שמעתי שזה הבדל גדול במחירלסיכום
מי שהשתדרג לאינדוקציה יגיד אינדוקציה
ומי שתקוע בגז יגיד גז .
גז עולה 500 פלוס
ואינדוקציה עולה 2000 פלוס
נכון?
שמעתי שזה הבדל גדול במחירלסיכום
ומי שתקוע בגז יגיד גז .
גז ב500 לא שווה כלוםשמעתי שזה הבדל גדול במחיר
גז עולה 500 פלוס
ואינדוקציה עולה 2000 פלוס
נכון?
אינדוקציה בוש מה האיכות?גז ב500 לא שווה כלום
אינדוקציה בוש עולה 1200 ש"ח
אין לי ניסיון בחברות אחרותאינדוקציה בוש מה האיכות?
יש הבדל באינדוקציה בין חד לתלת פאזה?
איפה קנית אינדוקציה בוש ב 1200 אני ראיתי בקרן בני הישיבות ב 2100גז ב500 לא שווה כלום
אינדוקציה בוש עולה 1200 ש"ח
אולי הם יבואנים רשמיים יש יבוא מקביל קניתי משופרסל דיל היה מבצע ב1200 עכשיו זה 1500איפה קנית אינדוקציה בוש ב 1200 אני ראיתי בקרן בני הישיבות ב 2100
המחיר עלה?
מה ההבדל בין יבואן רישמי ליבוא מקביל
מה הכוונה? אי אפשר להשאיר לשבת שלמה?רק לשים לב שבאינדוקציה (וכנראה גם בחשמליות רגילות) יש מגבלה על פעולה רציפה של הכיריים (לפי דרגת החום 3-6-8 שעות), כך שמי שמתכנן להשאיר סיר כל הלילה - עשוי לגלות בבוקר שזה נכבה
בכל אלו שנתקלתי עד היום - לאמה הכוונה? אי אפשר להשאיר לשבת שלמה?
אסור להשאיר סיר על אינדוקציה בשבתמה הכוונה? אי אפשר להשאיר לשבת שלמה?
הוא כתב שיש מגבלות של זמן שהות סיר על אינדוקציה, רציתי לדעת מה הכוונה חוץ משבת שיש באמת בעיהאסור להשאיר סיר על אינדוקציה בשבת
כשמרימים את הסיר החשמל מתנתק.
לא נכון,לסיכום
ומי שתקוע בגז יגיד גז .
אני שואל עוד פעם האם זה משנה אם התנור תומך גם בחד פאזי או שאין הבדל (לכאורה הוא סוחב פחות חשמל או שזה לא קשור)יש לי תלת פאזי האם לקחת משהו שמתאים רק לתלת פאזי או לאו דווקא וכן 60 ס"מ או יותר
בחד פאזי אי אפשר להדליק את כל הלהבות על המקסימוםאני שואל עוד פעם האם זה משנה אם התנור תומך גם בחד פאזי או שאין הבדל (לכאורה הוא סוחב פחות חשמל או שזה לא קשור)
לי כן יש שקע תלת פאזי אבל אני רוצה לקנות כירים ויש כאלה שכתוב עליהם שזה תומך גם בחד וגם בתלת פאזי ויש שכתוב אליהם תלת פאזי בלבד-מה ההבדל ?בחד פאזי אי אפשר להדליק את כל הלהבות על המקסימום
הדברים אמורים לגבי הכיריים.לי כן יש שקע תלת פאזי אבל אני רוצה לקנות כירים ויש כאלה שכתוב עליהם שזה תומך גם בחד וגם בתלת פאזי ויש שכתוב אליהם תלת פאזי בלבד-מה ההבדל ?
ביררתי ואמרו לי שיש סוג של חד פאזי ואפשר להדליק יחד את כל הלהבותבחד פאזי אי אפשר להדליק את כל הלהבות על המקסימום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: