אצלי לא היהכך כנראה תלוי מה הוותק באלי אקספרסלא נכון כלל.
גם באלי אקספרס הרבה פעמים, במיוחד בדברים יקרים יותר, המוכרים אומרים שיחזירו את המוצר, ואז הם יחזירו את הכסף.
אצלי לא היהכך כנראה תלוי מה הוותק באלי אקספרסלא נכון כלל.
גם באלי אקספרס הרבה פעמים, במיוחד בדברים יקרים יותר, המוכרים אומרים שיחזירו את המוצר, ואז הם יחזירו את הכסף.
1. אני קונה דרך זיפי.אצלי לא היהכך כנראה תלוי מה הוותק באלי אקספרס
יכול להיות שיש אני מעולם לא הזמנתי, אם תרצה שאחפש, תרשום לי את הדגם.
יסוי האחורי שחסר לי? י
אוייש ממש סליחה,
גלקסי יאנג 2יכול להיות שיש אני מעולם לא הזמנתי, אם תרצה שאחפש, תרשום לי את הדגם
את מה?איך מתקינים אותם?
@בעריש הסוללה באמת חזקה ?
עכשיו עבר כבר כמעט חודשיים (פחות 9 ימים) אני ישאל אותו מה המצב.לכל מי ששאל וחיפש סוללה למכשיר C2
תודות ל @אפרים ששיתף אותי, (האמת שהוא שיתף כבר לפני הרבה זמן, אבל חיכתי שיעבור חודש כדי להיות בטוח שזה באמת עובד טוב ומחזיק מעמד)
הסוללה בשימוש כבר כמעט חודש והיא עובדת ומתפקדת מצוין! הגיע בתוך שבועיים וחצי לסניף הדואר.
קישור לזיפי.
קישור לאליאקספרס.
בהנחה שמדובר בסוללה -תוך כמה זמן הגיע?
הגיע בתוך שבועיים וחצי לסניף הדואר
יש קוד שרושמים באנשי קשר בתור כתובת אינטרנט ואז שומרים נכנסים לכתובת ופותחים דרך הלחצן השמאלי ולא האמצעיאני יכולה להגיע לדברים שבכרטיס רק דרך תמונות או מוזיקה כשאני עושה הוספה דרך אנשי קשר.
ואז אין לי שום אפשרות של לחיצה על החלת ערכות נושא.
לכל מי ששאל וחיפש סוללה למכשיר C2
תודות ל @אפרים ששיתף אותי, (האמת שהוא שיתף כבר לפני הרבה זמן, אבל חיכתי שיעבור חודש כדי להיות בטוח שזה באמת עובד טוב ומחזיק מעמד)
הסוללה בשימוש כבר כמעט חודש והיא עובדת ומתפקדת מצוין! הגיע בתוך שבועיים וחצי לסניף הדואר.
קישור לזיפי.
קישור לאליאקספרס.
נכון מאוד, באליאקספרס יש הרבה בטריות, שהרבה מהם לא באמת כפי שמופיע בפירוט...יש לי חבר שקנה ג''כ סוללה מעלי אקספרס שהיה כ' עליה שיש לה באזור ה3000mah ובפועל היא היתה (ע''י בדיקה מקצועית) באזור 800
לכל מי ששאל וחיפש סוללה למכשיר C2
קישור לזיפי.
קישור לאליאקספרס.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: