כמה שעות עבודה פרונטליות את עובדת מתוך ה36 ש"ש?שזה אומר 36 ש"ש!
אני כבר כמה שנים בהסכם
זה באמת העלאה משמעותית בשכר אבל גם בשעות העבודה בפועל
מעניין אותי.
כמה שעות עבודה פרונטליות את עובדת מתוך ה36 ש"ש?שזה אומר 36 ש"ש!
אני כבר כמה שנים בהסכם
זה באמת העלאה משמעותית בשכר אבל גם בשעות העבודה בפועל
ומי שיכולה לגמור עד סוף השנה האזרחית, יחשב לה?לכל השואלים-
מעיון בחוזר שהעלו פה, אי אפשר להכנס לאופק בלי ba (אלא אם יש וותק של 28 שנה), כך שאין מה לשאול אם כדאי להכנס לפני או אחרי הBA- בכל מקרה אי אפשר לפני.
ואם מישהו חושב שלא כדאי לו להכנס עכשיו, אלא רק מאוחר יותר- שיבדוק אם הוא עומד בקריטריונים של וועדת חריגים, כי אם לא- הוא חייב להכנס במידה ובי"ס נכנס לאופק
לא הבנתילכל השואלים-
מעיון בחוזר שהעלו פה, אי אפשר להכנס לאופק בלי ba (אלא אם יש וותק של 28 שנה), כך שאין מה לשאול אם כדאי להכנס לפני או אחרי הBA- בכל מקרה אי אפשר לפני.
ואם מישהו חושב שלא כדאי לו להכנס עכשיו, אלא רק מאוחר יותר- שיבדוק אם הוא עומד בקריטריונים של וועדת חריגים, כי אם לא- הוא חייב להכנס במידה ובי"ס נכנס לאופק
תןך כמה זמן צריך להשלים BA? יש מידע?כך אמרו לי במשרד מישו"ר (של אביגיל שקוביצקי, מי שמכיר)
לפי החוזר שהופץ א"א להיכנס בלי בי איי
כל מי שהוא בדרגת בכיר יחוייב להשלים תואר ראשון, ויעשו לכולם המרה לפי תואר ראשון ויקבלו רק 80 אחוז מהשכר, וכשישלים את התואר [תןך כמה זמן?] יקבל רטרו את את העשרים הנוספים,
כך שאין כל שאלה של המרה מחדש ומי שיכול לסגור שכבר יסגור ומי שלא בלי לחץ
באופק יצטרכו לעבוד 22 שעות פרונטלי בשביל לקבל 91% משרה לפי משרת אםתודה,
בשביל להבין
בנוגע לאחוזי משרה ושעות עבודה
אם היום עבדנו 19 שעות בז-ח' פרונטלי שזה 89 אחוז משרה כולל משרת אם, מה יקרה באופק האחוזים יגדלו? או שיירדו שעות פרונטלי ויוסיפו שעות רגילות באותם אחוזי משרה?
גם בממ"ד אין תשלום על שעות תפילהא) שעות תפילה- חלק מהשעה הפרונטלית הראשונה. (השיעור הראשון 50 דק' ו-20 דק' ממנו זה תפילה). ברשת החליטו כי אין שינוי והתפילה תמשיך להיות על חשבון המורות!
למה, כתוב בחוזר מפורש שזה לפי חודש מרץ האחרון, בדיוק כמו בחינוך הכללייש משהו לא ברור בהסכם
שכביכול לא ברור לפי איזה חודש הדרגה תחושב...
זה עשוי להיות משמעותי מאאאאד
מישהו יודע להסביר את זה?
ולמה אנחנו צריכים כללים אחרים מכולם?
משום מה נוח לי לדעת שאנחנו בסירה אחת עם הציבור הכללי ולא שתפרו לנו חליפה מיוחדת....
צפה בקובץ המצורף 1427138
אז מה ההבדל בין מורים ז-ח למורים א-ו?
רק מקדם ההמרה של השכר?
זה בדיוק מה שכתבתי.גם בממ"ד אין תשלום על שעות תפילה
יש 2 שיעורים ביום של 50 דק' והשאר של 45 דק'
בחינוך הדתי מקוזז מ 2 השיעורים הראשונים 20 דק' לתפילה ונשאר 2 שיעורים של 40 דק'
זה בהסכמים עם הסתדרות המורים
אם מקזזים את זמן התפילה מהשיעור על מה את רוצה שישלמו ?
לפי מה שרשום בהסכם החדש שציטטו פהאז מה ההבדל בין מורים ז-ח למורים א-ו?
רק מקדם ההמרה של השכר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: