להבין ולהשכיל
משתמש פעיל
יש לי ב150 עם ניוד למי שרוצה
מה אפשר לעשות לסלקום?יש לי ב150 עם ניוד למי שרוצה
כלום כרגע...מה אפשר לעשות לסלקום?
מה זה אומר כרגע?כלום כרגע...
רוצה לשלם 100 שקל פלוס 20 לחודש?????מה זה אומר כרגע?
האם זה נכון שגם לסלקום יש סימים מסוימים (של פלאפון לרכב, ע"י הוספת קו לאותו מספר)?
קודם כל, אני לא!רוצה לשלם 100 שקל פלוס 20 לחודש?????
מה זה אומר?מנסיוני, המקשים בC2 בעלי שתי מצבים: 0\1 (כלומר תקין או לא).
שאם יש בעיות, אין מה לעשות (לפחות מהנסיון שלי, לא בדקתי כמה עולה (ואם יש בכלל) החלפת מקשים במעבדה).מה זה אומר?
אם יש לו מברג מתאים, הוא יכל לבדוק האם הבעיה במקלדת או בתוכו, ע"י לחיצה על המקשים עצמם (הלבן בתוכו) ואם שם הבעיה אז כמו שאתה אומר אבל אם שם זה נלחץ כמו שצריך, יכול להיות שהבעיה במקלדת (שאחד מהם אולי לא לוחץ מספיק) או שיש בעיה שהם נלחצים קשה וכו'..שאם יש בעיות, אין מה לעשות (לפחות מהנסיון שלי, לא בדקתי כמה עולה (ואם יש בכלל) החלפת מקשים במעבדה).
שים לב שדמי המשלוח עליך. (זה עולה נראה לי בסביבות 60 ש"ח אם אני לא טועה).הבנתי, אני מחזיר לו,
תודה רבה על התגובה
כמובן, משום מה קפצתי ישר לסוף.אם יש לו מברג מתאים, הוא יכל לבדוק האם הבעיה במקלדת או בתוכו, ע"י לחיצה על המקשים עצמם (הלבן בתוכו) ואם שם הבעיה אז כמו שאתה אומר אבל אם שם זה נלחץ כמו שצריך, יכול להיות שהבעיה במקלדת (שאחד מהם אולי לא לוחץ מספיק) או שיש בעיה שהם נלחצים קשה וכו'..
אם יש לו מברג מתאים, הוא יכל לבדוק האם הבעיה במקלדת או בתוכו, ע"י לחיצה על המקשים עצמם (הלבן בתוכו) ואם שם הבעיה אז כמו שאתה אומר אבל אם שם זה נלחץ כמו שצריך, יכול להיות שהבעיה במקלדת (שאחד מהם אולי לא לוחץ מספיק) או שיש בעיה שהם נלחצים קשה וכו'..
שים לב שדמי המשלוח עליך. (זה עולה נראה לי בסביבות 60 ש"ח אם אני לא טועה).
גם אני לא הצלחתי, זה נראה לי רק למקצוענים... אולי אתה תצליח, אני פשוט לומד מניסוי וטעייה, אפילו לא תמיד עם כלים מתאימים...אגב, דעתי בעניין המקשים נובעת מכך שהם חלק מהלוח הירוק, ולא הצלחתי להפריד ביניהם בצורה שתשאיר את המכשיר בחיים.
מצטער בצערך...כמובן בדקתי והבעיה במשטח הלבן
יכול להיות, אני לא מכיר כ"כ את פייפל...1.למה עלי, זה נקנה בebay ולכן PayPal יחזירו לי ככל הנראה לא?
אז טעיתי... אני מתנצל...2. באתר הדואר כתוב שחבילה קטנה עד 100 גרם עולה כ 15 ש"ח
לא נכון כלל.אגב
באלי אקספרס לא קורים כאלו דברים אלא הסרטה של התקלה ומיד מחזירים את הכסף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: