מקור?
הטבות והקלות במימון הדירה
ההשתתפות בתוכניות "דירה בהנחה" מעניקה לכם הטבות והקלות במימון הדירה.
www.gov.il
מקור?
מה ההכנסות שלכם בחודש? נראה לי זו השאלה הראשונה שהיתה צריכה להשאל...שלום וברכה.
אנחנו זוג צעיר בלי חסכונות קודמים. רוצים לקנות דירה בטווח של 5-7 שנים מהחתונה, כמה כסף עלינו לחסוך כל חודש כדי להגיע לסכום שיאפשר לנו לקנות דירה עם משכנתא?
א. במחיר למשתכן?
ב. בצורה עצמאית?
אני לא יודעת היכן, אך משערת שנצטרך דירה שעולה עכשיו כ2 מליון עד 3 מליון
וואו כל הכבוד!!זו לא השאלה הראשונה שצריכה להשאל.
כי אם המטרה שלנו אם לקנות דירה בטווח שנים מסוים וכדי לקנות אותה אנחנו צריכים לחסוך כל חודש סכום ספציפי אחנו ננסה להתאים את ההכנסות כדי שיתאימו למחיה, חיסכון ושכירות.
לכן לא ציינתי את סכום ההכנסות, אני קודם רוצה לדעת כמה צריך לחסוך כדי לעמוד במטרה הזו.
לא חוסכים ואז קונים. לא בעבר ובטח לא היום. כמה תחסכו 4000 כל חודש? 50,000 בשנה? ומה עם שכירות? ומזון וכו'זו לא השאלה הראשונה שצריכה להשאל.
כי אם המטרה שלנו אם לקנות דירה בטווח שנים מסוים וכדי לקנות אותה אנחנו צריכים לחסוך כל חודש סכום ספציפי אחנו ננסה להתאים את ההכנסות כדי שיתאימו למחיה, חיסכון ושכירות.
לכן לא ציינתי את סכום ההכנסות, אני קודם רוצה לדעת כמה צריך לחסוך כדי לעמוד במטרה הזו.
יש אופציה שמישהו קרוב יקח את ההלואה ואז הזוג מוציא משכנתא ומשלם לאותו אדם כמובן את ההחזרים - זה יוצא בערך 2/3 חודשים,וודאי להרשם למחיר למשתכן, זו האופציה הטובה ביותר. לכאורה.
איך אפשר לקחת הלוואה על כל הסכום הראשוני בנוסף
למשכנתא?
טכנית, איזה בנק מוכן לתת דבר כזה?
לא הבנתי. תוכלו להסביר יותר?יש אופציה שמישהו קרוב יקח את ההלואה ואז הזוג מוציא משכנתא ומשלם לאותו אדם כמובן את ההחזרים - זה יוצא בערך 2/3 חודשים,
ואז אחרי המשכנתא להוציא הלוואה ולהחזיר לקרוב (לחשב טיפלה ספר לריביות וכו).
אבל זה כמובן לא על כל הסכום אבל לפחות חלקו.
אם אין מספיק הון עצמי וצריך הלוואה לכך, ניתן שמישהו קרוב יקח הלוואה בשבילכם שתהיה רשומה על שמו, כדי שעל שמכם לא תהיה רשומה הלוואה (לצורך משכנתא טובה וכו) ורק לאחר שמוציאים משכנתא לקחת הלוואה ולהחזיר למי שלווה בשבילכם.לא הבנתי. תוכלו להסביר יותר?
במה הוא יכול לעזוריש מצב שיכול לעזור לכם:
054-8486590
לחברה שלי עזר מאוד וכיום עם דירה
זה לא נכון שצריך 30%?דוגמאות:
בשוק החופשי על דירה יחידה צריך הון עצמי של 25 אחוז = 500 אל"ש
דעתי האישית בלבד-שלום וברכה.
אנחנו זוג צעיר בלי חסכונות קודמים. רוצים לקנות דירה בטווח של 5-7 שנים מהחתונה, כמה כסף עלינו לחסוך כל חודש כדי להגיע לסכום שיאפשר לנו לקנות דירה עם משכנתא?
א. במחיר למשתכן?
ב. בצורה עצמאית?
אני לא יודעת היכן, אך משערת שנצטרך דירה שעולה עכשיו כ2 מליון עד 3 מליון
והוצאות המחיה המשפחתיות (שכירות, חינוך, מחיה) גם יעלו.וב10 שנים כנראה המחירים עוד יעלו ויעלו..
אלא אם כן תשקיעו את הכסף בהשקעה סולידית תוך כדיוב10 שנים כנראה המחירים עוד יעלו ויעלו..
זה רעיון טוב. כי בעצם נותן ההלוואה מקבל ערובה לכסף שלו.אם אין הון עצמי אולי אפשר גם לרכוש דירה בשותפות עם מישהו, הוא מביא הון עצמי ואתם מביאים משכנתא,
דירה ראשונה "עד" 75%@עטלף אתה בטוח שהבנק נותן היום 75%?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: