כל הפרטים על הצטרפות החינוה''ע ובני יוסף לאופק חדש

נבחר

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
וכן כל ה3 שעות חינוך הגיעו בגלל מחויביות אלו..עכשיו מורידים גם את זה...
אפשר לעבוד ב85% משרה, זה בערך אותו מספר שעות כמו בעולם הישן, ועדין לקבל תוספת מכובדת מאד

נבחר

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
גם למצועיות יש סוג של גמול וזה לא תוספת מעבר למה שהיה לנו עד היום למי שמבין בפרטים...
אין לי מושג על איזה גמול את מדברת
ספציפית למחנכות יש גמול של 10% ואת כתבת 3%
בנוסף המקדם המרה שלהם גבוה יותר ממורה מקצועית ובעצם יוצא שהתוספת שלה יותר גבוהה פר חודש

בת ה

משתמש רשום
אפשר לעבוד ב85% משרה, זה בערך אותו מספר שעות כמו בעולם הישן, ועדין לקבל תוספת מכובדת מאד
נכון שוב אנחנו מדברות על כך שעד היום נתנו למחנכות מל א תפקידים ודברים שמעבר לשעות חינוך עקב 3 שעות חינוך כרגע זה פשוט ירד אני לא מדברת על ז-ח שתצתרכנה לעבוד פרונטלית עוד 5 שעות כדי להגיע לאותו אחוז משרה...

בת ה

משתמש רשום
נכון שוב אנחנו מדברות על כך שעד היום נתנו למחנכות מל א תפקידים ודברים שמעבר לשעות חינוך עקב 3 שעות חינוך כרגע זה פשוט ירד אני לא מדברת על ז-ח שתצתרכנה לעבוד פרונטלית עוד 5 שעות כדי להגיע לאותו אחוז משרה...
תסתכלי בתלוש יש גמול מקצועית היה אפילו דיון על כך מה שווה יותר..

ר גן עדן

* מעצבת פנים והום סטילינג *
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
1690214852261.png

ר גן עדן

מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
תסתכלי בתלוש יש גמול מקצועית היה אפילו דיון על כך מה שווה יותר..
למקצועית יש ההתמודדות שלה.
מעדיפה חינוך, עם פינה קבועה שלי. מאשר להתמודד עם משמעת בכיתות שונות.
לכל דבר יש מעלות וחסרונות.
באופק חדש יש סיכוי להגיע למשכורות יפות שפעם רק דימינו.

בת ה

משתמש רשום
למקצועית יש ההתמודדות שלה.
מעדיפה חינוך, עם פינה קבועה שלי. מאשר להתמודד עם משמעת בכיתות שונות.
לכל דבר יש מעלות וחסרונות.
באופק חדש יש סיכוי להגיע למשכורות יפות שפעם רק דימינו.
הכל נכון רק דיברנו על יום חופשי ביום שישי אין לי מקצועית אחת שרוצה לעבוד בשישי אלא רוצות גם שישי וגם יוןם חופשי
וכן בבית ספרנו אין מקצועיות שרוצות להיות מחנכות רק מ"מ צעירות מאד....

ר גן עדן

מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
לא מבינה מה את מראה לי פה גמול חנוך לכתה א
לא הצלחתי לעלות באותה הודעה את 2 התמונות, יש כמה הודעות אח"כ את החשבון השני, אחד עם חינוך, והשני בלי חינוך. ותראי את ההבדל.

בת ה

משתמש רשום
אז מה כתבת שב85% משרה מפסידים משרת אם
תחליטי
ל א! רק כשיש לך 10 אחוז משרת אם את מגיעה ל90 אחוז ואז זה אותם שעות פרונטליות וכדי לגיע ל85 שאת מדברת מדובר ביותר שעות פרונטליות כך שזה לא אותו דבר הבנת...

חד פעמית

משתמש רשום
כך כתוב בחוזה:

עו"ה חדש בעל תואר אקדמי )או עו"ה בעל דרגת שכר שוות ערך לדרגת שכר אקדמית, שאושרה על-ידי אגף כוח אדם בהוראה במשרד החינוך( המועסק במוסד שצורף לאופק חדש ישובץ בטבלאות השכר בדרגה 1 ובותק 1. עו"ה בעל תואר ראשון )או דרגת שכר שוות ערך( ישובץ בטבלת השכר לבעלי תואר ראשון. עו"ה בעל תואר שני )או דרגת שכר שוות ערך( ישובץ בטבלת השכר לבעלי תואר שני. עו"ה בעל תואר שלישי )ד"ר( )או דרגת שכר שוות ערך(: ישובץ בטבלת השכר לבעלי תואר שני. יהיה זכאי בנוסף לתוספת שכר בשיעור של %5 משכרו המשולב בטבלה.

אני מבין מכאן שכשהם אומרים תואר אדקמי אין הכוונה לBA אלא למוסמך בכיר.

שימו לב שיש תואר ראשון או דרגת שכר מקבילה (הכוונה לתואר אקווילנטי, לכאורה)
וחוץ מזה, יש "תואר אדקמי".
כנראה הכוונה למוסמך בכיר.

מה אומרים? @יועץ ארגוני פדגוגי @טילון ??

נבחר

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
תואר אקדמאי זה b.a אקדמאי או אקווילנטי
דרגת שכר מקבילה זה 28 שנה ותק

אבי2021

משתמש מקצוען
כך כתוב בחוזה:

עו"ה חדש בעל תואר אקדמי )או עו"ה בעל דרגת שכר שוות ערך לדרגת שכר אקדמית, שאושרה על-ידי אגף כוח אדם בהוראה במשרד החינוך( המועסק במוסד שצורף לאופק חדש ישובץ בטבלאות השכר בדרגה 1 ובותק 1. עו"ה בעל תואר ראשון )או דרגת שכר שוות ערך( ישובץ בטבלת השכר לבעלי תואר ראשון. עו"ה בעל תואר שני )או דרגת שכר שוות ערך( ישובץ בטבלת השכר לבעלי תואר שני. עו"ה בעל תואר שלישי )ד"ר( )או דרגת שכר שוות ערך(: ישובץ בטבלת השכר לבעלי תואר שני. יהיה זכאי בנוסף לתוספת שכר בשיעור של %5 משכרו המשולב בטבלה.

אני מבין מכאן שכשהם אומרים תואר אדקמי אין הכוונה לBA אלא למוסמך בכיר.

שימו לב שיש תואר ראשון או דרגת שכר מקבילה (הכוונה לתואר אקווילנטי, לכאורה)
וחוץ מזה, יש "תואר אדקמי".
כנראה הכוונה למוסמך בכיר.

מה אומרים? @יועץ ארגוני פדגוגי @טילון ??
ממש לא.
תואר אקדמאי= זה ba ma וד"ר. לא משנה אקדמאי או אקווילנטי.
מוסמך בכיר = תעודת הוראה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה