח, אולי כן יתן
ומאיפה הם מתכננים להיכנס?בהמשך לדיבורים על עומס רב.
בשבת אמר לי אחד מהעסקנים במאה שערים [מהקבוצות שמתנגדות למתווה], שהם עשו הרשמה לאוטובוסים בלי כרטיסים [כמו שנה שעברה], וכבר נרשמו אצלם 1500 איש.
כמה עולה?בהמשך לדיבורים על עומס רב.
בשבת אמר לי אחד מהעסקנים במאה שערים [מהקבוצות שמתנגדות למתווה], שהם עשו הרשמה לאוטובוסים בלי כרטיסים [כמו שנה שעברה], וכבר נרשמו אצלם 1500 איש.
יש שמעות שיתנו להם כדי לשמור על שקטומאיפה הם מתכננים להיכנס?
הרי יעצרו אותם במחסום הראשון!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: