יועץ ארגוני פדגוגי
מהמשתמשים המובילים!
נתנו את שעות השהיהוכן כל ה3 שעות חינוך הגיעו בגלל מחויביות אלו..עכשיו מורידים גם את זה...
ולמחנכת יש 3 פרטני + 2 ניהול כיתה
נתנו את שעות השהיהוכן כל ה3 שעות חינוך הגיעו בגלל מחויביות אלו..עכשיו מורידים גם את זה...
אני לא חושב שזה היה מכוון כמו להראות את שווי גמול חינוךראיתי שמישהי כתבה דרגה 4 לפי מה חישבת את זה?
יש גמולים?יועץ ארגוני פדגוגי אולי תדע באיזה דרגה אכנס עם 13 שנות וותק וב.א.
תודה
בכיר + ba אז יש כפל תואר? = 8.75 גמוליםרק 3 גמולים ב.א. ובכיר 13 שנות וותק
12 שש בחינוך העצמאי ו12 שש בבעלות אחרת
לא יודע לגבי משרת אםכן
פלוס שלוש גמולים שעשיתי השנה
יש לך מושג באיזה דרגה אכנס
וכן אולי תדע אם זה מצטרף למשרת אם אם זה שני בתי ספר שונים?
תודה רבה מראש
אני לא יודע לגבי החינוך מיוחד אז לא הכנסתי אותו בחשבון@יועץ ארגוני פדגוגי
קופץ על ההזדמנות 14 שנות וותק BA כפל תואר
+ 11 גמולים +גמול חינוך +חנ"מ דרגת קושי גבוהה
באיזה דרגה אכנס ?
יש 5 שעות פרטניות לקידום תלמידים@יועץ ארגוני פדגוגי
מה פרוש 2 שעות ניהול כיתה?
מה ההבדל בין מחנכת למקצועית באופק מבחינת מבנה שבוע העבודה?
כמה אחוזי משרה חינוך מיוחד?@יועץ ארגוני פדגוגי
אשמח ג"כ לקבל עזרה. יש לי BA, ותק 9 שנים, 16 גמולים ותואר של חינןך מיוחד (חלק מהשעות הם חינוך מיוחד). מה הדרגה שלי תהיה?
יש לי כפל תואר. לא מספיק מבינה באחוזי משרה - זה 6 שעות שבועיות. תודה!כמה אחוזי משרה חינוך מיוחד?
מה לגבי כפל תואר
1. באופק ההמרה לפי השנה האחרונה ולא מענין מה היה קודםשאלה חשובה ביותר (עבורי)
בעולם הישן יש לי וותק של 20 שנה מתוכם בתשע שנים האחרונת אני מלמדת בכיתה ז-ח. בעולם הישן אחת שלימדה 10 שנים בכיתות ז-ח היא יכולה לקבע את השעות שלה לשעות ז-ח אפי' שהיא מלמדת בכיתות א-ו, ומי שלימדה 8 שנים השעות שלה מתקבעים 80% לשעות ז-ח
שאלתי, 1. באופק חדש לפי מה מחליטים לעשות קידום המרה האם רק לפי השנה האחרונה ולא משנה כמה שנים לימדתי בכיתה ז-ח
2. האם עדיין החישוב של שעות ז-ח יהיו רלוונטים בתוכנית של אופק חדש או שזה רק אינדקציה לפי איך להחליט את המשכורת שלך ויותר זה לא מעניין
ואם זה מעניין האם יכלו קבע את השעות כמו שהיה עד היום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: