ועד דבר אני יוכל להכשיר פלאפון C2 שיתמוך בפרטנר ואולי עוד
פירוט של הסיפור למטה, כאן ההדרכה:
הפלאפון הישן:
צפה בקובץ המצורף 480826
השלב הראשון: הזמנתי מסין את החלקי חילוף מכאן (, מסתבר שזו היתה בחירה מוצלחת וזה מה שהגיע: (3 חלקי הטלפון+שני מברגים מיוחדים לברגים של נוקיה. קישור להזמנת חלקי החילף
צפה בקובץ המצורף 480827
השלב השני: פותחים את הטלפון הישן, בתא של הבטריה יש שני ברגים בצידי הפלאפון, להוציא ולשמור את הברגים כי החבילה מגיעה בלי הברגים, ואז פותחים בזהירות את החלק הקדמי, ואז רואים את הפלאפון עצמו, עליו גם יש 4 ברגים, גם אותם להוציא ולשמור, ואז להוציא בזהירות את גוף הפלאפון, שימו לב לחלקים שאמורים לצאת 1. גוף הפלאפון, 2. החלק שנמצא למטה-רמקול והדיבורית מהצד של הבטריה, 3. החלק הקטנטן של המטען, 4. החלק של השמע. כמו בתמונה:
צפה בקובץ המצורף 480829
השלב השלישי: להכניס ולחבר למכשיר החדש שהגיע! קודם כל שלושת החלקים הקטנים (1. החלק שנמצא למטה-רמקול והדיבורית, מהצד של הבטריה 2. החלק הקטנטן של המטען, 3. החלק של השמע.)שימו לב היכן צריכים החלקים הקטנים להיכנס צריך להוציא ולהכניס אותם ביתר זהירות! אגב, זה הזמן לנקות הכל מאבק שהצטבר שם במשך הזמן...
צפה בקובץ המצורף 480830
השלב הרביעי: לחבר הכל ולהכניס את הבטריה, ולבדוק שבאמת הכל טוב, תראו את התוצאה שקיבלתי! (על הכיתובים של נוקיה היתה מדבקה קטנה שחורה, יורדת בקלות), אגב יש אפילו חותמת כשר
צפה בקובץ המצורף 480831
צפה בקובץ המצורף 480832
השלב החמישי: נהנתם? הגיבו, ותנו לייק!
קישור להזמנת חלקי החילוף לבחור ב - Black+Hebrew
שלום, בפוסט הזה אני ישתף אותכם כיצד הפלאפון שלי שכבר ממש גסס חזר להיות ח-ד-ש!! ממש ככה,
אז קודם כל הסטוריה: הפלאפון כבר מעל 6 שנים על הכביש, כל הפלסטיקים מסביב כבר תקופה היו שבורים עד שהחלו בעיות קליטה, באמצע שיחה, הפלאפון היה פשוט מתנתק, סיוט! כבר התייאשתי עברתי ל208 אבל לא הייתי מרוצה.. (הזמנתי C2 אחד אבל הוא לא הכשרתיו) עד שידיד אמר לי שיכול להיות שעקב כך שכל המכשיר עצמו אכול, אז הסים לא יושב במקום, שמעתי ושכחתי, עד שיום אחד אני פוגש באליאקספרס את זה, הזמנתי והגיע בערך בתוך חודש, ישבתי חמש דק', סידרתי ועכשיו זה עובד פיקס כמו חדש, כנראה שבאמת הסים לא ישב במקום (התושבת שלו התרופפה, וזה גרם לזה לעשות בעיות בקליטה).
אז המדריך כאן בהודעה הבאה, בהצלחה.
למי שיש שאלות מוזמן לשאול, ואשמח לעזור.
הקישורים, קישורי שותפים, ואני מרוויח ע"כ עמלה! מיליונים
מתזכר אותך...לגבי הברגים, לא הזמנתי, אני כן אוכל בל"נ לחפש,ואם אמצא אני ישים כאן קישור עם תיוג שלך או ציטוט.
@אהרן ש. אני חיפשתי, יש הרבה ברגים, אבל אני לא יודע איזה מהם בדיוק, אני עצמי לא הזמנתי, ואני מפחד סתם לומר על בורג מסוים שבסוף לא יתאים בכלל... זה יכול להיות קצת שונה בעובי או באורך וזה לא יתאים, וגם עם הראש לא בדיוק טוב זה גם בעייתי, בקיצור זה סיפור...מתזכר אותך...
אשמח מאד אם תמצא כזה דבר
תודה רבה...
פאנלים לC2 - חלקי חילוף בעברית, ועם חותמת מאושר ועדת הרבנים!!אולי... מקווה שלא המלצתי ואנשים קנו בעקבות כך מקווה שלא יגרם עגמ"נ בגללי.
זה קצת מוזר כי גם מה שאני הזמנתי וגם מה שהאחרים הזמינו הם כותבים שזה בסדר גמור, אולי באמת יש חלק טובים וחלק פחות...
אני הזמנתי עכשיו מאותו מוכר אבל מקישור אחר (בקישור ששמתי נגמר..) מקווה שיגיע בסדר.. כמובן שאעדכן בס"ד.
ועד דבר אני יוכל להכשיר פלאפון C2 שיתמוך בפרטנר ואולי עוד
1. אי אפשרו מישהו יודע איך לשנות IMEI (מס' סידורי) ב 208
ותודה רבה רבה
שלום, אני מקפיץ כיון שאני רוצה לספר, שבזכות @לחיל אומר נודע לי שאני יכול להכניס סים של חברת פלאפון, וזה יעבוד, ואכן ניסיתי, בלי שום הכשרה וכד', וזה עובד מעולה!!!1. פלאפון נוקיה C2, שהגיע היום, בתוך פחות משבועיים!
@טירונית ...סליחה שלא קראתי את כל האשכול
אם איני טועה, בעריש כתב שלא הצליח למצוא הזמנת ברגים תואמת 100%.
אכן, לא הצלחתי למצוא, אבל אולי קיים, אשמח אם מישהו ימצא משהו בטוח מתאים, ולא בערך.אם איני טועה, בעריש כתב שלא הצליח למצוא הזמנת ברגים תואמת 100%.
מכיון שכך, חפש לך חלקי חילוף אצל אנשים שעוסקים בזה - או אצל סתם יהודי טוב שמכשירו שבק חיים ושוכב כאבן שאין לה הופכים. בחפצי דומם אין שום מניעה לתרום איברים לאחר המוות.....
שבת שלום
בבקקשה, אשמח לשמוע כיצד הסתדרת.תודה לשניכם
דווקא אני משתמש במברגים שמגיעים עם החלקים, ומאוד נהנה, יכול להיות שהשתמשת עם הלא נכון? כי משום מה הם שמים 2 מברגים אחד מתאים והשני פחות.מסתבר שאם מלכתחילה הייתי עובד עם מברג טוב ולא השמונץ שהיה באריזה הסינית, הברגים היו נחרשים פחות אם בכלל.
הסוללה גם היא מעליאקספרס? אם היא עובדת מעולה ומחזיקה טוב, אשמח לקישור.וכולל סוללה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: