לכאורה כן.@מקצועי בלבד
כתבת ב2019 שאלטשולר שחם זו הקרן שמרוויחה הכי הרבה
בהנחה שאני לא רוצה לעבור לקרן מנייתית-
האם כדאי לעבור אליה?
תודה
לכאורה כן.@מקצועי בלבד
כתבת ב2019 שאלטשולר שחם זו הקרן שמרוויחה הכי הרבה
בהנחה שאני לא רוצה לעבור לקרן מנייתית-
האם כדאי לעבור אליה?
תודה
גם בקרן פנסיה יש לכאורה עדיפות לS&P 500@מקצועי בלבד
אשמח למידע נוסף בנוגע לקופות גמל
אני עוברת עכשיו לפנסיה אצל אלטשולר
הסוכנת ביטוח מציעה לי להעביר גם קופות גמל לקצבה שקיימות לי ולאחד אותם עם הפנסיה ע"מ לא לשלם דמי ניהול כפולים
לפי מה שקראתי פה בקופות גמל יש עדיפות בעוקב S&P
קצת מתבלבל לי ואודה על סדר בדברים
עדיף על פני אלטשולר?גם בקרן פנסיה יש לכאורה עדיפות לS&P 500
לדעתי, לטווח ארוך, אז בהחלט כן.עדיף על פני אלטשולר?
את יודעת שכבר יש גם קרן פנסיה 100% מנייתית?מקצועי בלבד, העברתי את החיסכון לכל ילד לאינפינטי בזכותך, יישר כוח!!!
שאלה לגבי הפנסיה,
הפנסיה שלי נמצאת במיטב דש, בררתי אצלם וגובים ממני 0.01% מהצבירה ו-1.31% מהפקדה, לפי מה שרשמת נראה כי זה אחוזים מצויינים, האם עדיף לי בכל זאת לעבור לאלטשולר שחם?
זה התנאים שהם נותנים לכולם דרך סוכן.@מקצועי בלבד סוכן הציע לי להעביר את הפנסיה למיטב דש מסלול עוקב S&P
דמי הניהול המוצעים לי 0.05 מהצבירה ו2.49 מההפקדה.
האם זה תנאים טובים או שע"י סוכן אני אמור להגיע לפחות?
תודה רבה.
ממליצה לך לקרוא את המאמרים האלו, ולהבין מה זה אומר השקעה במניות, ומה ההבדל בין קרן הפנסיה שיש לך היום לבין קרן פנסיה מנייתית.לא, לא מבינה בזה, מה זה אומר? אודה לך אם תכווני אותי.
אל תעבור.מקצועי בלבד, העברתי את החיסכון לכל ילד לאינפינטי בזכותך, יישר כוח!!!
שאלה לגבי הפנסיה,
הפנסיה שלי נמצאת במיטב דש, בררתי אצלם וגובים ממני 0.01% מהצבירה ו-1.31% מהפקדה, לפי מה שרשמת נראה כי זה אחוזים מצויינים, האם עדיף לי בכל זאת לעבור לאלטשולר שחם?
ממש לא! תישאר במיטב דש על הדמי ניהול שיש לך!! ותעבור למסלול S&P 500 שיש במיטב דש.מקצועי בלבד, משוכנעת על הלמן אלדובי, רק 2 שאלות:
1. שווה לי לעבור להלמן אלדובי גם במקרה שהם יתמזגו יחד עם מיטב דש, ואז לכאורה אני יוכל להישאר עם הדמי ניהול הנמוכים שאני מקבלת כיום במיטב דש?
2. להעביר את כל הכספים שיש לי בפנסיה והפיצויים? (אני עובדת כבר כ-10 שנים ויש לי שם בקופה מכמה מקומות עבודה, או שאין קשר לכמה מקומות עבודה עברתי כל עוד לא משכתי שום כספים)
אני במקומך הייתי מחכה לאחרי המיזוג.1. שווה לי לעבור להלמן אלדובי גם במקרה שהם יתמזגו יחד עם מיטב דש, ואז לכאורה אני יוכל להישאר עם הדמי ניהול הנמוכים שאני מקבלת כיום במיטב דש?
הקרן הזאת מעולה כל עוד את צעירה ולא מתכננת למשוך בעתיד הקרוב את כספי הפיצויים.2. להעביר את כל הכספים שיש לי בפנסיה והפיצויים? (אני עובדת כבר כ-10 שנים ויש לי שם בקופה מכמה מקומות עבודה, או שאין קשר לכמה מקומות עבודה עברתי כל עוד לא משכתי שום כספים)
בפנסיה מקיפה יש בהחלט אפשרות לקחת הלוואות.2. בפנסיה מקיפה אין הלוואת לעמית.
אני במקומך הייתי מחכה לאחרי המיזוג.1. שווה לי לעבור להלמן אלדובי גם במקרה שהם יתמזגו יחד עם מיטב דש, ואז לכאורה אני יוכל להישאר עם הדמי ניהול הנמוכים שאני מקבלת כיום במיטב דש?
לפני כמה חודשים עוד לא היה ידוע על רכישה של מיטב דש.ראיתי ששאלו אותך (לפני כמה חודשים)עוד מישהו עם אותם אחוזים כמו שלי במיטב דש וכן המלצת לעבור בכל מיקרה להלמן, למה את חושבת שלי לא כדאי כעת? בגלל העיתוי? אני לא רוצה לפספס אבל גם לא לעשות בפזיזות. תודה רבה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: