עזרה כיריים - אינדוקציה - גז - חשמל

shny

משתמש צעיר
היה לי כיריים של אלקטרולוקס זה היה סיוט הוא היה מפונק מאד וכל דבר שהיה על המסגרת הפריע לו גרם לו לצפצף להיכבות.
קניתי של AEG ואני מרוצה ממנו מאד.

בשלן

משתמש פעיל
HIG1995AF_26092019124254.jpg

אינדוקציה משולב גז
פתרון לחוששים מהחסרונות של שניהם
הבעיה הוא המחיר הדי גבוה שלו...

shny

משתמש צעיר
HIG1995AF_26092019124254.jpg

אינדוקציה משולב גז
פתרון לחוששים מהחסרונות של שניהם
הבעיה הוא המחיר הדי גבוה שלו...

נראה מושלם.מאמינה שיכנס בהמשך להרבה מטבחים
לכן כדאי למי שעושה מטבח חדש שיכין בנוסף לשקע של הכיריים נקודת גז

אילת ח

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
היה לי כיריים של אלקטרולוקס זה היה סיוט הוא היה מפונק מאד וכל דבר שהיה על המסגרת הפריע לו גרם לו לצפצף להיכבות.
קניתי של AEG ואני מרוצה ממנו מאד.
איזה גודל קניתם של AEG? לי יש גם AEG 60 ס''מ וזה סיוט כי לוח הפיקוד למטה ושני סירים לעומק עולים על הלוח 7מכבים את הכירה, חשבתי שה70 ס''מ שהפיקוד בצדדים יותר מוצלח לא? או שיש לכם גדול יותר מ60?!

shny

משתמש צעיר
איזה גודל קניתם של AEG? לי יש גם AEG 60 ס''מ וזה סיוט כי לוח הפיקוד למטה ושני סירים לעומק עולים על הלוח 7מכבים את הכירה, חשבתי שה70 ס''מ שהפיקוד בצדדים יותר מוצלח לא? או שיש לכם גדול יותר מ60?!
יש לנו 50*70 זהו גודל מעולה.והפיקוד בצד.

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
ו
נראה לי שלא כתבו את המעלה הזו של אינדוקציה - יש אפשרות להפעיל טיימר
זוהי מעלה עצומה במאד! אפשר להניח סיר וללכת לישון / לגינה / ללמוד
בלי כל חשש!

בנוסף לכל הנ"ל המעלות וכו'
יש משהו אחד שמרגיז - הלחצנים הם לחצני מגע הרגישים לחום - וכל פעם שסיר גולש לכיוון הלחצנים - הכל נכבה (כמו"כ אם מנקים את האזור הכל מצפצף אבל זה לא נורא).
אולי כבר יש אינדוקציה שיכולה להרגיש אם הסיר רותח ומורידה את העוצמה לבינוני? הלוואי

ממלכתי

משתמש מקצוען
ו

בלי כל חשש!

יש משהו אחד שמרגיז - הלחצנים הם לחצני מגע הרגישים לחום - וכל פעם שסיר גולש לכיוון הלחצנים - הכל נכבה (כמו"כ אם מנקים את האזור הכל מצפצף אבל זה לא נורא).
אולי כבר יש אינדוקציה שיכולה להרגיש אם הסיר רותח ומורידה את העוצמה לבינוני? הלוואי
עדיף לקנות כירים שהלחצנים למטה או לחצנים בצד?

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
עדיף לקנות כירים שהלחצנים למטה או לחצנים בצד?
לא נראה לי שזה החילוק שיעשה את ההבדל
יתכן, צריך לבדוק כאן סטטיסטית עם בעלי התגובות.

אבל כתבו כאן קודם שבחברת AEG לדוגמא הלחצנים פחות רגישים
לנו יש בוש וזה רגיש
בנוגע לכירה משולבת עם גז - כנראה שעדיין יש בזה את החיסרון של הלכלוך שיצטבר בטבעות הגז... אך כמובן זה חמוד מאד

מתכנתנת בכירה

משתמש פעיל
ו

בלי כל חשש!

תוכלי להסביר לי איך מפעילים את הטימר?
תודה

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
תוכלי להסביר לי איך מפעילים את הטימר?
תודה
איזו חברה הכיריים?
בגדול יש לחצן של פעמון או שעון - אחרי שבוחרים באחד מהכיריים (לבחירת רמת הבישול של אותה הכירה) לוחצים על השעון ובפלוס ובמינוס בוחרים כמה זמן (בין דקה ל99 בדרך כלל). אח"כ יש סימון ליד הלחצן של הכירה שיש עליה טיימר
יש אפשרות לעשות צפצוף של טיימר בלי קשר לשום כירה שיצפצף בתום הזמן שקובעים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה