אתמול @למדן גדול העלה (תודות), זה מאותו מוכר שאני קניתי כבר כמה,
אם אתה נכנס לקישור של אליאקספרס, אל תלחץ, תעתיק את הקישור ותדביק בשורת החיפוש, שים לב לבחור בעבריתיש לי c 2 ואני מעוניין לעשות את ההחלפה הזאת
אבל אני נכנס לקישור ולא כ"כ מבין איך אני מגיע לחלקים הרלוונטיים בשבילי
משום שהקישור מכניס אותי לדף הבית
אשמח לקבל עזרה איך להגיע לחלקים הרלוונטיים.
הסתדרת?יש לי c 2 ואני מעוניין לעשות את ההחלפה הזאת
אבל אני נכנס לקישור ולא כ"כ מבין איך אני מגיע לחלקים הרלוונטיים בשבילי
משום שהקישור מכניס אותי לדף הבית
אשמח לקבל עזרה איך להגיע לחלקים הרלוונטיים.
לא ! לא הסתדרתיהסתדרת?
מה הבעיה? ניסית?לא ! לא הסתדרתי
אם אתה נכנס לקישור של אליאקספרס, אל תלחץ, תעתיק את הקישור ותדביק בשורת החיפוש, שים לב לבחור בעברית
ואם זה דרך זיפי זה פשוט.
הסתדר?שלח בבקשה עוד פעם את הקישור
תודה רבה !
איזה קישור להדביק ??אם אתה נכנס לקישור של אליאקספרס, אל תלחץ, תעתיק את הקישור ותדביק בשורת החיפוש, שים לב לבחור בעברית
ואם זה דרך זיפי זה פשוט.
דרך איפה אתה קונה זיפי או אליאקספרס?איזה קישור להדביק ??
נכנסתי קישור באליאקספרס יש עברי שחור או זהב ובצד ימין מופיעה תמונה גדולה עם 3 תמונות קטנות מתחתיה שבאחת מהן מופיע 2 פלאפונים ובאחת 6 לוחות מקשים ובאחת פלסטיק חיצוני ופנימי מה זה אומר?חלקי ההחלפה שבראש האשכול.
תמונות של המוצרנכנסתי קישור באליאקספרס יש עברי שחור או זהב ובצד ימין מופיעה תמונה גדולה עם 3 תמונות קטנות מתחתיה שבאחת מהן מופיע 2 פלאפונים ובאחת 6 לוחות מקשים ובאחת פלסטיק חיצוני ופנימי מה זה אומר?
מוצרים דומים. שימו לב שלא הכל מתאים, יש שם מוצר דומה ממש אבל בלי החלק האמצעי.וכן מה זה התמונות בצד שמאל עם מחירים שונים?
מה צריך 6 לוחות מקשים?תמונות של המוצר
הקישור ששמתי זה המוצר, וכאשר לוחצים על הקישור אז זה מגיע אליו, ואז בוחרים את השפה וזהו. וכן, זה עולה US $4.59אז המוצר שמופיע באמצע במחיר 4 ומשהו דולר זה המוצר?
זה רק תמונות של המוצר של כל הסוגים, בפועל מגיע אחד, מה שבחרתם.מה צריך 6 לוחות מקשים?
תודה ענקיתהקישור ששמתי זה המוצר, וכאשר לוחצים על הקישור אז זה מגיע אליו, ואז בוחרים את השפה וזהו. וכן, זה עולה US $4.59
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: