gila zohar
משתמש מקצוען
לא היה ככה לפני שהחליף. והוא שם הכל כמו שצריך, הוא בעל יכולות טכניות מעולות, אולי זה הבעיה הסינית המוכרת....??הוא שם את כל חלקים כמו שצריך בתוכו? אולי משהו מפריע לזה להיסגר? זה היה ככה גם לפני שהחילף?
לא היה ככה לפני שהחליף. והוא שם הכל כמו שצריך, הוא בעל יכולות טכניות מעולות, אולי זה הבעיה הסינית המוכרת....??הוא שם את כל חלקים כמו שצריך בתוכו? אולי משהו מפריע לזה להיסגר? זה היה ככה גם לפני שהחילף?
אולי... מקווה שלא המלצתי ואנשים קנו בעקבות כך מקווה שלא יגרם עגמ"נ בגללי.לא היה ככה לפני שהחליף. והוא שם הכל כמו שצריך, הוא בעל יכולות טכניות מעולות, אולי זה הבעיה הסינית המוכרת....??
קודם כל תודה לבעל הקישור, חידשתי את הפלאפון שלי (כבר פעם שניה אבל בפעם הראשונה ללא המקלדת כי לא הצלחתי למצוא בעברית)היום קבלנו את החלקים ובעלי הרכיב את הפלאפון שלו תוך 10 דקות
אבל משהו שכן היה קצת מעצבן שזה לא נסגר עד הסוף...
כביכול ה'קפיצים' של הפלאפון לא 'נקלקים'. כמה שמבריגים עד הסוף את החלק החיצוני עדיין יש רווח קטנטנן
@בערישאיך משפרים את הבלוטוס?
אני לא הכי יודע, אבל אם הבנתי נכון, ישנם כמה ברזלים קטנים שמחוברים לפלסטיקים, ואם הם לא נוגעים ישנם בעיות, עיין בהודעות האלו
לא ניסיתי בעצמי, אך שמעתי מחבר קרוב שגם העביר כמה שפני ניסיון בתחום הזה - שצריך לפתוח את המארז, ולהרים מעט את התקן הBT מהלוח.
אני ממליץ לנסיינים מתחילים להיזהר מאוד - עדיף קליטה גרועה מאשר התקן BT פגום, להלחים אותו זה סיפור לא פשוט.
בהצלחה מקווה שיעזור לך.@סמוי @elibeli מצאתי כאן (בהמשך השרשור שם) איזשהו הסבר לגבי הבלוטוס, בעזרת הניק @מרגול3132 חן חן) לא הבנתי בדיוק, אבל תבדקו, ואולי תעלו לכאן את הסיכום...
התמונה שהעלה שם אחד הניקים:
אבל כמו שאמר כעת אין דופי, כדאי להיזהר.
תודה!@בעריש
אלפי תודות!!
רכשנו בקישור שנתת,
קבלנו היום,
החלפנו לפי ההוראות,
וקבלנו טלפון חדש בלי בעיות של סים שזז וכו'.
תזכה למצוות!!
קודם כל, תודה רבה! זה מעולה, ובעלי אומר שהשמיעה השתפרה פלאים!!!זה קצת מוזר כי גם מה שאני הזמנתי וגם מה שהאחרים הזמינו הם כותבים שזה בסדר גמו
קודם כל, תודה רבה! זה מעולה, ובעלי אומר שהשמיעה השתפרה פלאים!!!
וקבלנו טלפון חדש בלי בעיות של סים שזז וכו'.
קודם כל אני שמח שהצלחתם...החלפתי את כל הפלסטיקים וכו', וב"ה הניתוח הצליח והמכשיר עובד....
יישר כח ל@בעריש,
שאלתי - משום מה זה לא נסגר טוב
הבעיה - כנראה הברגים ישנים... (בכל אופן כ 5 שנים על הכביש...)
והם נשחקו...
כך שאם עכשיו אני אפרק אותם - לא נראה לי שאוכל להרכיב מחדש
יש היכן להזמין כאלו ברגים???
הגיע!!!את מי שמענין,
הזמנתי כעת פלאפון נוקיה C2 בעברית מכאן (קישור),יש משוב טוב, וגם למוכר בכללי יש משוב טוב על הפלאפונים של C2 יצא יותר זול ממה שהזמנתי בעבר, הזמנתי עם כל החבילה (כולל קופסא),
ת'אמת, אחר כך ראיתי שאין הבדל חוץ מהקופסא, אז פשוט חבל על התוספת של 20 ש"ח, אבל לא בוכים על חלב שנשפך...
ככה הגיע הפלאפון (יש לבחור בשפה העברית, אני בחרתי את הערכה המלאה, אבל לא חייבים)
1. פלאפון.
2. מטען.
3. חיבור USB.
4. אוזניות של נוקיה עם דיבורית.
כמובן שהגיע בתוך הקןפסא כמו שרואים, עטוף כמו שצריך, והגיע בתוך פחות משבועיים!צפה בקובץ המצורף 491880
אני לא התעסקתי עם 208, ואני לא יודע איך זה נראה, יש סיכוי שתעלה לכאן תמונה, שאוכל לראות במה מדובר?@בעריש
האם יש אפשרות להשיג את החלק של השמע עבור נוקיה 208?
מישהו יודע איך לשנות IMEI (מס' סידורי) בC2
ותודה רבה רבה
אם מישהו היה יכול באמת לשנות הוא היה עושה מזה המון כסף...שינוי imei הוא מעשה בלתי חוקי, כמו שזויף דרכון או ת.ז. הוא מעשה בלתי חוקי, IMEI הוא בעצם הכתובת של הפלאפון כך שאם אני מחליף אותו הוא כמו החלפת כתובת בית שלכם..
למעשה בסמסונג אפשר בשנייה להחליף IMEI, אך בנוקיה השמרנית א"א להחליף IMEI (אפשר לשחק כאילו שינו IMEI כך שזה יוצג על הצג שלך, אך זה לא משתנה בפועל וסים כשר שייכנס לכזה מכשיר ייחסם מיידית), כדי להחליף IMEI בנוקיה צריכים צ'יפ ריק של IMEI שלא נכתב עליו כלום, ומכשיר שצורב IMEI חדש לנוקיה (ששני אלו דברים שא"א כ"כ להשיג..).
המכשירים תומכי כשר של נוקיה שהיו בשעתו, פשוט נלקחו מאותו פס ייצור של הכשרים אך כיום א"א להשיג את זה (רק במחיר מופקע), לעומת המכשירים של סמסונג שכל מכשיר אפשר בשנייה להכשיר.
כבר כתוב בהודעה המצוטטת לעיל (ציטטתי שוב והדגשתי את הדברים הרלונטים)שמעתי פעם שאפשר
שינוי imei הוא מעשה בלתי חוקי, כמו שזויף דרכון או ת.ז. הוא מעשה בלתי חוקי, IMEI הוא בעצם הכתובת של הפלאפון כך שאם אני מחליף אותו הוא כמו החלפת כתובת בית שלכם..
למעשה בסמסונג אפשר בשנייה להחליף IMEI, אך בנוקיה השמרנית א"א להחליף IMEI (אפשר לשחק כאילו שינו IMEI כך שזה יוצג על הצג שלך, אך זה לא משתנה בפועל וסים כשר שייכנס לכזה מכשיר ייחסם מיידית), כדי להחליף IMEI בנוקיה צריכים צ'יפ ריק של IMEI שלא נכתב עליו כלום, ומכשיר שצורב IMEI חדש לנוקיה (ששני אלו דברים שא"א כ"כ להשיג..).
המכשירים תומכי כשר של נוקיה שהיו בשעתו, פשוט נלקחו מאותו פס ייצור של הכשרים אך כיום א"א להשיג את זה (רק במחיר מופקע), לעומת המכשירים של סמסונג שכל מכשיר אפשר בשנייה להכשיר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: