כל מי שמבקשת כאן חישוב- ולא אני לא מבטיחה לחשב בכלל
אבל לפחות שתמלא את כל הפרטים
ילדים עד גיל 14 2כ/ל ותק2222 דרגהBA B.A. בכיר מוסמך מספר גמולים1616 אחוז משרה9292 מחנכת כ/ל כן מספר שעות א-ו מספר שעות ז-ח20 אחוז גמול פיצול
ממש לאבאופק חדש, שעה זה 60 דק' ולא 45.
ההסכם של אופק כולל דפים שלמים על פנסיותאישה שיוצאת לפנסיה בעוד שנתיים- מה עדיף לה לעשות? האופק מיטיב איתה או לא?
מורת אם?ליועץ ארגוני:
תוכל אולי לחשב לי:
אני מורה 7 שנות וותק בי אי ו15 גמולים [92 אחוז משרה],
ועוד שאלה - האם יש בעיה במסגרת אופק חדש לעבוד בעוד מקום [שאינו באופק - נגיד בתיכון]?
אם חישבתי נכון זה דרגה 4@יועץ ארגוני פדגוגי
16 גמולים
BA
7 וותק
כפל תואר
90 אחוזי משרה
חינוך כיתה ו
פיצול 3
ריכוז חברתי
מורה אם
איזו דרגה?
תודה.
זה אכן מורכבלא מצליחה לחשב את הדרגה שלי.
אני עם 25 שנות ותק
16 גמולים
BA
עובדת גם ביסודי וגם בחט"ב
שני גמולי ריכוז
3 שנות הדרכה
גם על זה חשבו כבר ויש באופק חדש תוספת של 20 שעות במחצית עבור אסיפות הורים אירועים וכדו'לתשומת לב כולן,
מי שהמנהלת תדרוש ממנה לעשות את כל שעות השהייה בביה"ס(בעיני זה ראש קטן וצרות עין)
יכולה ואף צריכה לדרוש שעות נוספות על כל אסיפת הורים/פדגוגית/פעילות וכו אחר הצהריים.
אתם בטוחים שלכיתה ז מקם ההמרה הוא מעבר ל1.37 שביחד זה 1.495?יש את טבלת המקדמים. שום דבר לא בהמצאה אישית.
אם ניקח את המקדם הגבוה (מורה אם+ מחנכת עם תואר) זה 1.37.
אם נוסיף לו 0.125 כיון שהמורה עבדה בשעות של חטיבה
נקבל מקדם 1.495.
לא ידוע לי על מקדם גבוה מכך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: