כל הפרטים על הצטרפות החינוה''ע ובני יוסף לאופק חדש

אמונתך

משתמש פעיל

יועץ ארגוני פדגוגי אולי תדע באיזה דרגה אכנס עם 13 שנות וותק וב.א.​

תודה

אמונתך

משתמש פעיל
כן
פלוס שלוש גמולים שעשיתי השנה
יש לך מושג באיזה דרגה אכנס
וכן אולי תדע אם זה מצטרף למשרת אם אם זה שני בתי ספר שונים?
תודה רבה מראש

יועץ ארגוני פדגוגי

מהמשתמשים המובילים!
כן
פלוס שלוש גמולים שעשיתי השנה
יש לך מושג באיזה דרגה אכנס
וכן אולי תדע אם זה מצטרף למשרת אם אם זה שני בתי ספר שונים?
תודה רבה מראש
לא יודע לגבי משרת אם
לגבי המרה במקרה שלך
היות ואין גמולים יש עדיין תוספת מינימום שלא נכללת בהמרה
כך שהחישוב להמרה מגיע לבערך 8000
ובטבלאות של ההמרה זה נמצא בדרגה 2

יועץ ארגוני פדגוגי

מהמשתמשים המובילים!
@יועץ ארגוני פדגוגי
קופץ על ההזדמנות 14 שנות וותק BA כפל תואר
+ 11 גמולים +גמול חינוך +חנ"מ דרגת קושי גבוהה
באיזה דרגה אכנס ?
אני לא יודע לגבי החינוך מיוחד אז לא הכנסתי אותו בחשבון
במקרה הזה גמול חינוך מוריד את תוספת ההכשרה
ואין השלמה למינימום
אבל בחישוב הכללי זה 8680
מה שמביא לדרגה 3
מה שכן בשונה מהחישוב הקודם
כאן באופק השכר יהיה משמעותי גם בגלל גמול חינוך וגמול חינוך מיוחד שיהיו גבוהים יותר מלפני אופק

קבצים מצורפים

• Screenshot_2023-07-25-20-48-10-387_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2023-07-25-20-48-10-387_com.android.chrome-edit.jpg
    KB 32.3 · צפיות: 37

bayit

משתמש פעיל
עריכה תורנית
@יועץ ארגוני פדגוגי
אשמח ג"כ לקבל עזרה. יש לי BA, ותק 9 שנים, 16 גמולים ותואר של חינןך מיוחד (חלק מהשעות הם חינוך מיוחד). מה הדרגה שלי תהיה?

בת צלופחד

משתמש צעיר
עכשיו הבנתי ממנהלת הבי"ס (חינוך עצמאי) שכולם ייכנסו רק בינואר ועד אז יהיה במתכונת עולם ישן
השאלה אם יש עוד משהו ששמע שאכן כך וא"כ האם יעדכנו רטרואקטיבית? ואם יעדכנו רטרו האם יצטרכו להשלים שעות שהייה/פרטני?

יועץ ארגוני פדגוגי

מהמשתמשים המובילים!
@יועץ ארגוני פדגוגי
מה פרוש 2 שעות ניהול כיתה?
מה ההבדל בין מחנכת למקצועית באופק מבחינת מבנה שבוע העבודה?
יש 5 שעות פרטניות לקידום תלמידים
למחנכת יש שעתיים מתוך ה5 עבור טיפול בבעיות חברתיות, שיח רגשי, קידום רעיונות וכו' זה עם תלמידות אבל לא לימודי

ברכה וישועה

משתמש פעיל
שאלה חשובה ביותר (עבורי)
בעולם הישן יש לי וותק של 20 שנה מתוכם בתשע שנים האחרונת אני מלמדת בכיתה ז-ח. בעולם הישן אחת שלימדה 10 שנים בכיתות ז-ח היא יכולה לקבע את השעות שלה לשעות ז-ח אפי' שהיא מלמדת בכיתות א-ו, ומי שלימדה 8 שנים השעות שלה מתקבעים 80% לשעות ז-ח
שאלתי, 1. באופק חדש לפי מה מחליטים לעשות קידום המרה האם רק לפי השנה האחרונה ולא משנה כמה שנים לימדתי בכיתה ז-ח
2. האם עדיין החישוב של שעות ז-ח יהיו רלוונטים בתוכנית של אופק חדש או שזה רק אינדקציה לפי איך להחליט את המשכורת שלך ויותר זה לא מעניין
ואם זה מעניין האם יכלו קבע את השעות כמו שהיה עד היום

ש.ז.י.

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
שאלה חשובה ביותר (עבורי)
בעולם הישן יש לי וותק של 20 שנה מתוכם בתשע שנים האחרונת אני מלמדת בכיתה ז-ח. בעולם הישן אחת שלימדה 10 שנים בכיתות ז-ח היא יכולה לקבע את השעות שלה לשעות ז-ח אפי' שהיא מלמדת בכיתות א-ו, ומי שלימדה 8 שנים השעות שלה מתקבעים 80% לשעות ז-ח
שאלתי, 1. באופק חדש לפי מה מחליטים לעשות קידום המרה האם רק לפי השנה האחרונה ולא משנה כמה שנים לימדתי בכיתה ז-ח
2. האם עדיין החישוב של שעות ז-ח יהיו רלוונטים בתוכנית של אופק חדש או שזה רק אינדקציה לפי איך להחליט את המשכורת שלך ויותר זה לא מעניין
ואם זה מעניין האם יכלו קבע את השעות כמו שהיה עד היום
1. באופק ההמרה לפי השנה האחרונה ולא מענין מה היה קודם
2. ההמרה של ז-ח שונה, ואח"כ באופק אין משמעות לז-ח מבחינת היקף משרה, ולכן אין ענין של קיבוע שעות

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה