מצפה לישועה
משתמש מקצוען
למה יותר יקר? 5 דולר ועוד 1.26 דולר משלוח זה פחות מ-23 ש"חזה לא אותו מוכר וזה יקר יותר אפילו מזיפי
וכמו שכתבת זה באנגלית..
למה יותר יקר? 5 דולר ועוד 1.26 דולר משלוח זה פחות מ-23 ש"חזה לא אותו מוכר וזה יקר יותר אפילו מזיפי
וכמו שכתבת זה באנגלית..
לפני כן נתת קישור אחר..למה יותר יקר? 5 דולר ועוד 1.26 דולר משלוח זה פחות מ-23 ש"ח
איך אני בודק?לפני כן נתת קישור אחר..
תבדוק אם זה נשלח אליך, אם לא תנסה לפנות למוכר.
בדקתי ועדיין לא נשלחלפני כן נתת קישור אחר..
תבדוק אם זה נשלח אליך, אם לא תנסה לפנות למוכר.
שלחתי הודעה אם אפשר להחליף את ההזמנה לעברית כי מופיע שיש אפשרות, בינתיים לא היתה תגובהתנסה לשלוח הודעה למוכר
אם תעלו קישור, אוכל לדעת אם זה אותו מוכר, ת'אמת, זה לא משנה כבר אין אצלו, ואני כנראה יזמין ממשהוא אחר.אני הזמנתי מאלי אקספרס- (ותו מוכר לדעתי, כי זה היה נראה אותו תמונות בדיוק ואותו הגדרות)
אבל עכשיו כבר כתוב שאין את המוצ והדף לא זמין...
אא, כי שלוחצים על הקישור זה מביא לדף שאומר "דף זה אינו זמין עוד..."אם תעלו קישור
קופץ על האשכולאני הזמנתי שניים, באחד הבטרייה הלכה מהר ובשני עדיין עובד, הבטרייה לדעתי ענין של מזל, נטו.
זה מחזיק כבר ברבה זמן.
לגבי פתרונות של להכשיר את הפלאפון, יש בפורום מלא שעושים זאת אפשר בקלות לחפש.
מידיעה, לא נשארו בשוק RM-722 חדשים. גם מחודשים קשה מאוד עד בלתי אפשרי למצוא.יש לך מושג האם מה שמזמינים זה 772?
ה עם סטא'ז בשבילי? אולי תהיהאם תעלו קישור, אוכל לדעת אם זה אותו מוכר, ת'אמת, זה לא משנה כבר אין אצלו, ואני כנראה יזמין ממשהוא אחר.
הם ענו שאין להם במחסן והוא יכול להשיג בשוק.. ושאני יענה תשובה בהקדם.תנסה לשלוח הודעה למוכר
איך עברת מעלי לזיפי?
עברתי, כי שם יש משוב ממישהו שקנה והוא כתב את זה, וזה אותו מוכר ומוצר.איך עברת מעלי לזיפי?
בודקים לפי המשוב, וכשאין, זה סוג של מזל/הגרלה... (ולכן אפשר לבדוק בזיפי גם.)אז מי בודק מאיפה כן אפשר לקנות?
אם הוא עוד לא שלח, אפשר לנסות, ע"י שליחת הודעה למוכר.ועוד משהו אחרון- הזמנתי כבר את מה שהבאתי בקישור (בלי החלק הפנימי) אני יכולה לבטל? עוד לא עברו 24 שעות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: