לי יש של אלקטרולוקס ואני מאוד מרוצהמישהו יכול להמליץ על חברה טובה בכירים אינדוקציה?
ואיפה כדאי לקנות?
לי יש של אלקטרולוקס ואני מאוד מרוצהמישהו יכול להמליץ על חברה טובה בכירים אינדוקציה?
ואיפה כדאי לקנות?
אינדוקציה משולב גז
פתרון לחוששים מהחסרונות של שניהם
הבעיה הוא המחיר הדי גבוה שלו...
אפשר ליצור אתכם קשר ?למה לבטל?
לי יש מגירה מתחת לאינדוקציה
למה לבטל?
לי יש מגירה מתחת לאינדוקציה
כמה להבות? סביבות כמה עולה?הכיריים של אלקטרולוקס מצויינות! כל המעלות!
ממליצה לקחת דגם רחב
לא עשינו הגבהה לשישועשיתם הגבהה לשיש?
אמרו לי שצריך פתח איורור ולא בטוח שהגובה של השיש מספיק
5 להבותכמה להבות? סביבות כמה עולה?
איזה גודל קניתם של AEG? לי יש גם AEG 60 ס''מ וזה סיוט כי לוח הפיקוד למטה ושני סירים לעומק עולים על הלוח 7מכבים את הכירה, חשבתי שה70 ס''מ שהפיקוד בצדדים יותר מוצלח לא? או שיש לכם גדול יותר מ60?!היה לי כיריים של אלקטרולוקס זה היה סיוט הוא היה מפונק מאד וכל דבר שהיה על המסגרת הפריע לו גרם לו לצפצף להיכבות.
קניתי של AEG ואני מרוצה ממנו מאד.
יש לנו 50*70 זהו גודל מעולה.והפיקוד בצד.איזה גודל קניתם של AEG? לי יש גם AEG 60 ס''מ וזה סיוט כי לוח הפיקוד למטה ושני סירים לעומק עולים על הלוח 7מכבים את הכירה, חשבתי שה70 ס''מ שהפיקוד בצדדים יותר מוצלח לא? או שיש לכם גדול יותר מ60?!
זוהי מעלה עצומה במאד! אפשר להניח סיר וללכת לישון / לגינה / ללמודנראה לי שלא כתבו את המעלה הזו של אינדוקציה - יש אפשרות להפעיל טיימר
עדיף לקנות כירים שהלחצנים למטה או לחצנים בצד?ו
זוהי מעלה עצומה במאד! אפשר להניח סיר וללכת לישון / לגינה / ללמוד
בלי כל חשש!
בנוסף לכל הנ"ל המעלות וכו'
יש משהו אחד שמרגיז - הלחצנים הם לחצני מגע הרגישים לחום - וכל פעם שסיר גולש לכיוון הלחצנים - הכל נכבה (כמו"כ אם מנקים את האזור הכל מצפצף אבל זה לא נורא).
אולי כבר יש אינדוקציה שיכולה להרגיש אם הסיר רותח ומורידה את העוצמה לבינוני? הלוואי
לא נראה לי שזה החילוק שיעשה את ההבדלעדיף לקנות כירים שהלחצנים למטה או לחצנים בצד?
העומק של השיש מוגבלעדיף לקנות כירים שהלחצנים למטה או לחצנים בצד?
תודה רבה כל התגובות ממש עוזרות לנו.העומק של השיש מוגבל
לכן
אבל אם יש לכם מקום לשים כיריים רחבות יותר
עדיף עם לחצנים בצד .
תוכלי להסביר לי איך מפעילים את הטימר?ו
זוהי מעלה עצומה במאד! אפשר להניח סיר וללכת לישון / לגינה / ללמוד
בלי כל חשש!
בנוסף לכל הנ"ל המעלות וכו'
יש משהו אחד שמרגיז - הלחצנים הם לחצני מגע הרגישים לחום - וכל פעם שסיר גולש לכיוון הלחצנים - הכל נכבה (כמו"כ אם מנקים את האזור הכל מצפצף אבל זה לא נורא).
אולי כבר יש אינדוקציה שיכולה להרגיש אם הסיר רותח ומורידה את העוצמה לבינוני? הלוואי
איזו חברה הכיריים?תוכלי להסביר לי איך מפעילים את הטימר?
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: