עזרי מעם ה'
משתמש צעיר
מה גובה השכר/הפקדה?יש אפשרות לקבל ד.נ. יותר זולים מ-0.05 צבירה 1.75 הפקדה . [הצבירה באזור ה450-500 אלף].
תודה רבה.
מה גובה השכר/הפקדה?יש אפשרות לקבל ד.נ. יותר זולים מ-0.05 צבירה 1.75 הפקדה . [הצבירה באזור ה450-500 אלף].
תודה רבה.
4 בערךמה גובה השכר/הפקדה?
אז זה ד"נ מאוד זולים,4 בערך
אפנסיה שלי באינפיניטי במסלול מניות ואני רוצה להעביר למסלול הלכה של אינפיניטי, יש איך לעשות את זה באופן מקוון?
בחיפוש גוגל עולה הטופס הזה אלא שהוא רק לגמל והשתלמות, השאלה היא האם יש כזה גם לפנסיה?תבדקו באיזור האישי באתר שלהם.
צירפתי את הטופס הדרוש.בחיפוש גוגל עולה הטופס הזה אלא שהוא רק לגמל והשתלמות, השאלה היא האם יש כזה גם לפנסיה?
באזור האישי לא ראיתי
ההפקדה לא השכר.אז זה ד"נ מאוד זולים,
לא נראה לי שיש יותר זול.
שימו לב גם למסלול ההשקעה - זה נתון שגם הוא משפיע מאוד על הצבירה
יש כזה דיגיטלי, שלא צריך להדפיס ואז לסרוק...?צירפתי את הטופס הדרוש.
באתר של החברה הרלוונטית באיזור האישי, אמור להיות מעבר מסלול השקעה. זה לא בחיפוש גוגל.יש כזה דיגיטלי, שלא צריך להדפיס ואז לסרוק...?
לא.
שאלו את זה כבר פה, וענו שיש כנראה הסכם בין המעסיק לחברת הפנסיה על הטבה מיוחדת בדמי ניהול.מישהו יכול להסביר לי מה אומרת השורה הזו בדו"ח פנסיה
-החזר דמי ניהול בגין תשלום דמי סליקה ע"י המעסיק-
תודה רבה !
פשוט פותחים קרן פנסיה במעמד עצמאי, לא ברור מי אמר את השטות הזאת...קראתי פה כמה פעמים שיש אפשרות לכל אחד לפתוח קרן פנסיה (גם לאברך וכד' שאין לו מעסיק)
אך שאני מדבר עם החברות הם אומרים לי שהם לא מכירים דבר כזה ואם אין מעסיק אין אפשרות לפתוח קרן פנסיה אלא רק קופת גמל.
מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק עושים את זה?
על פי החוק במידה והמעסיק עובד עם סוכן פנסיוני שמטפל בהפקדות הפנסיה של העובדים הוא צריך לשלם לו 0.6% מההפקדה, או 10.5 ₪ בתוספת מע"מ [צמוד למדד, אני חושב שהיום זה כבר באזור 14 ש"ח], הגבוה מביניהם. סכום זה מוחזר למועסק פעם ברבעון או שנה.מישהו יכול להסביר לי מה אומרת השורה הזו בדו"ח פנסיה
-החזר דמי ניהול בגין תשלום דמי סליקה ע"י המעסיק-
תודה רבה !
תודה על ההסברעל פי החוק במידה והמעסיק עובד עם סוכן פנסיוני שמטפל בהפקדות הפנסיה של העובדים הוא צריך לשלם לו 0.6% מההפקדה, או 10.5 ₪ בתוספת מע"מ [צמוד למדד, אני חושב שהיום זה כבר באזור 14 ש"ח], הגבוה מביניהם. סכום זה מוחזר למועסק פעם ברבעון או שנה.
מדובר בנתון חשוב שצריך לקחת אותו בחשבון, שכן במידה ומקבלים הצעה מחברה מתחרה ומעבירים אליה את הפנסיה ההטבה מתבטלת מאחר וההפרשה כבר אינה דרך הסוכן של המעסיק, ולפעמים זה כבר לא שווה.
לצורך הדוגמא - כרגע דמי הניהול עומדים על 1.5% מהפקדה וקיבלתם הצעה ב1% מהפקדה. בפועל כרגע אתם משלמים רק 0.9% כתוצאה מהטבת החזר דמי הסליקה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: