חשמלי להוריד. אופציה גרועה.
כאחד שיש לו גם גז וגם אינדוקציה-
אינדוקציה טובה, אחרי ההיכרות הראשונית אין עליה. יש טוענים שזה גם יותר זול בגלל שרוב מוחלט של האנרגיה (חשמל) מחמם לעומת הגז שרובו בורח לצדדים. אני בספק.
יש אינדוקציות הנזקקות לתלת פאזי- שזה מעיד על כוחו- אבל דורש שקע מיוחד.
בגדול היתרונות הם קידמה, יופי, נקיון, התנתקות מחברת גז (אם אין לכם גז נוסף בבית אז בכלל...), אין סכנה של אש, חימום מהיר ביותר.
אבל מה, בהרבה מאד אינדוקציות יש בעיות. חלקם מתקלקלות מהר. עלות הרכישה מאד גבוהה. בחלקם צריך שקע יעודי. הרבה סירים לא מתאימים. (אגב יש מתאם אינדוקציה) לוקח זמן ללמוד איך לבשל נכון כל דבר.
לעומתו כירים גז עולה גרושים, מחיר הגז זול, אתה מכוון בקלות את החום שאתה צריך, כל סיר מתאים, והוא מחזיק שנים בלי תקלות משמעותיות.
חשוב לברר על אינדוקציה גם מבחינת כשרות- בשרי חלבי ופסח.
השם ינחה אתכם בדרך הנכונה, בהצלחה!!!