ככה הפלאפון נוקיה C2 הפך לחדש, בחמש דק' בלבד!!! הדרכה מלווה בתמונות, שווה להציץ!

בעריש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
שאם יש בעיות, אין מה לעשות (לפחות מהנסיון שלי, לא בדקתי כמה עולה (ואם יש בכלל) החלפת מקשים במעבדה).
אם יש לו מברג מתאים, הוא יכל לבדוק האם הבעיה במקלדת או בתוכו, ע"י לחיצה על המקשים עצמם (הלבן בתוכו) ואם שם הבעיה אז כמו שאתה אומר אבל אם שם זה נלחץ כמו שצריך, יכול להיות שהבעיה במקלדת (שאחד מהם אולי לא לוחץ מספיק) או שיש בעיה שהם נלחצים קשה וכו'..

אין דופי

משתמש סופר מקצוען
אם יש לו מברג מתאים, הוא יכל לבדוק האם הבעיה במקלדת או בתוכו, ע"י לחיצה על המקשים עצמם (הלבן בתוכו) ואם שם הבעיה אז כמו שאתה אומר אבל אם שם זה נלחץ כמו שצריך, יכול להיות שהבעיה במקלדת (שאחד מהם אולי לא לוחץ מספיק) או שיש בעיה שהם נלחצים קשה וכו'..
כמובן, משום מה קפצתי ישר לסוף.
אכן - כדאי לפתוח ולראות מה עושה לחיצה ישירה על לוח המקשים (ללא מקשי הסיליקון\פלסטיק).
אגב, דעתי בעניין המקשים נובעת מכך שהם חלק מהלוח הירוק, ולא הצלחתי להפריד ביניהם בצורה שתשאיר את המכשיר בחיים.
במחשבה שלישית, גם לא ניסתי יותר מדי.
במחשבה רביעית, אם יהיה לי זמן אנסה היום שוב על מכשיר מושבת לראות אם יש מה לעשות.

אברךליטאי

משתמש מקצוען

כמובן בדקתי והבעיה במשטח הלבן

שים לב שדמי המשלוח עליך. (זה עולה נראה לי בסביבות 60 ש"ח אם אני לא טועה).

שאלות
1.למה עלי, זה נקנה בebay ולכן PayPal יחזירו לי ככל הנראה לא?
2. באתר הדואר כתוב שחבילה קטנה עד 100 גרם עולה כ 15 ש"ח
משלוח סין.png

בעריש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אגב, דעתי בעניין המקשים נובעת מכך שהם חלק מהלוח הירוק, ולא הצלחתי להפריד ביניהם בצורה שתשאיר את המכשיר בחיים.
גם אני לא הצלחתי, זה נראה לי רק למקצוענים... אולי אתה תצליח, אני פשוט לומד מניסוי וטעייה, אפילו לא תמיד עם כלים מתאימים...

בעריש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כמובן בדקתי והבעיה במשטח הלבן
מצטער בצערך...
1.למה עלי, זה נקנה בebay ולכן PayPal יחזירו לי ככל הנראה לא?
יכול להיות, אני לא מכיר כ"כ את פייפל...
2. באתר הדואר כתוב שחבילה קטנה עד 100 גרם עולה כ 15 ש"ח
אז טעיתי... אני מתנצל...

בכל אופן שיהיה המון הצלחה!

בעריש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אגב
באלי אקספרס לא קורים כאלו דברים אלא הסרטה של התקלה ומיד מחזירים את הכסף
לא נכון כלל.
גם באלי אקספרס הרבה פעמים, במיוחד בדברים יקרים יותר, המוכרים אומרים שיחזירו את המוצר, ואז הם יחזירו את הכסף.

מצפה לישועה

משתמש מקצוען
שאלה שאינה קשורה כ"כ, הקשר היחיד שזה בנושא פלאפון. אשמח לעזרה ממבינים.
רציתי להחליף שקע הטענה לנוקיה 208 , פתחתי את המכשיר ושמתי שקע הטענה ללא הלחמה, רק ששמתי חתיכת נייר שיהיה מהודק טוב לחיבורים. הרכבתי חזרה את פאנל הכיסוי והברגתי טוב והנה... אני מנסה להדליק את המכשיר, לא נדלק ... רק משמיע רטט שנדלק אך המסך נשאר כבוי.
אציין שכבר בעבר עקב מגע של המכשיר במים, נהיה קצר בהולכת החשמל בין המסך ללוח אם וגם אז המסך לא נדלק וטכנאי תיקן זאת. אולי יש למישהו מושג מהו הגורם לבעיה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  11  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה