כל הפרטים על הצטרפות החינוה''ע ובני יוסף לאופק חדש

יועץ ארגוני פדגוגי

מהמשתמשים המובילים!
אולי מכאן תבוא הישועה

מחנכת כתה ח
משרת אם
ותק 16
גמולים 14

לפי כל החישובים נראה שלא יוסיף לה כלום לעשות עכשיו בי אי. כי בין כה וכה היא נכנסת בדרגה 9. זה נכון? מישהו יכול לאשר את זה
דרגה 9 של בכיר = דרגה 1 של ba

מנוי חדש

משתמש פעיל
מי שמסיים את הלימודים כולל כל החובות הלימודיים זכאי לתעודה .
רק שבדרך כלל המכללה מוציאה תעודות יפות וחתומות עם העתיק למשרד החינוך פעם או פעמיים בשנה.
בנתיים הם שולים הודעה לבוגר על סיום לימודים וזכאות לתעודה.
משרד החינוך מקבל את זה ומעלה את השכר והדרגה וגם אם מישהו ניגש למכרז זה תקף כמו תואר.
מי שסיים שיבקש הודעה לבוגר
וישלח למשרד החינוך
התהליך הזה רלוונטי גם בחינוך העצמאי?
ביקשתי 'הודעה לבוגר' ממוסד ההשתלמות וקיבלתי,
דיברתי עם החינוך העצמאי והם אמרו שהודעה לבוגר לא רלוונטי מבחינתם עד שמוסד ההשתלמות לא מעדכן ישירות את משרד החינוך על קבלת הBA וניתן לראות זאת ב'אישור נתוני העסקה',
במשרד החינוך אומרים שלא ניתן להעביר אליהם את האישור ולא ניתן לזמן פגישה מכיוון שלדבריהם יש להעביר רק לחינוך העצמאי...

חי 523

משתמש פעיל
הבנתי מצוין!
באיחור, אבל גם זה טוב.
בגדול, לאחר מס' חישובים זה מוסיף בין חצי דרגה לדרגה (תלוי באחוזי המשרה בחטיבה).
שאר הנתונים תקינים? טבלת ההמרה מעודכנת?

הייתי שמחה אם תהיה לך אפשרות לוודא
כיון שיש מי שמחכה לקובץ המעודכן (בתפוצה אישית שלי).
המקדם המרה של מורה מחנכת אם בכיתה ז' ח' היא (לפי הבנתי) 1.395 מלבד מקדם שחיקה, ולא כמו שכתבו כאן 1.45

חי 523

משתמש פעיל
בדקתי מדגמית. לא ראיתי שינוי.
א"כ, מצרפת את הקובץ לחישוב- מעודכן.
ממש תודה!!

ועוד שאלה, אם ידוע לך:
במידה ומורה עבדה במקביל לשעות ביסודי א-ח גם בסמינר- האם מתחשבים בכך לצורך חישוב הדרגה?
יש כאן סתירות מיניה וביה,
המקדם המקסימלי הוא 1.37 או 139 או 1.45? כי בחוזר כתוב שהמקסימום הוא 1.39 ואתם כתבתם אחרת....

nech4

משתמש פעיל
המקדם המקסימלי הוא 1.37 או 139 או 1.45? כי בחוזר כתוב שהמקסימום הוא 1.39 ואתם כתבתם אחרת....
יש את טבלת המקדמים. שום דבר לא בהמצאה אישית.
אם ניקח את המקדם הגבוה (מורה אם+ מחנכת עם תואר) זה 1.37.
אם נוסיף לו 0.125 כיון שהמורה עבדה בשעות של חטיבה
נקבל מקדם 1.495.
לא ידוע לי על מקדם גבוה מכך.

יועץ ארגוני פדגוגי

מהמשתמשים המובילים!
האם כנ"ל דרגה 9 של BA= דרגה 1 של MA
לא
אופק חדש בנוי לאקדמאים
ואם אין תואר אז זה סוג אחר של חישוב
אם יש תואר ראשון למשל דרגה 5 ובאמצע מקבלים זכאות לתואר שני פשוט משנים את החישוב אבל הדרגה נשארת

נבחר

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
התהליך הזה רלוונטי גם בחינוך העצמאי?
ביקשתי 'הודעה לבוגר' ממוסד ההשתלמות וקיבלתי,
דיברתי עם החינוך העצמאי והם אמרו שהודעה לבוגר לא רלוונטי מבחינתם עד שמוסד ההשתלמות לא מעדכן ישירות את משרד החינוך על קבלת הBA וניתן לראות זאת ב'אישור נתוני העסקה',
במשרד החינוך אומרים שלא ניתן להעביר אליהם את האישור ולא ניתן לזמן פגישה מכיוון שלדבריהם יש להעביר רק לחינוך העצמאי...
אני בדיוק באותה הבעיה
מנסה לזמן פגישה ולא נותן לי
מישהו יודע איך לזמן פגישה באגף?
1690133011935.png

חד פעמית

משתמש רשום
דרגה 9 של בכיר
כשתעשה תואר ראשון היא תעבור לדרגה 1 של ba
השכר בדרגה 9 בכיר משתווה לשכר של דרגה 1 עם תואר ראשון

בדקתי עכשיו וזה לא נכון. מורה עם ותק של 17 שנה תקבל יותר כסף כבכיר עם דרגה 9 מאשר תואר ראשון דרגה 1!!
אבל למעשה זה לא רלוונטי כל כך כי אם היא נכנסת לאופק כאחת בעלת תואר ראשון. ולפי מה שכתבו כאן לכולם מחשבים כאילו הם כבר עם תואר ראשון. היות שחייבים לעשות תואר תוך מספר שנים. אין רלוונטיות למה שכתבת. אני צודק?

ש.ז.י.

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
בדקתי עכשיו וזה לא נכון. מורה עם ותק של 17 שנה תקבל יותר כסף כבכיר עם דרגה 9 מאשר תואר ראשון דרגה 1!!
אבל למעשה זה לא רלוונטי כל כך כי אם היא נכנסת לאופק כאחת בעלת תואר ראשון. ולפי מה שכתבו כאן לכולם מחשבים כאילו הם כבר עם תואר ראשון. היות שחייבים לעשות תואר תוך מספר שנים. אין רלוונטיות למה שכתבת. אני צודק?
מחשבים לכולם כמו תואר ראשון?
מההסכם משתמע שמורה עד 27 שנים בלי תואר-לא נכנסת לאופק

חד פעמית

משתמש רשום
מחשבים לכולם כמו תואר ראשון? מההסכם משתמע שמורה עד 27 שנים בלי תואר-לא נכנסת לאופק
כך אמרו לי במשרד מישו"ר (של אביגיל שקוביצקי, מי שמכיר)
לפי החוזר שהופץ א"א להיכנס בלי בי איי
כל מי שהוא בדרגת בכיר יחוייב להשלים תואר ראשון, ויעשו לכולם המרה לפי תואר ראשון ויקבלו רק 80 אחוז מהשכר, וכשישלים את התואר [תןך כמה זמן?] יקבל רטרו את את העשרים הנוספים,
כך שאין כל שאלה של המרה מחדש ומי שיכול לסגור שכבר יסגור ומי שלא בלי לחץ

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה