דרוש מידע כמה מנות הזמנתם לחתונה וכמה תקבלו בפועל??

מצב
הנושא נעול.

goli

משתמש פעיל
מכירה אמרגן שעובד באולמות הנ"ל בבני ברק
הוא משיג מהאולם הנחה לאירוע,
כך שיוצא שמשלמים לו בסביבות 200 ש"ח (בקיזוז עם ההנחה והמחיר שהוא לוקח)

איתו יושבים על התפריט ומסכמים מס' מנות,
הוא דואג לניקיון כללי ולניקיון השירותים,
הוא יושב כל החתונה באולם ודואג להכל....
מומלץ מאד!
כן אבל אם אני קונה דירה אני מביאה עורך דין שלי לא עורך דין של המוכר שיש לו "הנחה מיוחדת"....

cheinanit

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אולי כדאי לפרסם אותם כי אנחנו דווקא חיפשנו בנרות מישהו שיעשה במקומנו את העבודה המעצבנת הזאת ביום הכי חשוב... אם משלמים שלושים אלף שח ויותר לערב כדאי להוציא עוד כמה שקלים שמישהו יוודא שהכל בסדר!! לפחות עשר פעמים היינו צריכים לרוץ למטבח במהלך האירוע למה אין כוסות בבר וכבר עשרים דקות שאין שתיה וכו וכו
במענה לשאלתכם ולשאלת כמה נוספים כאן, להלן פרטים של אמרגן חתונות תותח על!! וכמובן, נאמן לבעלי השמחה, יושב איתם מראש, מתכנן איתם כל פרט, ולא זז בניגוד לרצונם של בעלי השמחה.

IMG-20171121-WA0007.jpg

עט הדר

משתמש מקצוען
כמי שאוחזים בדיוק באמצע בירור הענינים הללו
מוכרים לנו שני אמרגנים שעושים את העבודה הזו בדיוק
עלות אמרגן כזה הוא 600 שח ללילה
מגיע חצי שעה לפני החופה, סופר מנות וכו'.
אבל מה -
הם טוענים שבאולם המדובר האמרגנות שלהם עוזרת למחצה לשליש ולרביע
מי שראה לאחרונה את המודעה הענקית בחוץ של האולם המדובר, שהם הולכים להחליף את כל צוות הקייטרינג, המלצרים, המשרדים, העובדים וכו'
מבין את הלחץ בו הם נתונים כאשר ההזמנות שלהם ירדו מאד
לאחר שלאחרונה יש להם הרבה מתחרים
למשל אולמי רויאל [יד עזרה לשעבר] שיש להם 3 אולמות בבנין אחד בתפוסה מלאה
היכלי הפאר כנ"ל. שאגב שניהם אותם בעלים ואותו שירות.
מה לעשות ששמענו מאנשים שעשו שמחה, שמצידם הם לעולם לא יעשו שמחה באולם המדובר.
חבל שאולם שנפתח לצורך חסד, נותן הרגשה בדיוק הפוכה

מלי

משתמש מקצוען
משפחתינו ברוכת ילדים ובכל החתונות הראשונות לא הזמנו אמרגן חתונות כי לא הכרנו את הדבר הזה ובחתונה האחרונה המחותנים שזה להם חתונה ראשונה פנו לאבי- המחותן וביקשו להזמין אמרגן אירועים
בתחילה התנגד ולא הבין למה צריך את זה אך את ההבדל חשנו כולנו הרגשנו שזו שמחה שאנחנו אמורים ויכולים אך ורק לארח ולהינות עם אורחינו האמרגן היה עסוק עם התזמורת, הקיטרינג, המטבח הוא דיבר עם אבי לפני החתונה ביקש לדעת פרטים מדויקים מה חשוב לנו ובהתאם לכך פעל בחתונה עצמה הוא דאג לכל הפרטים הקטנים ואף לפי בקשת המחותנים דאג להזמין מראש הפעלה בבלונים לכמויות הילדים שגדשו את האולם
במהלך השמחה הוא נתן לאבא שלי לשתות וגם כשהיו בעיות עם שולחן שהיה חסר או מזגן שכבה פתאום אבא שלי לא חש במאום כי הכל סודר על הצד הטוב ביותר
אני רוצה להדגיש שזה לא קרוב משפחתינו
ואני מאד ממליצה על אמרגן אירועים בכלל ומי שהיה אצלינו בפרט
אמרגן נעים הליכות , היימיש המשרה סביבו תחושה נעימה ורגועה
חיים דן בראון 052-7623533
שווה כל שקל!!

טעם של פעם

משתמש פעיל
מוחה.
מה הקשר לציבור הכללי?
לצערי אני רואה כאן הרבה בפורום נטיה להתפאר בתרבות המעולה של החינוך הכללי:
"אצל החילונים זה לא היה קורה"
"אני גרה בבנין חילוני וחדר המדרגות מצוחצח ללא רבב"
"קרובת משפחה שאינה שומרת תומ"צ אמרה לי שבגנים אצלם לא מביאים ממתקים" וכו' וכו'
הגיע הזמן שנהיה גאים בחרדיות שלנו, נסתכל בעין טובה אחד על השני, והעיקר- לא נחפש כול הזמן במה המגזר שבחוץ טוב מאיתנו... אם הם היו יותר טובים- היינו גם שם...
וגם אם יש דברים שבהם הם יותר חזקים וטובים ותרבותיים, זה עדיין לא שווה את זה.
(וכמובן, שתמיד טוב לסנגר על כל אחד בעמ"י באשר הוא אבל לא מתוך נחיתות והאשמה)
במחילה אין כאן (בטענה המדוברת) שום התנצלות או התרפסות
פשוט כתבו כאן טענה אנשים שאכלו(או לא היה להם מה לאכול.....)את הבעיה בעת שמחתם
ובד בבד כתבו שבציבור החילוני זה לא קורה-וכן בהחלט כנראה הסיבה שהם מפחדים מתחקירים ותביעות ביהמ"ש וכדו' או שיש פחות ביקוש והם חייבים לתת שירות-ולא בגלל שהם צדיקים
והיה וזה מציאות אין לשנות מציאות גם אם זה לא נח
בדיוק -אבל בדיוק- כשם שזה עובדה שהחניות בסין יותר זולים מחניות בבני ברק למרות שהם גוים וכאן מדובר בחרדים וכו'(בלי לקחת עמדה כמובן בנושא הלכתי של וחי אחיך)

הסכת ושמע

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
לגבי הא"אולמות המדוברים"
אני מכיר את הבעיה מקרוב
חברי שהתחתן לאחרונה אחיו עובד ב''קייטרינג'' אחר
והוא מכיר את ההנהלה של הקייטרינג המדובר בתמימות מה הזמני ממנו לעוד כמה ימים (לאותו תאריך) אמר לו יש שם ... חתונות ובחתונה הזאת הזמינו 325 מנות
ההוא התקשר לאביו ושאל אותו כמה הזמנת?
ענה לו 350...
הוא סיפר לאביו
את ההמשך תנחשו לבד

בחתונה אותו אח הסתובב בהתחלה במטבח, והעיר להם, באיזהוא שלב האחריא של המלצרים ניגש אליו ואמר לו "עם כל הכבוד לך אני אחראי פה"
ההוא לא התבלבל וענה לו
"עם כל הכבוד לך אתה לא אחראי פה, מי שמנהל מקום בצורה מסודר הוא אחראי, ואתה ממש לא מסודר, אז אתה לא אחראי, נקודה"
אחרי זה כבר הכל התחיל להיות נורמלי

ולגבי תודעת השירות שם,
סיפור הזוי שהיה עימי
באחד החתונות של קרוב משפחה
קראנו למלצר ואמרנו לו להביא כמה דברים הוא אמר יש עוד כמה שולחנות
אחד הנוכחים הציע לו "טיפ" ההוא ענה לו זה לא מעניין אותי
תן לי להוציא ל2 השולחנות הנוספים מנה אחרונה ואני לא פה
לא נשאר דקה באולם,
2 דק' אחרי שפינו מנה מרכזית יוצאים מהאולם 15 מלצרים בשורה
.....

אין מה לומר שרות ואולם גרוע ביותר!!!!

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
בחתונה של אחי, "נגמרו" העופות והשניצלים. בעלי שמכיר היטב את המטבחים נכנס למטבח. ופשוט חיפש את העופות ה"אבודים". הם טענו שזה הרזרבה, עד שהודו שהם שמו בצד כי חשבו שלא כולם ירצו, כך שישאר להם.
למתי? ה' יודע.

לא רק ה' יודע, גם אני יודעת.
לברית של מחר.

אפשר לכתוב אשכולות שלמים על סיפורי האולמות.
בפועל, מתוך היכרות עם מחלקות הכספים בכמה אולמות, אפשר להגיד דבר אחד: אולם ברמה פשוטה, זה דבר שלא מכסה את עצמו. שלא יכול לכסות את עצמו. אין מצב שב-70 ש"ח למנה, יהיה אפשר גם להזמין מנות טריות ברמה סבירה, גם לממן כלים ושטיפתם, גם מלצרים, גם אחזקת אולם, גם משכורות, גם שכירות וארנונה, גם הוצאות הנהלה ומשרד.
אלא אם מקצצים במספרי המנות, ומגישים עוף במרקם סנדל, סלטים מאתמול, מלצרים מחברת כוח אדם עם אפס תודעת שירות, ועשרים מנות גלידה במקום 400.

אולמות כמו 'גוטניק', הם חידה בעיניי.
הם מצליחים, יחסית, לשמור על רמה סבירה מאד, במקביל למחיר הזול. אולי הפתרון הוא שאין להם עלויות שכירות.

הסכת ושמע

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
אולמות כמו 'גוטניק', הם חידה בעיניי.
הם מצליחים, יחסית, לשמור על רמה סבירה מאד, במקביל למחיר הזול. אולי הפתרון הוא שאין להם עלויות שכירות.
מה החידה לא הבנתי?
יש להם מקום חינם
יש להם חוץ מהכל מטבח במקום
האוכל שאת מזמינה לא עולה להם כולל הכל 70 ש"ח גם בזה יש עוד רווח
וחוץ מזה יש מחיר שעולה האולם....

רחשי הלב

משתמש מקצוען
הייתי אתמול בחתונה, אחרי הרבה מרפקים ופרוטקציות הצלחתי לארגן לעצמי מנה שניצל. כלומר, צלחת שמן עם נגיעות חזה עוף.
איך שאני בא להסתער עליו חמוש בג'קסון אני קולט את השניצל קורץ לי בעין.
אני שואל אותו 'אני מכיר אותך?'
והוא עונה לי 'בטח, זיהיתי אותך מיד. נפגשנו פה בחתונה של ברקוביץ שבוע שעבר'...

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
מה שמטריד אותי בחתונות
זה רמת הנקיון של האוכל. אני תמיד מתלבטת אם בכלל כדאי לנגוע במה שנמצא בצלחת, או להשאיר את זה שם.
אולי מישהו ראה ויודע מקרוב מהי רמת הנקיון והאסטתיקה באולמות בבני ברק?

• תודה
Reactions: bbr

עיגול רבוע

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
אולי לטובת הציבור מישהו יכתוב מאיזה אולמות כן הייתם מרוצים.
(בהנחה שאין בכך חשש לשון הרע לגבי האולמות שאינם מופיעים ברשימה, שהרי כל אחד מכיר רק את האולם שהוא ערך בו שמחה, ועליו הוא מדווח. חסרון דווח אינו מראה סימן רע. דווח שלילי לתועלת אינו היתר, מפני שלא כל מי שהמידע כאן נחשף לעיניו צריך את המידע. לכן אי אפשר לפרסם מידע שלילי לתועלת),

תהילתך

משתמש סופר מקצוען
המשתמש נחסם
עיצוב ואדריכלות פנים
אולי לטובת הציבור מישהו יכתוב מאיזה אולמות כן הייתם מרוצים.
(בהנחה שאין בכך חשש לשון הרע לגבי האולמות שאינם מופיעים ברשימה
יש בזה אבק לשון הרע,
מישהו יכתוב שהאולם 'רעים אהובים' מעולה,
מיד יקומו מולו וישאלו, הוא?? הרי אצלנו היה ככה וככה.

נערך לאחרונה ב:

ירושלמי-ת

משתמש פעיל
הסיבה שלא כתבתי את שם האולם המדובר, מכיוון שכמו גב' קפלר טענה לעיל שאין באמת לאולמות האלה שנותנים מנות בסביבות 50-60 שח אפשרות לשרוד ואכן רוב האוכל המגיע לשם זה ממטבחים מוסדיים בסגנון האוכל שהילדים שלנו מקבלים בתלמודי תורה וצהרונים.
ולכן כל השוואה לאולמות כמו ווגשל כתר הרימון קונקורד וכדו' הינו מוטעה מלכתחילה שם תשלמו מינימום 110 על מנה מה שמשאיר לבעל האולם מספיק רווחים וגם לתת לכם שירות יותר טוב.
לכן ככל שאנו הצרכנים מחפשים לשלם את הזול ביותר גם נקבל את האיכות והשירות הזול ביותר,
הנידון היה כלפי העלמת מנות וכדו' וייתכן בהחלט שגב' קפלר תגלה לנו שבכדי לשרוד באמת הם גם מוכרחים להעלים מנות ואם כן יש כאן בעיה שורשית אמיתי שצריך לדעת איך פותרים אותה.

רחשי הלב

משתמש מקצוען
הסיבה שלא כתבתי את שם האולם המדובר, מכיוון שכמו גב' קפלר טענה לעיל שאין באמת לאולמות האלה שנותנים מנות בסביבות 50-60 שח אפשרות לשרוד ואכן רוב האוכל המגיע לשם זה ממטבחים מוסדיים בסגנון האוכל שהילדים שלנו מקבלים בתלמודי תורה וצהרונים.
ולכן כל השוואה לאולמות כמו וגשל כתר הרימון קונקורד וכדו' הינו מוטעה מלכתחילה שם תשלמו מינימום 110 על מנה מה שמשאיר לבעל האולם מספיק רווחים וגם לתת לכם שירות יותר טוב.
לכן ככל שאנו הצרכנים מחפשים לשלם את הזול ביותר גם נקבל את האיכות והשירות הזול ביותר,
הנידון היה כלפי העלמת מנות וכדו' וייתכן בהחלט שגב' קפלר תגלה לנו שבכדי לשרוד באמת הם גם מוכרחים להעלים מנות ואם כן יש כאן בעיה שורשית אמיתי שצריך לדעת איך פותרים אותה.
שים פסיק מודגש בין המילה ווגשל לכתר הרימון וקונקורד.....

לווים

משתמש מקצוען
אני בכלל לא מבינה על מה ומה הפלא....

ב70 ש"ח למנה מה אנשים חושבים שהם יקבלו???

נכון הרמה זוועה לדעתי וכל מה שנכתב פה מעליי נכון
אבל מצד שני איך אפשר לדרוש לקבל באולם בני ברקי ידוע שנערכות בו כל יום כמה חתונות כמו בכתר הרימון למשל????

שאלה רטורית לדעתי

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
אף אחד לא דרש גורמה נוסח אולמות העילית.
ביקשו לקבל את ששילמו עליו.

ובסוגריים: כמה עצוב שאנשים משלמים את מיטב הכסף שאין להם על אירוע בלתי משביע (גם רצון אך לא רק).
אולי הגיע הזמן לחשיבה מחודשת בדבר הצורך להאביס מאות במנות בלתי אכילות שגם ככה אין בדיוק מאיפה לשלם אותן?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה