עזרה כיריים - אינדוקציה - גז - חשמל

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
ועשיתם הגבהה לשיש?
אמרו לי שצריך פתח איורור ולא בטוח שהגובה של השיש מספיק
לא שווה לעשות הגבהה, מפסידים את אחת ה - מעלות של אינדוקציה שהיא הניקיון והנוחות המקסימלית בכך שזה שווה לגובה השיש. קל לנקות, אין סיכון שסירים חמים יפלו, לשים סירים גדולים מאוד, ועוד.
האיוורור הנדרש הוא מינימלי, ובטח אם יש מגירה למטה זה סביר (וכבר כתבו על זה כאן בשרשורים רבים) רק שמבחינת האחריות (לשנה..) אפשר להפסיד, אבל זה לא משהו ששווה את זה לענ"ד
(אני ויתרתי על האחריות בכך שלא הזמנתי בכמה מאות שקלים מתקין מורשה, אלא 'התקנתי' לבד - שזה אומר לפתח את האריזה ולהניח את האינדוקציה בחור המיועד לה בשיש ולחבר לחשמל...

צ'ייסר

משתמש מקצוען
(אני ויתרתי על האחריות בכך שלא הזמנתי בכמה מאות שקלים מתקין מורשה, אלא 'התקנתי' לבד - שזה אומר לפתח את האריזה ולהניח את האינדוקציה בחור המיועד לה בשיש ולחבר לחשמל...
הבעיה שכשפותחים לבד
לא רק מאבדים את האחריות לשנה
אלא אפילו שזה שבור
הם לא חייבים להחליף לך..

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אם הכירים טרפות אסור לבשל עליו
והשאלה מה מבשלים חלבי כ"כ
החיסרון באינדוקציה שאם זה נטרף אין איך להכשיר את זה.
למשל אם זה בשרי ושמים סיליקון כשמבשלים חלבי
פתאום החלבי גולש,
כל האינדוקציה נטרפת.
יש דעות שסוברות שמותר לבשל על אינדוקציה בשר וחלב בלי מפריד.

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אנחנו עשינו אלקטרולוקס 70 סמ יש בו הרבה יוצר מקום משמעותית מה 60 סמ.
נכנסים לי בו זמנית 4 סירים גדולים מה שאין כן ב60 סמ

צ'ייסר

משתמש מקצוען

ממלכתי

משתמש מקצוען
לא שווה לעשות הגבהה, מפסידים את אחת ה - מעלות של אינדוקציה שהיא הניקיון והנוחות המקסימלית בכך שזה שווה לגובה השיש. קל לנקות, אין סיכון שסירים חמים יפלו, לשים סירים גדולים מאוד, ועוד.
האיוורור הנדרש הוא מינימלי, ובטח אם יש מגירה למטה זה סביר (וכבר כתבו על זה כאן בשרשורים רבים) רק שמבחינת האחריות (לשנה..) אפשר להפסיד, אבל זה לא משהו ששווה את זה לענ"ד
מה הכוונה מרווח מינימלי ? אני יוכל להשתמש במגירה או שהוא מיועד לאיורור?

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
רב אשכנזי ?

עוד 10 ס"מ לא משמעותי ?
רב אשכנזי לטאי קהילה ממש פרום.
מסתבר שה10 ס"מ האלה ממש קריטים.
חברה שיש לה 60 סמ היתה אצלי ולא האמינה איך הכיריים מנוצלות הרבה יותר טוב (יכול להיות שבגלל שהלוח פיקוד בצד אז זה נותן עוד מקום)

צ'ייסר

משתמש מקצוען
רב אשכנזי לטאי קהילה ממש פרום.
מסתבר שה10 ס"מ האלה ממש קריטים.
חברה שיש לה 60 סמ היתה אצלי ולא האמינה איך הכיריים מנוצלות הרבה יותר טוב (יכול להיות שבגלל שהלוח פיקוד בצד אז זה נותן עוד מקום)
השם שלו סוד ?

חילזון

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
מה זה משנה מה השם של הרב.
שכל אחד ישאל את הרב שלו.
(גם לי התירו מלכתחילה בשר וחלבי באינדוקציה רב ליטאי אחרי בירור רציני)

shny

משתמש צעיר
גם לנו אמר רב חסידי שאין שום בעיה עם בשרי וחלבי וגם בפסח משתמשת במשטח סיליקון.לפני 3 שנים קנית ב350 ש"ח אצל סוכן השנה הזמנתי מעלי אקספרס את המשטח ב40 ש"ח.
אין לי הגבהה וזה נח מאד שהשיש בוהכיריים באותו גובה. רק שיש סוגים שממש רגישים למים וזה השבית לי את הכיריים ליום יומיים.זה היה סיוט

לנדור

משתמש רשום
הסכו"ם במגרה מתחממות אצלנו מאוד חזק. זה אמור להיות כך?

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
הסכו"ם במגרה מתחממות אצלנו מאוד חזק. זה אמור להיות כך?
זה הגיוני. האוורור למטה מוציא אויר חם. יש מרחק מסויים שהחברה דורשת אבל הוא לא קריטי כנ"ל. אבל מה שיהיה למטה יתחמם ואם זה ספציפית לא מפריע אין בעיה.

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
חשמל יותר יקר מגז, כמה שידוע לי
את צריכה סירים תואמים אם אין לך
בהפסקת חשמל אין לך
כנל שבת כו
התלבטתי גם, בסוף הלכתי על כירה גז עם בסיס זכוכית
יפה ומתנקה בהעברת מגבון

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אין מישהו שממליץ גז על פני אינדוקציה?
השימוש בגז לא יותר נוח וזול
(חוץ מהנקיון שבגז זה מסובך)
לדעתי אש מבשל טוב מחשמל
ואין בעיה עם נקיון ,יש משטחי זכוכית היום.
אבל כל אחד ומה שנח לו..

איש האשכולות

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
חשמל יותר יקר מגז, כמה שידוע לי
את צריכה סירים תואמים אם אין לך
בהפסקת חשמל אין לך
כנל שבת כו
התלבטתי גם, בסוף הלכתי על כירה גז עם בסיס זכוכית
יפה ומתנקה בהעברת מגבון
ענין של אסתתיקה. אינדוקציה חלקה משתלבת עם השיש

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה