אולי לכן החלפת את שם המשתמש ??ללמוד אנגלית,
אולי לכן החלפת את שם המשתמש ??ללמוד אנגלית,
מאוד מעניין אותי מה טיב החלפים כמו מקורי או מסך רך שנכנס פנימה בלחיצה
ומקשים עם נוחות על הפנים?
למרות זאת עדיין מעדיף את זיפי...בגדול, כל מוצר בזיפי תעשו חיפוש באלי אקספרס לפי השם שלו ותמצאו אותו בחסכון של 20% -+
אני לא יודע, מעולם לא ניסיתי.יש מצב להחליף מסך של מצלמת קנון?
בחברה זה עולה איזה 400 ש"ח
המצלמה נפלה לי מתישהו ומאז לא רואים ברור את התמונות במסך,
הכל מפוקסל קשות ויש פסים לארך ולרוחב...
כאן יש קישור למסך למצלמה, אף פעם לא קניתי, עשיתי חיפוש קצר בשביל למצוא מדריך להחלפת המסך אך לא מצאתי, אבל אני כמעט בטוח שקיים.יש לי דגם SX710
מצלמה ביתית
אפרופו C2
מישהו יודע איך לגדיל את טווח הקליטה של הבלוטוס?
מאז שהחנות החליפה לי את תושבת הפלסטיק לC2 לי השתבש משהו בטווח הקליטה של הבלוטוס.
איך מסדרים את זה מי שהוא יודע?
@אין דופיבכל אופן, אם מישהו יזדקדק לעוד עזרה בנושא הC2, אפשר לתייג אותי.
לא ניסיתי בעצמי, אך שמעתי מחבר קרוב שגם העביר כמה שפני ניסיון בתחום הזה - שצריך לפתוח את המארז, ולהרים מעט את התקן הBT מהלוח.
קניתי באלי אקספרס ונשבר אחרי יומיים ל208@שלס בינתיים מצאתי רק את החלקים החיצוניים של 208 (לבחור בשפה העברית {Hebrew} כמובן), הפנימי שמצאתי, מידי יקר, וגם אני לא התנסיתי, ואני לא יודע מה יגיע...
אם אני יחליף רק את החלק (הימני בתמונה) שבו יושב ה-sim זה אני יוכל להכניס sim כשר למכשיר לא כשר?@סמוי @elibeli מצאתי כאן (בהמשך השרשור שם) איזשהו הסבר לגבי הבלוטוס, בעזרת הניק @מרגול3132 חן חן) לא הבנתי בדיוק, אבל תבדקו, ואולי תעלו לכאן את הסיכום...
התמונה שהעלה שם אחד הניקים:
אבל כמו שאמר כעת אין דופי, כדאי להיזהר.
נראה לי שלא, זה קשור לגוף המכשיר. צריך לשאול את המומחים @אין דופי וכד'אם אני יחליף רק את החלק (הימני בתמונה) שבו יושב ה-sim זה אני יוכל להכניס sim כשר למכשיר לא כשר?
ובמילים אחרות, זה ישנה לי את ה-IME של המכשיר?
או שה-IME יושב בתוכנה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: