איפה?הרגע חיפשתי יש ב K750 דירה 95 מטר משופצת (לא יודעת אם אזור חרדי)
איפה?הרגע חיפשתי יש ב K750 דירה 95 מטר משופצת (לא יודעת אם אזור חרדי)
איפה?
דירה גדולה בפריפריה ופחות משכנתה , ולא מחסן במרכז זה חיים הטוביםמה זה חיים מאושרים דירה שלושה חדרים ומשכנתה מנופחת.
או דירה גדולה בפריפריה בפחות משכנתה?
מבחינתי זה חיים מאושרים!
אחלה רחוב , ורחוב שכל כולו ורובו חרדירחוב המייסדים
בבית שמש?רחוב המייסדים
בבית שמש?
לא קרית אתאבבית שמש?
המייסדים זה רחוב מאד פופולארי , כי הוא קרוב לשטיבל לבית כנסת הגדול וגם לגנים , בקיצור אחלה של רחובקרית אתא
על האיכות חיים. זה בדיוק מה שדיברתי.חבל שאנשים מסתכלים רק על המחירים , צריך גם איכות חיים גם על זה משלמים לא לשכוח
לפעמים עדיף לשלם קצת יותר ולקבל שפע של חיים טובים ומאושרים כמוני
אולי תהיו שכניםאחלה רחוב , ורחוב שכל כולו ורובו חרדי
ממליץ בחום על הרחוב
המייסדים זה רחוב מאד פופולארי , כי הוא קרוב לשטיבל לבית כנסת הגדול וגם לגנים , בקיצור אחלה של רחוב
לא אני לא גר ברחוב הזה , אבל מכיר טוב את הרחוב , אם קנית שמה , עשית בחירה חכמהאולי תהיו שכנים
סליחה , בכל עיר יש בניינים יפים ויש שלא , ולפעמים בחוץ באמת משנות ה80 אבל בפנים טרקליןעל האיכות חיים. זה בדיוק מה שדיברתי.
אבל בהפוך.
בבניינים המהממים שראיתי הדירות עלו מליון פלוס.
שאר הבניינים משנות השישים.
אני לא מסוגלת לגור בכזה מקום. סורי.
מעניין שהאנשים שאני מכירה כולל אני שגרים במרכז חיים בדירות טובות ויש לנו איכות חיים.
לעומתם הבודדים שאני מכירה בפריפריה הלכו לשם בשביל הדירות הזולות ואפשר לומר עליהם הכל חוץ מאיכות חיים
יש לי חלום לקנות וילה יפה בפריפריה במקום הדירה שלי, יש בקרית אתא וילות?
שאר הבניינים משנות השישים.
אני לא מסוגלת לגור בכזה מקום. סורי.
זה לא מצחיק בכלל , יש וילות שזה ממש להרגיש בצפון תל אביב אבל המחיר אסור לפרסוםיש לי חלום לקנות וילה יפה בפריפריה במקום הדירה שלי, יש בקרית אתא וילות?
כמה עולה וילה? כמובן לא מדויק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: