מה שאני מתקשה להבין
איך אנחנו (רובנו לפחות) מכניסים את כמות הסוכרים הזאת ולא מקבלים בחילה ודחייה
הרי בכוס תה או קפה למשל, אם בטעות יש בה ארבע כפיות במקום שתיים
או אפילו שתיים במקום אחת למי שרגיל לכפית אחת
או בתרכיז שמכינים בבית
אם בטעות נשפכה כמות גדולה מהרגיל
אי אפשר לשתות את זה, זה מבחיל ממש
אז איך בקולה, ביוגורט ובשאר מרעין בישין
שותים, ונהנים, ולא מתלוננים על הטעם?
אינה דומה שמיעה לטעימה.
הדחיה נוצרת בגלל הטעם ולא בגלל הידע.
תרגום הסוכר למדדים של כפיות בהחלט משפיעה. אבל לא מנצחת.