איפה יעשו את זה? אין אולם חתונות שיסכים לכמות מנות מצומצמת.
אולם של בר-מצוה? אין מספיק מקום לריקודים ולאורחים הבאים.
אם אולמות החסד הם אולמות חסד, למה שלא יסכימו לחסוך הוצאות למחותנים?
איפה יעשו את זה? אין אולם חתונות שיסכים לכמות מנות מצומצמת.
אולם של בר-מצוה? אין מספיק מקום לריקודים ולאורחים הבאים.
אם אולמות החסד הם אולמות חסד, למה שלא יסכימו לחסוך הוצאות למחותנים?
הקרובים האלה של החתןכלה או של ההורים?אפשר סעודה מצומצת לקרובים ביותר מדרגה ראשונה. קרי: אחים ואחיות. דודים ודודות. ובני דודים לא נשואים.
דעותיהם של כל בני המשפחהכי אם זה של ההורים, אצלנו בכלופן זה הרבה יותר משבעים איש בלי הצד של המחותנים.
שם מתחתנים בבני ברק מי שלא מחתן באולמי "ירושלים".תסביר לאנשים מה זה קרויזהאר....
הבה ונקים את אולמי PROG...ואגב , לצערי זה גם מה שהיה בחתונות של ילדי , כי "זה מה יש"....ולא היו לי הרבה ברירות.
אפשר כבר להחזיק בכל אולםנתתי לו כדור בשם "ביטניX" וזה עבר ממש מהר ב"ה. (אחרי יומיים של סבל זה נודע לי)
מומלץ בחום להחזיק חפיסה כזו בכל בית.
כשהייתי שם לפני שבוע וחצי +- היה עד סוף הריקודים בגברים מבחר מהכליש לכם מה לשתות עד סוף החתונה, או שהמבחר הולך ומדלדל ובסוף נותר רק קולה-דיאט או סודה ?
בכניסה יהיה סטנד עם "אחרי הרעש קול" של אותו שבוע,הבה ונקים את אולמי PROG...
אנא, אל תהרסו סיפורי מורשת קרב שגדלנו עליהם(שמעתי פעם סיפור הזוי, על חתולה נחמדה שנכנסה לסיר החמים של הטשולנט באחת הישיבות היותר מוכרות, והפכה לחלק הומוגני לכבוד שבת קודש.. טוב שהבחורים עלו על כך אחרת הם היו זוכים לטעום... עונג שבת! הרי חבל לזרוק סיר עצום מימדים.. המון כסף..)
זה מידי אויף הגערער אויפןהלוואי.
כולם, כולל המשפחה הקרובה, יקבלו מנה חמה כמו באירוסין: צלחת גדולה, אישית, לכל אחד, עם מנה עיקרית ושתי תוספות.
בנוסף יהיו לחמניות על השולחן, סלטים ושתיה.
מי שרוצה עוד משהו בהמשך הערב (הסעודה תתחיל ב-8 ותסתיים ב-9), יוכל לגשת לבר ולקחת פלפל ממולא/קוגל/פירות חתוכים.
אחרי ריקודים סוערים של שעה וחצי, בעשר וחצי נתחיל מצווה טאנץ, באחת עשרה וחצי נסיים אותו (הגראמר יוזהר שכל דקת איחור תעלה לו בקיזוז מהתשלום. וזה יעוגן בחוזה. אלה לוקחים את הקהל שלהם כבני ערובה שעות ארוכות ומייגעות).
בשתים עשרה ישובו כולם הביתה ששים ושמחים.
כתבתי כבר למעלה יענקי רוזמן 050-4103288אפשר פרטי התקשרות איתו?
אולי שזה יהיה חלק מהכיבוד בבר.......איזה אומץ.
השבוע מישהו במשפחה שלי חטף קלקול קיבה מאוכל באיזושהי חתונה.. מסכן.
גם הקאות ובחילות וכאבי בטן במשך יומיים.
נתתי לו כדור בשם "ביטניX" וזה עבר ממש מהר ב"ה. (אחרי יומיים של סבל זה נודע לי)
מומלץ בחום להחזיק חפיסה כזו בכל בית.
אני חושבת שבאולמות שמיועדים גם לציבור הכללי, אלה שהם ברמה באמת.. לא יקרה דבר כזה!
הם משלמים 140 שקל למנה ו40 שקל למנת בר
אם אפשר לעשות במחיר הזה בריתות ברמה מצויינת למה חתונה זה שונה? בגלל שיש יותר מנות? הפוך זה מגדיל את הרווח!!אלי באמת אי אפשר גם צלחת שלימה גם אוכל טעים וגם שירותים נקיים גם מלצרים מיומנים וגם וגם... והכל בחמישים שקל למנה??
חבל שאין לנו אפשרות לקבל את תגובתם של בעלי האולמות והקיטרינג
אם אפשר לעשות במחיר הזה בריתות ברמה מצויינת למה חתונה זה שונה? בגלל שיש יותר מנות? הפוך זה מגדיל את הרווח!!
הסיבה היא שזה אירוע בערב ויש לזה מחירים אחרים ולמה?? בגלל שאנשים מסכימים לשלם הרבה [יחסית לתמורה] ולקבל מעט [יחסית לתשלום]
ואלי באמת אי אפשר גם צלחת שלימה גם אוכל טעים וגם שירותים נקיים גם מלצרים מיומנים וגם וגם... והכל בחמישים שקל למנה??
חבל שאין לנו אפשרות לקבל את תגובתם של בעלי האולמות והקיטרינג
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: