מצפה לישועה
משתמש מקצוען
אתה לא ממליץ עם כל האופציות שציינת לאחר מכן?לא ממליץ לנסות כלל וכלל!
אתה לא ממליץ עם כל האופציות שציינת לאחר מכן?לא ממליץ לנסות כלל וכלל!
לא לא לא.זה עובד ע"י בטריות שמחוברות לכבלים הללו? לגבי הערכה שציינת אז באמת את הערכה הזאת ראיתי הרבה פעמים, אני מבין שאין אפשרות שיגרם קצר כי זה עוצמה חלשה של חשמל. כן?
לא ממליץ להתעסק עם זה לבד, ע''מ לצבור נסיון.אתה לא ממליץ עם כל האופציות שציינת לאחר מכן?
כל הרשימה קשורה אחד לשני?, זאת אומרת שבמקרה שהמטען נייד מרוקן אתה מחברו ל- USB הגזור מצד אחד ואת הצד השני אתה מחבר לשקע חשמלי?מטען נייד, כבל USB גזור ע''מ שיהיה מקור חשמל מUSB, וראש USB לשקע
לא ממש. כלומר ממש לא.כל הרשימה קשורה אחד לשני?, זאת אומרת שבמקרה שהמטען נייד מרוקן אתה מחברו ל- USB הגזור מצד אחד ואת הצד השני אתה מחבר לשקע חשמלי?
נו .. בוא תסיר את הכפפה... תעשה לי סטאז' קצר בתשלום ועדיין זה יהיה חסד בשבילי, יש לי חוש טכני מסוים ואני מחפש מקור הכנסה לא רעה, לדעתי, הטכנאים של הפלאפונים עושים בשעה מה שפסיכולוגים לא עושים, לפני כמה שבועות נתתי את הנוקיה סי-2 לתיקון בדוידקה ולאחר שהיה נכבה לי הרבה פעמים ותוך 5/10 דק' זה היה מתוקן והתענוג הזה עלה לי 120 שח...לא ממליץ להתעסק עם זה לבד, ע''מ לצבור נסיון.
הרסתי כמה מכשירים בדרך לרכישת הידע והניסיון המעשי, חלקם גרמו להרבה עוגמת נפש בלתי הפיכה.
שאלת מה אני עושה ואיך - עניתי.
אני לא בא ואומר "תעשה כך וכך", כי אתה יכול לגרום לנזק.
גם אם אסיר את הכפפה - כלשונך, אני פשוט יעבוד על מדריך מוסרט וברור.נו .. בוא תסיר את הכפפה... תעשה לי סטאז' קצר בתשלום ועדיין זה יהיה חסד בשבילי, יש לי חוש טכני מסוים ואני מחפש מקור הכנסה לא רעה, לדעתי, הטכנאים של הפלאפונים עושים בשעה מה שפסיכולוגים לא עושים, לפני כמה שבועות נתתי את הנוקיה סי-2 לתיקון בדוידקה ולאחר שהיה נכבה לי הרבה פעמים ותוך 5/10 דק' זה היה מתוקן והתענוג הזה עלה לי 120 שח...
זה נכון - בדיוק מאותה הסיבה שהחלפת מתג לדוד שמש, מכניסה למחליף 200 ש"ח (וזה נקרא זו מאוד!) אפילו שהמתג עולה לא יותר מ50 בד''כ, ומאותה הסיבה שטכנאי מזגנים לוקח לך 400 על הוספת כמה מטרים לניקוז המזגן וכו' וכו'.לדעתי, הטכנאים של הפלאפונים עושים בשעה מה שפסיכולוגים לא עושים
עד שתעלה פה מדריך מוסרט אשאל בבקשה עוד משהו..לא ממליץ להתעסק עם זה לבד, ע''מ לצבור נסיון.
הרסתי כמה מכשירים בדרך לרכישת הידע והניסיון המעשי, חלקם גרמו להרבה עוגמת נפש בלתי הפיכה..
מסתבר שבעקבות ההמלצה שלי הרבה קנו... והמוצר אזל מן המלאי.... ביטלו לי הזמנה של חמש יחידות
היכן הזמנת?אני הזמנתי אתמול ולא ביטלו עדיין....
אה עכשיו נזכרתי שכשניסיתי להיכנס דרך הקישור שלך נראה לי שהיה כתוב שאינו מוצא את הדף ואזל מהמלאי אלא חיפשתי ישירות באלי אקספרס ולא דרך הקישור שלך.היכן הזמנת?
אצל אותו מוכר?אה עכשיו נזכרתי שכשניסיתי להיכנס דרך הקישור שלך נראה לי שהיה כתוב שאינו מוצא את הדף ואזל מהמלאי אלא חיפשתי ישירות באלי אקספרס ולא דרך הקישור שלך.
תן לי את הקישור ממנו הזמנתמה הכוונה אותו מוכר?
https://he.aliexpress.com/item/ZUGZ...718.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.4ec14c4d6ylYVAתן לי את הקישור ממנו הזמנת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: