לא כל כך הבנתי...מ
ה עם סטא'ז בשבילי? אולי תהיה
הם ענו שאין להם במחסן והוא יכול להשיג בשוק.. ושאני יענה תשובה בהקדם.
לא כל כך הבנתי...מ
ה עם סטא'ז בשבילי? אולי תהיה
הם ענו שאין להם במחסן והוא יכול להשיג בשוק.. ושאני יענה תשובה בהקדם.
זה התרגום של התשובה המדויקת שלהם:לא כל כך הבנתי...
עבדת קשה. חשבתי שיש אפשרות יותר קלה לדעת איפה מוכרים את המוצר בזיפי ולהיפךעברתי, כי שם יש משוב ממישהו שקנה והוא כתב את זה, וזה אותו מוכר ומוצר.
בודקים לפי המשוב, וכשאין, זה סוג של מזל/הגרלה... (ולכן אפשר לבדוק בזיפי גם.)
אם הוא עוד לא שלח, אפשר לנסות, ע"י שליחת הודעה למוכר.
וואו..
אני לא יודע, אבל אם תחליטו להזמין, נשמח באמת אם תעדכנו אם עזר...וואו..
אז יש מצב שאולי המתכת שם תעזור לאנטנת בלוטוס...?
כמה עלה הקודם? יש אפשרות לקנות רק חלק פנימי?
מישהו הזמין ומופיע לו שההזמנה נשלחה ?
הזמנתי לפני שבוע ועדיין לא מופיע כלום
אם הזמנתם מהקישור שאני שמתי, אתם אמורים לקבל על זה זיכוי, כיון שזה אזל מן המלאי, ובכל מקרה, כשעובר שבוע ועוד לא נשלח, בכל מוצר, צריך לפנות בצ'אט (יש בצד ימין למטה) או בצור קשר ולהודיע להם, אם יש בעיה הם מזכים, וכנראה שגם אותכם יזכו, תפנו אליהם.מסתבר שבעקבות ההמלצה שלי הרבה קנו... והמוצר אזל מן המלאי.... ביטלו לי הזמנה של חמש יחידות
אם הזמנתם מהקישור שאני שמתי, אתם אמורים לקבל על זה זיכוי, כיון שזה אזל מן המלאי, ובכל מקרה, כשעובר שבוע ועוד לא נשלח, בכל מוצר, צריך לפנות בצ'אט (יש בצד ימין למטה) או בצור קשר ולהודיע להם, אם יש בעיה הם מזכים, וכנראה שגם אותכם יזכו, תפנו אליהם.
יותר יקר...ואיפה אני יכול להזמין את זה ?
יותר יקר...
ובלי חתימה של "מאושר"
מה יצא בסוף?סליחה אני רק יש מקלדת אנגלית, אין אחרים, אין לי 5 מחשבים במחסן שלי, אני אלך לשוק ולקבל את זה מהספק שלי היום, אם אתה לא צריך את זה, אני לא אשלח את זה, רק מחפש קדימה לתשובה שלך!
@מינוף זיכו אותכם על הקודם?
ניסיתם לכתוב להם? לדבר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: