הן מצטרפות אבל לצערן באוזי משרה נמוכים השווים ל16 שעות פרונטליות כמו שהן היו עד היום שזה אומר בערך 61.1 אחוזיםא. מיעוט המורות שאינן אמהות
ב. אם היקף המשרה יהיה 91 כל מורה תצטרך להוסיף שעה
ג. מה זה נקרא לא מוכנות הם לא יכולות להצטרף לאופק בלי להוסיף שעות
הן מצטרפות אבל לצערן באוזי משרה נמוכים השווים ל16 שעות פרונטליות כמו שהן היו עד היום שזה אומר בערך 61.1 אחוזים
תתיעצי עם מישהו מוסמך שמבין בזה!לא הבנתי אם יש לי פנסיה תקציבית האם שווה לי להיכנס ורוב השעות שלי ז-ח .
למבנים אודה
הכל יכול להיותדיברו על זה שיתחיל בתשפ''ד...
יש סיכוי?
עדיף להתייעץ עם בעל מקצועתתיעצי עם מישהו מוסמך שמבין בזה!
יכול להיות לזה השלכות משמעותיות מאד!!
משתמש חדש, עם 4 הודעות נכון לעת כתיבת ההודעההכל יכול להיות
מסקרן.יתכן מאוד וקיימים גורמים מתסיסים ממקומות זרים שרוצים לתקוע מקלות.... והם שותפים לחלק מהתגובות כאן
על המערכת הכללית אני יכול להאמין הכל...
מה שבטוח שהחינוך העצמאי נאמן עלי יותר!
סתם מעניין, האם הציטוטים הבאים הם חלק מהגורמים המתסיסים? והאם החינוך עצמאי נאמן עליהם? רק שואליתכן מאוד וקיימים גורמים מתסיסים ממקומות זרים שרוצים לתקוע מקלות.... והם שותפים לחלק מהתגובות כאן
על המערכת הכללית אני יכול להאמין הכל...
מה שבטוח שהחינוך העצמאי נאמן עלי יותר!
נדמה לי שעדיין לא דיברו כאן על האפליה ברפורמת אופק כלפי המורים המצטרפים כעת:
לדעתי זה ממש עוול ועושים עלינו סיבוב... מישהו צריך להציף את זה.
כפי שציינתי לכלל העובדים באופק הייתה העלאה בשכר היסוד של 8.5 אחוז וזה פשוט פסח על מי שלא הייתה תחת המטרייה הנכונה...
סליחה אם זה קצת אישי, פשוט לא אוהב את היפיפות נפש של 'גורמים זרים' ו'עלי הוא נאמן'. אז בבקשה, כמו שלך מותר לשאול שאלות, גם לכולם מותרובכן, קיבלנו את הדף של הסימולטור מהחינוך העצמאי...
התוצאה - אתם שואלים?
מביש! ומביך עד מאוד!!!
מעבר לעובדה שלא מפורט אופן החישוב... התוצאה של החישוב לדידם היא פער של יותר מ- 2000 ש"ח !!!! בין שכר יסוד שנותן המחשבון של יוניק ל"סימולטור" שלהם! הווי אומר 7200 במקום 9300 שזה דרגה 1 במקום 4.5 למורה שיש לה את כל הגמולים + תואר והיא בוותק 18 !!!!!
בוודאי ששווה יהיה לך תוספת באזור ה2000 שח יותר בנטויש לי שלושה ימים להחליט האם לצאת מאופק או לא ואני מתלבטת מה לעשות...
אני מחנכת אם, עם 31 שנות ותק הקף המשרה שהיה בעולם ישן- 90%=24 ש"ש. ובאופק נאמר לי שיהיה לי 19 ו-4+4 פרטני ושהיה(בפועל רק 2+2). ויש לי פנסיה תקציבית.
האם שווה או לא? מה הפער שיכול להיות במשכורת בכאלו נתונים?
49%מהו מקדם ההמרה לז'ח' , מחנכת אם עם BA?
49%מהו מקדם ההמרה לז'ח' , מחנכת אם עם BA?
כשאני מחשבת את הדרגה אני מחשבת 1.034 לתוספת שחיקה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: