דרוש מידע כמה מנות הזמנתם לחתונה וכמה תקבלו בפועל??

מצב
הנושא נעול.

יהודי קטן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אולמות כמו 'גוטניק', הם חידה בעיניי.
הם מצליחים, יחסית, לשמור על רמה סבירה מאד, במקביל למחיר הזול. אולי הפתרון הוא שאין להם עלויות שכירות.
קראתי את האשכול כאחד שעשה מס' אירועים בגוטניק אני חייב לציין שהם אמנם לוקחים זול אבל הם עומדים בפרמטרים גבוהים איכות המזון שירותי המלצרים (אסור למלצרים לדבר בטלפון או לעשן) הנקיון תציצו פעם למטבח באמצע חתונה ולא תאמינו וגם השפע ובלי קשר אם אתם מזמינים 400 למשל הם מכינים 10% יותר ואפשר להוסיף במהלך החתונה אם רוצים את מה שנשאר צריך להודיע מראש ומקבלים את זה ארוז המקום מתוחזק לא תמצעו שם אפי' נורה שרופה אבל....... בגלל שהמעמד הבינוני גילה את האיכות שם קשה למצוא זמן פנוי

היי

משתמש פעיל
ואם כבר באוכל עסקינן...
רציתי להוסיף נקודה חשובה מאד:

אנחנו התחתנו באחד האולמות היוקרתיים [לא בבנברק...] ולמרבה הבושה לא חשבו [זתומרת חשבו, אבל זה לא קרה בפועל...] להכניס אוכל לחדר ייחוד!!!!
ז"א שאחרי יום שלם שאנחנו בצום, חוץ מלחמניה יבשה וקולה חם - לא היה לנו על מה לשבור את הרעב! ומשם ישר נסחפנו בריקודים...
רק תדמיינו איך הרגשנו במהלך הערב.

ואגב, אחד מחבריו של בעלי קנה מראש רוגעלך ושתיה קרה אבל לא הסכימו לו להכניס, בטענה שתכף תכף אנחנו מקבלים אוכל מבושל...

ומאז שמעתי על עוד כמה וכמה, שחוו מקרה זהה.

בקיצור, תדאגו להכניס כמה מאפים לחדר ייחוד כדי שיהיה על מה לשבור את הצום [חוצמזה שבד"כ מאפים ושתיה קרה מתקבלים יותר בשמחה מעוף ואורז אחרי הצום...]

אמנם זאת נקודה קטנה בתוך הנושא שהעלו כאן, אבל זאת נקודה קריטית!!

שיהיה רק שמחות בלב שמח!

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
נערך לאחרונה ב:

m.e.e

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אני לא יודעת אם זה פגע, אבל זה פשוט לא קשור.
בבני ברק למשל יש דונם אחד עמוס באולמות חתונות, ומישהו קרא לזה "חתונות בסגנון שטיבלאך". רק חסידים מחתנים שם? ממש לא.
לכן ציינתי שזה מיותר
הכל טוב :)
אהה הבנתי..(נשמתי לרווחה..:D) כי כמו שבטח קראתם אין לי ממש מושגים לגבי חתונות בסגנון הזה..;)

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
בבני ברק למשל יש דונם אחד עמוס באולמות חתונות, ומישהו קרא לזה "חתונות בסגנון שטיבלאך". רק חסידים מחתנים שם? ממש לא.
לידיעתך שטיבלאך זה מזמן לא רק של חסידים

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
לכל הנלהבים מ"מפקח אישי" על החתונה
מניסיון אישי,
כדאי לבדוק היטב שמדובר באדם אמין והגון.
לפעמים אנשים כאלה משתלטים על החתונה עד שאינם מאפשרים לבעל השמחה להביע את דעתו.
לפעמים יש להם אינטרסים משלהם.
המבין יבין.

לגבי הנושא העקרוני- ברור שיש פה עושק וזלזול. גם אם המנות זולות יותר מאולמות ברמה הגבוהה, אין שום הצדקה להביא מספר מנות פחות ממה שסוכם, אין הצדקה להפחית ממספר הסלטים והתוספות, להגיש מנות אחרות ממה שסוכם בתפריט, לשלוח מלצרים עם תודעת שירות אפסית, להגיש סכו"ם מלוכלך, לא לתת לחמניה לכל סועד, לדרוש את כל הסכום מראש כמה שבועות קודם, לצעוק על בעלי השמחה, להשאיר בר עמוס בכוסות מלוכלכות, לא לנקות רצפה רטובה ומחליקה, להתייחס בצורה מזלזלת לכל בקשה שהיא- כי מה זה משנה? הם בכל מקרה יבואו גם בחתונה הבאה, ומי בכלל שם לב עם הוצאנו מנה אחרונה או לא.
לפעמים הם גם עושים פה אחד עם בעל האןלם...

goli

משתמש פעיל
יש בעיה נוספת באולמות החסד הנ"ל שהיא לא פחות גרועה מהאוכל, וזה הבבר.
זוועות עולם מה שהולך שם. טשולט מזוויע, וקיגל חתיכות קטנות, ולפעמים עושים טובה ומביאים גם ממולאים.
ויש מלצר בן 12 שמסכים לעשות טובה ולהביא כוסות בשביל שיהיה מה לשתות לאלו שיצאו שעתיים קודם מירושלים.
נכון אנחנו לא בסטנדרט הגבוהה של האולמות הכללים יש לנו סגנון יותר פשוט, ואנו גאים בזה!!! אבל אנו לא עדר בהמות שככה מתייחסים באולמות הנ"ל. (הם לוקחים על מנת בר בערך 15 ש"ח והעלות שלהם מגיעה גג ל6 ש"ח מבדיקה שעשיתי).

מה רע להביא אוכל טיפה יותר נורמלי?, מה רע לשים מלצר שתפקידו לטפל רק בבר ועד סיום האירוע!!!

משה גל

משתמש מקצוען
ראה לי שמי שנכנס פעם לחדר למטבח של אולם , לעולם לא יאכל יותר בחתונות .
אלא אם כן זכרונו קצר ,או תאבונו (שלא לומר תאוותו) גדול עליו.
יש בזה חלוקה מגדרית ברורה מאוד.

אם האמהות שבינינו היו רואות את מטבח הישיבה שממנו אוכל בנם, הם היו מבשלות כל יום אוכל במו ידיהן והולכות אפילו ברגל ביום שרבי בשביל שיהיה למסכן מה לאכול...
אנחנו הגברים גדלנו על חולדות ומקקים במטבח ובפנימיה, מקלחות מעופשות ושירותים מרוסקים, היכן יותר והיכן פחות, ולכן הכל בזרימה - תביא שניצל סנדל, תביא קוגל מטוגן, תביא צ'ולנט משלשום - העיקר תביא. עדיין זה יהיה יותר טוב מהאוכל בישיבה...

הצד הנשי לא גדל על כל המסורת הנכבדה הזו, ולכן מקקים במטבח מפריעים להן משום מה...
"מה? המקקים הם לא ממש באוכל, הם רק ליד ואולי על הרצפה. מה הלחץ?!"

ברור שמי שמשלם צריך לקבל את התמורה המלאה לכספו. ומניסיון באולמי הדקל עלתה מנה 75 ש"ח ויש לנו רק מילים טובות להגיד עליהם (חוץ מזה שלחדר ייחוד הביאו רק עוף עם תוספות ולא את הסלומון :mad: :p). אבל לא צריך להתחיל להתקטנן על ענייני היגיינה... (ברור שצריך, אבל מה לעשות? זה המצב)

ירושלמי-ת

משתמש פעיל
מ
יש בעיה נוספת באולמות החסד הנ"ל שהיא לא פחות גרועה מהאוכל, וזה הבבר.
זוועות עולם מה שהולך שם. טשולט מזוויע, וקיגל חתיכות קטנות, ולפעמים עושים טובה ומביאים גם ממולאים.
ויש מלצר בן 12 שמסכים לעשות טובה ולהביא כוסות בשביל שיהיה מה לשתות לאלו שיצאו שעתיים קודם מירושלים.
נכון אנחנו לא בסטנדרט הגבוהה של האולמות הכללים יש לנו סגנון יותר פשוט, ואנו גאים בזה!!! אבל אנו לא עדר בהמות שככה מתייחסים באולמות הנ"ל. (הם לוקחים על מנת בר בערך 15 ש"ח והעלות שלהם מגיעה גג ל6 ש"ח מבדיקה שעשיתי).

מה רע להביא אוכל טיפה יותר נורמלי?, מה רע לשים מלצר שתפקידו לטפל רק בבר ועד סיום האירוע!!!
ממולאים או לא זה תלוי במה שהזמינו בעלי השמחה..
לא בהכל הם אשמים..

imac100

משתמש מקצוען
מ

ממולאים או לא זה תלוי במה שהזמינו בעלי השמחה..
לא בהכל הם אשמים..

באולם החסד ש(נראה לי) מדובר כאן באשקול.
הבר זה דבר נוראי.
א. עד אחרי הסעודה אין כלום בבר
זה אומר שמי שהגיע לחופה לא יכול לשתות מים עד האוכל, ומי שקפץ בסעודה לומר מזל טוב צריך לחפש כוס נקיה בשולחנות ולשתות.
ב. ממה שבדקתי הבר עולה זול אבל לא בפער שמצדיק את הגועל ביחס למקומות אחרים.

עט הדר

משתמש מקצוען
באולם המדובר יש עוד שיטה לחסוך כסף
בשעה 12 [למשל] כבים המזגנים
למרות שהמצוה טאנץ נמשך עד 3+ [ומשלמים על כל שעה תוספת]
ואנחנו בתמימות רצים לחפש את האחראי כדי שיפעיל את המזגנים
ואין. אין אחראים. אין כלום. אין עם מי לדבר. כולם התנדפו מהמקום.
עכשיו תחשבו לבד איזה חסכון בכסף זה של החשמל
ועל חשבון מי...
אז מי שעושה שם אירוע בקיץ - שיקח את זה בחשבון

ברוך יצחקי

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
ועל חשבון מי...
אני מכיר חתונה שכיבו להם את המזגנים ב-12.
כשהתקשרו לבקש את התשלום, אמרו להם שאם הם רוצים את הכסף על השעות נוספות שיתבעו אותם בדין תורה.
יותר הם לא שמעו מהם.
וזה סוג של בעיה שמשלמים מראש על החתונה עצמה

הסכת ושמע

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
(שמעתי פעם סיפור הזוי, על חתולה נחמדה שנכנסה לסיר החמים של הטשולנט באחת הישיבות היותר מוכרות, והפכה לחלק הומוגני לכבוד שבת קודש.. טוב שהבחורים עלו על כך אחרת הם היו זוכים לטעום... עונג שבת! הרי חבל לזרוק סיר עצום מימדים.. המון כסף..)
בדיחה ישנה :D:D:D

ולגבי ההגיינה של המטבחים בישיבות....
לא רק שם
הייתי במספיק מטבחים,
בוא נגיד אני גבר אז אני עדיין אוכל רגיל,
לא בטוח שאם היו נשים רואות את הצורה בה מכינים אוכל לצהרונים (בקייטרינג עם אישור של משרד הבריאות) היו נותנים לילדים שלהם לאכול את המנות הללו,

לא מכליל כלל
אבל הייתי ב2 מטבחים ביום בו לא היה ביקורת והניקיון שם היה במצב של מחפש את עצמו.....

ממוחשבת

משתמש מקצוען
ועל חשבון מי...
ועוד שיטה.. לא רק מזגנים אלא גם המעליות והאור בחדרי המדרגות לא עובדים מהשעה 12.
מה שאומר שכל המשפחה הקרובה שנשארת לתמונות, נאלצת לרדת מהאולם בכזאת צורה.
היה ממש מפחיד.

מקווה שזה השתנה מאז.

אספרה

כל מה שצריך כדי שמילים שהשמעתם יגיעו אל הדף
מנוי פרימיום
ועל חשבון מי...
עד כאן הסכמתי עם כל ההודעות,
לזאת אני מתנגדת, אחרי שישבנו שם השבוע במצוה טאנץ וקפאנו מקור.

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
ככל שבעל השמחה יותר עומד על הראש של מנהלי האירוע - התוצאה טובה יותר.
ככל שהוא סומך עליהם ולא מנדנד - התוצאה בהתאם.

אם כי, יש גם אולמות שאין שם נוכחות חזקה של מנהל האירוע, והתוצאה בהתאם.
יש אולם בירושלים שאת שמו לא אכתוב, אך אומר כך:
בזכותו כל גולשי פרוג הרוויחו טור...
כי השירות שם, ובכן, לא קיים.
חיכינו שם למלצר - אני ועוד כמה ידידים - מעל שעה, לשווא.

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה