ככה הפלאפון נוקיה C2 הפך לחדש, בחמש דק' בלבד!!! הדרכה מלווה בתמונות, שווה להציץ!

אין דופי

משתמש סופר מקצוען
זה עובד ע"י בטריות שמחוברות לכבלים הללו? לגבי הערכה שציינת אז באמת את הערכה הזאת ראיתי הרבה פעמים, אני מבין שאין אפשרות שיגרם קצר כי זה עוצמה חלשה של חשמל. כן?
לא לא לא.
דיברתי רק על הכבלים עצמם. שאר הערכת לא כ''כ רלוונטית לנושא.
את המתח אני לוקח ממטענים מקוריים, או ממטען נייד.

אין דופי

משתמש סופר מקצוען
אתה לא ממליץ עם כל האופציות שציינת לאחר מכן?
לא ממליץ להתעסק עם זה לבד, ע''מ לצבור נסיון.
הרסתי כמה מכשירים בדרך לרכישת הידע והניסיון המעשי, חלקם גרמו להרבה עוגמת נפש בלתי הפיכה.

שאלת מה אני עושה ואיך - עניתי.
אני לא בא ואומר "תעשה כך וכך", כי אתה יכול לגרום לנזק.

אין דופי

משתמש סופר מקצוען
כל הרשימה קשורה אחד לשני?, זאת אומרת שבמקרה שהמטען נייד מרוקן אתה מחברו ל- USB הגזור מצד אחד ואת הצד השני אתה מחבר לשקע חשמלי?
לא ממש. כלומר ממש לא.

את כבל הUSB אני גוזר באמצע. את הצד הגדול, אני משאיר, ומוצא את החיווט הנכון ל+ ו-.
עכשיו, נניח ואני רוצה לבצע מעקף לסוללה. אז אני לוקח את הכבלים הנ''ל, מחבר כל אחד על מקומו במכשיר, ואת הצד השני תופס על החיווט שהשארתי פתוח בכבל הUSB.
עכשיו אני מחבר את כבל הUSB למטען נייד או לראש שקע רגיל או למטען נוקיה גזור באותה השיטה - והנה הפתרון.

מצפה לישועה

משתמש מקצוען
הרסתי כמה מכשירים בדרך לרכישת הידע והניסיון המעשי, חלקם גרמו להרבה עוגמת נפש בלתי הפיכה.

שאלת מה אני עושה ואיך - עניתי.
אני לא בא ואומר "תעשה כך וכך", כי אתה יכול לגרום לנזק.
נו .. בוא תסיר את הכפפה... תעשה לי סטאז' קצר בתשלום ועדיין זה יהיה חסד בשבילי, יש לי חוש טכני מסוים ואני מחפש מקור הכנסה לא רעה, לדעתי, הטכנאים של הפלאפונים עושים בשעה מה שפסיכולוגים לא עושים, לפני כמה שבועות נתתי את הנוקיה סי-2 לתיקון בדוידקה ולאחר שהיה נכבה לי הרבה פעמים ותוך 5/10 דק' זה היה מתוקן והתענוג הזה עלה לי 120 שח...

אין דופי

משתמש סופר מקצוען
נו .. בוא תסיר את הכפפה... תעשה לי סטאז' קצר בתשלום ועדיין זה יהיה חסד בשבילי, יש לי חוש טכני מסוים ואני מחפש מקור הכנסה לא רעה, לדעתי, הטכנאים של הפלאפונים עושים בשעה מה שפסיכולוגים לא עושים, לפני כמה שבועות נתתי את הנוקיה סי-2 לתיקון בדוידקה ולאחר שהיה נכבה לי הרבה פעמים ותוך 5/10 דק' זה היה מתוקן והתענוג הזה עלה לי 120 שח...
גם אם אסיר את הכפפה - כלשונך, אני פשוט יעבוד על מדריך מוסרט וברור.
כרגע, זה לא בתכנית.

אין דופי

משתמש סופר מקצוען
לדעתי, הטכנאים של הפלאפונים עושים בשעה מה שפסיכולוגים לא עושים
זה נכון - בדיוק מאותה הסיבה שהחלפת מתג לדוד שמש, מכניסה למחליף 200 ש"ח (וזה נקרא זו מאוד!) אפילו שהמתג עולה לא יותר מ50 בד''כ, ומאותה הסיבה שטכנאי מזגנים לוקח לך 400 על הוספת כמה מטרים לניקוז המזגן וכו' וכו'.
אל תשכח שכל הנושא פה זה ידע, חומרים, ורצון להתעסק בזה.
קורס מכני כזה עולה כמדומני 7000 ש"ח, והוא נמשך 3 חודשים. אם זה טכנאי טוב והוא עבר את הקורס - אני לא רואה סיבה לקחת פחות כסף.

מצפה לישועה

משתמש מקצוען
הרסתי כמה מכשירים בדרך לרכישת הידע והניסיון המעשי, חלקם גרמו להרבה עוגמת נפש בלתי הפיכה..
עד שתעלה פה מדריך מוסרט אשאל בבקשה עוד משהו..
האם הנזק שיכול להיגרם למכשיר הוא בגלל חיבור לא נכון של החוטים בבדיקת מתח(חיובי ושלילי) וגרימת קצר או גם עם ניקוי לא זהיר? וכל התיאור שלך עם הכבלים זה נקרא בדיקת מתח שזה אומר לבדוק שאין קצר במכשיר או באחד מחלקיו ויש תעבורה של חשמל? ואיך באמת רואים אם יש מתח במכשיר? יש איזה נורה בכבלים שנדלקת? כמו שיש בטסטר חשמלי?
או שאני מדבר שטויות ללא כל הבנה....

נערך לאחרונה ב:

בעריש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
זה לא אותו מוכר וזה יקר יותר אפילו מזיפי
וכמו שכתבת זה באנגלית..

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  8  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה