היו על כך כתבות מרתקות בהמודיע, שמישהו העלה לפרוג.אף אחד לא דרש גורמה נוסח אולמות העילית.
ביקשו לקבל את ששילמו עליו.
ובסוגריים: כמה עצוב שאנשים משלמים את מיטב הכסף שאין להם על אירוע בלתי משביע (גם רצון אך לא רק).
אולי הגיע הזמן לחשיבה מחודשת בדבר הצורך להאביס מאות במנות בלתי אכילות שגם ככה אין בדיוק מאיפה לשלם אותן?
כמה משפחות חרדיות אתה מכיר שהמשפחה הקרובה של החתן והכלה גם יחד מונה 50 איש?ולסעודה להזמין רק את המשפחההקרובה, משהו כמו 50 מנות כולל הכל.
הדבר האחרון שעומד בראש מעיינו של בעל השמחה בליל האירוע זה לעמוד על הראש...ככל שבעל השמחה יותר עומד על הראש של מנהלי האירוע - התוצאה טובה יותר.
ככל שהוא סומך עליהם ולא מנדנד - התוצאה בהתאם.
אם כי, יש גם אולמות שאין שם נוכחות חזקה של מנהל האירוע, והתוצאה בהתאם.
יש אולם בירושלים שאת שמו לא אכתוב, אך אומר כך:
בזכותו כל גולשי פרוג הרוויחו טור...
כי השירות שם, ובכן, לא קיים.
חיכינו שם למלצר - אני ועוד כמה ידידים - מעל שעה, לשווא.
יתכן,כנראה זה חלק מהשינוי המבורך שנעשה שם לאחרונה
היו על כך כתבות מרתקות בהמודיע, שמישהו העלה לפרוג.
מה הטעם להאכיל מאות אנשים בסעודה בשרית חסרת טעם?
הדעת נותנת שעדיף לכבד את כל האאורחים והמוזמנים בכיבוד קל נוסח מסיבת אירוסין מושקעת, ולסעודה להזמין רק את המשפחההקרובה, משהו כמו 50 מנות כולל הכל.
רגע,(הגראמר יוזהר שכל דקת איחור תעלה לו בקיזוז מהתשלום. וזה יעוגן בחוזה. אלה לוקחים את הקהל שלהם כבני ערובה שעות ארוכות ומייגעות).
שיודיע מראש למנהל האירוע על נציג מוסמךהדבר האחרון שעומד בראש מעיינו של בעל השמחה בליל האירוע זה לעמוד על הראש...
איזה אומץ.תלמידה ,שהיינו בקשר קרוב.הזמינה אותי ל7 ברכות
שאלתי למה לא לחתונה?
כי היא עשתה חתונה משפחתית. באולם של בר מצווה.
ב-9:30 הלכה המשפחה ,באו חברים וחברות לרקוד +בר.
סיפרה שחסכו 70,000 ש"ח . והיה נפלא.
מי שמוכן להיות בן ערובה - לבריאות.
כותב השורות סובל מפוביית דרשות ארוכות, ולכן מקפיד בכל שבע ברכות/אירוסין לשבת קרוב ליציאה.
וברגע שהדוד התורן מתחיל לרשרש ולכחכח לקראת דרשה ארוכה - טראח! אני בחוץ.
פגשתי חברה מימי הסמינר, והיא ספרה לי שבעלה פתח עסק של ניהול חתונות,
באתי לכתוב, וראיתי שנכתב...היו על כך כתבות מרתקות בהמודיע, שמישהו העלה לפרוג.
מה הטעם להאכיל מאות אנשים בסעודה בשרית חסרת טעם?
הדעת נותנת שעדיף לכבד את כל האאורחים והמוזמנים בכיבוד קל נוסח מסיבת אירוסין מושקעת, ולסעודה להזמין רק את המשפחההקרובה, משהו כמו 50 מנות כולל הכל.
ניק כתב באחת ההודעות הקודמות שהיה לאחרונה בחתונה כזו.באתי לכתוב, וראיתי שנכתב...
אפשר סעודה מצומצת לקרובים ביותר מדרגה ראשונה. קרי: אחים ואחיות. דודים ודודות. ובני דודים לא נשואים.
ואח"כ להשקיע בבר מכובד כדי לכבד את האורחים שטרחו לבוא ולהשתתף בשמחתנו.
באתי לכתוב, וראיתי שנכתב...
אפשר סעודה מצומצת לקרובים ביותר מדרגה ראשונה. קרי: אחים ואחיות. דודים ודודות. ובני דודים לא נשואים.
ואח"כ להשקיע בבר מכובד כדי לכבד את האורחים שטרחו לבוא ולהשתתף בשמחתנו.
כולם, כולל המשפחה הקרובה, יקבלו מנה חמה כמו באירוסין: צלחת גדולה, אישית, לכל אחד, עם מנה עיקרית ושתי תוספות.
בנוסף יהיו לחמניות על השולחן, סלטים ושתיה.
מי שרוצה עוד משהו בהמשך הערב (הסעודה תתחיל ב-8 ותסתיים ב-9), יוכל לגשת לבר ולקחת פלפל ממולא/קוגל/פירות חתוכים.
אם עשו כך. כל הכבוד להם.ניק כתב באחת ההודעות הקודמות שהיה לאחרונה בחתונה כזו.
ניק כתב באחת ההודעות הקודמות שהיה לאחרונה בחתונה כזו.
אם עשו כך. כל הכבוד להם.
יש עכשיו טרנד חדש ששמעתי שהתחיל בארה"ב. חתונה בבית מדרש. משפחתי ומצומצם. הקהילה באה כדי לעזור ולשמח.
הם חוסכים עשרות אלפי דולרים. וכולם יוצאים מרוצים. כולל החתן והכלה.
אני אישית אודה לכל אלה שיפטרו אותי מהצורך להתארגן לחתונה אחרי יום עבודה....לא יודעת למה הכוונה, אך קראתי בעבר על כמה רעיונות, שהיו בנויים בבסיסם על עזרת הקהילה. לא נראה לי לבנות על דבר כזה. לא כפי מספר החתונות ב''ה בארץ בכל ערב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: